Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě jsem tu neviděl takový malý grow tak jsem si řekl skusím to..
Skusil jsem a dopadá to tak že mám 2 týdny nakvítající kytičku..
Hlína: je tam klasickej substrát na pokojový rostliny.
Hnojiva: použil jsem na růst krystalon, a na květ použivám tisíckvět od Starklu.
Světlo: je tam 24W úporka a myslím že i pod tímto světílkem to roste pěkně..
Boxík ma rozměry: 38x16x24cm.
Přítah: malej větráček a stejnej je i na ofuk úsporky(někdo může namítat naco, ale v takhle malím boxu to dosahovalo kritických teplot, proto jsem se rozhodl tam dát taky větráček).
Odtah: pasiv.
Fotky budu dodávat průběžně jak to půjde..
Zatím zdarec..
Nějak se mi sem nechcou naházet fotky tak se koukněte do galerie nějaký tam naskládám ať je se na co podívat.
A tady je vidět jak nakvítá.. ješte teda jedna menší otazečka na kluka to nevypadá co?
Napište mi co si o tom myslíte.. dík kritici sežerte mně!..
Původní příspěvek od jjaman Kurva , kamoš .....Mysaak
Registrován: Dec 2010 .....toto si pochopil za 2 roky registrácie na growery ? v týchto podmienkaš to pestuješ ? Si magor.......
No za ty 2 roky jsem tu teprve začal něco dělat..
Chtěl jsem jen skusit jestli to poroste a vyhmátnout si nějaký detaily..až si to vychytám tak pak začnu vetší.. poseru raději něco málo než kdybych měl dejme tomu zepár řízků pod sodíkem..... pokud se vydaří tak začnu s něčím jiným podle ,,norem,,.. toto bych k tomu rád dodal..
Takže jsem tu s aktualizací a mám špatnou zprávu...začínají se mi věšet listy jako kdyby usychali...
Přestal jsem hnojit a zalívám jenom odstátou vodou, myslíte že to může být přehnojení? Nebo nedostatek nečeho?
jo a ješte konce některých listů sesychají..z toho usuzuji že jsem přehnojil je to tak?
dík za rychlí odpovědi!
No hlína je docela mokrá..tak ju zkkusím chvliku nechat bez zalívaní a uvidíme co to udělá.. ale možna bych zkusil hlínu prolít vodou a zbavit ju nevyužitích živin? dá se to tak udělat? a hnojit začnu až později až se zase zpravý..