Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já těm parazitickejm hlísticím věřím , ale je nutné před obědnáním si být jistý škůdcem , aby sis nekoupil hlistice na něco jiného než máš ve skříni tzn. pečlivě nafotit a dát k rozpoznání sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57615
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Super pěst! někdy mi příjde že pod tou CFLkou jsou chutnější palice než pod větší wattáží. Kdy plánuješ sklidit? pod cfl mi to vždycky trvalo o něco málo delší dobu.. Jinak k těm škudcům, měl jsem je v kokosu taky, když jsem zapomněl zalít (asi 5 dní) ale sami od sebe zmizeli po zalití. Už jsem je plánoval taky zabít nějakým prostředkem, ale jsou pryč, asi jak mě viděli tak se lekli a utekli =)
Dík, už se myslel, že mi sem nikdy nikdo už nic nenapíše. K té sklizni: na stránkách banky píšou 8-9 weeks. Jestliže jsou moje odhady správné v pátek začne 8. týden takže ještě ten příští tejden budu hnojit a pak se uvidí. Určitě těch 9 jim chci nechat klidně 10. S tim že tak 10 dní proplach. Budu to převážně vaporizovat, tak aby to bylo čistý.
47. den květu.
Trochu jsem jim zamotal hlavy-ty větší pálky jsem dal na obvod a ty menší do středu. Tim mi vzniknul takovej kotel a lampu jsem dal o 6-7 cm níž. Asi tam bude horko, ale možná to přežijou.
Jinak jsem tady všude čet, že úsporky stojí za hovno...to ten sodík musí bejt tedy mazec..
To není pravda! Když ti nejde o to udělat čtvrt kila, ale postačí ti 50 luxusních gramů a spodky tak je cfl výborná. Dej dej já je měl po celou dobu růstu asi 1 max 2 cm od 125W (ne schválně ale protože se to tam nevešlo ) a ty pálky byly hmmmmm brutááálnííí!!!
Já mám za sebou asi 5 cfl 125W pěstů a bez prostříhání to pod tím prostě nejde. Navíc skoro každej kdo jede CFL tak má malou skřín. Určitě neříkám oholit to ale pravidelně jemně zastřihnout konce nebo prostříhnout čepele ať se ten box prosvítí. Jednou jsem to prosříhaval a jednou jsem to nechal a víc se mi osvědčilo to prosříhat, už jen kvůli paličkám který nejsou na urovni hlavních palic. Akorát nechápu proč to vždycky každej tak narychlo a celý najednou ostříhá že ? =)
Zas tolik sem je nevzal....Krásně to teď svítí i na ty spodnější šišky. Navíc spousta těch listů ještě bylo hodně poničených těma třásněnkama. Myslel sem, že ty okvětní lupens u palic, co tam zbyli, na příjem světla stačí a na uchování živin taky, když to teď hnojim obden.