Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem horká hlava a jelikož mam ještě 'podvyživene' přebytečně seedlingy, rozhodl jsem se ty 2 rostliny z předchoziho postu vyměnit, na všech ostatnich už se ukazují nove pupeny kromě těhle 2, navíc rostou jako kdyby bez hlavy? kořeny na obou jsou bile a u te druhé vypadají fajn... s tou malinkou je s chudinou očividně něco špatně, přesto nevidim žadne znamky hniloby... přidávam fotky, kdyby to někdo dokazal vysvětlit, pomohlo by do budoucna.
Ahoj, rád bych poprosil o radu. Mám vlastně rovnou dva problémy s listy. První, co jsem pozoroval je žloutnutí velkých listů po celé ploše a místy drobné hnědnutí konečků. A teď nově se mi k tomu přidalo kroucení mladých listů dovnitř. Přelití to dle mě není, protože se kroutí jen ty mladé lístky.
Rostlina je tři týdny stará a roste celkem slušně. Mám substrát Plagron Royalmix, který je silně předhnojený, tak jsem doteď nehnojil. Až dva dny zpátky jsem přidal Bloom 1ml, Top-Max 0,5ml na litr, protože jsem měl podezření na nedostatek dusíku či draslíku (proto Bio Bloom).
Cim to je preliti ? Nebo ph. Nebo moc nebo málo hnojiv .Jak mám tedy napravit projít to nechci esi sou prelite to tomu nepomůžu esi moc soli v půdě by to chtělo tak mám zalévat jen čistou vodou ? Esi jo mám prodat aspoň enzymy nebo jen čistou . Třeba po dobu týden nes budu zalévat zase hnojivy ale esi mají nedostatek abych to taky nejhoršíll poroste mám to u par kytek dost podobně dik
Zdravim, mam problem.. zacnu vybavou 600w lampa, box 120x120, 9 kytek, biobiz light mix puda, biobiz hnojky, jedu podle navodu, ph vody drzim okolo 6.5. teplota noc 20, den 28, vlhkost v normalu. prepnuto na kvet 2 tyden. jsou na listtech hnede, az skoro zlate skvrny, ktere se rozsiruji a list se deformuje a usicha, viz foto. bile skvrny nereste, jsou od postriku. kytky nevypadaj dobre, spis pripominaji listy jahod tvarem moc prosim o radu. DIKY
Sem to prolil teda vodou a další zaliti už s hnojivem a tak zalevam pokazde podle tabulky vychází mi to takto vse je od PLAGRONU i pudu mám Light mix hnojiv dávám na 4,3 litry vody :
14ml TERRA bloom
3ml PureZym
3ml. GReen Sensation
A ph se má dodržovat na zaliti 6 a ne 6,5 mám tedy dodržet 6 ??
A mám takhle zalévat z hnojivy pokazde?
A kytky proč zloutnou moc nebo málo hnojiv a živin prosím radu kamos je natom stejně ale kytky má site zelený tak poradte
Původní příspěvek od ESOcz Sem to prolil teda vodou a další zaliti už s hnojivem a tak zalevam pokazde podle tabulky vychází mi to takto vse je od PLAGRONU i pudu mám Light mix hnojiv dávám na 4,3 litry vody :
14ml TERRA bloom
3ml PureZym
3ml. GReen Sensation
A ph se má dodržovat na zaliti 6 a ne 6,5 mám tedy dodržet 6 ??
A mám takhle zalévat z hnojivy pokazde?
A kytky proč zloutnou moc nebo málo hnojiv a živin prosím radu kamos je natom stejně ale kytky má site zelený tak poradte
jednotlive prvky se nej vstrebavaji v určitem rozmezí Ph (je tabulka ) nevim kolik je přesně v hlině ale 5.8-6.2 bych se držel ...zmeř si ph co ti vyteče -řekl bych že mas vysoke ph
namíchej např 5.8 vyteče neco kolem 6 6.2
a všim jsem si že se ti kroutí listy..co přelité-muže být? nebo vyloučeno
Ahoj, proč se mi děje tahle věc, že se mi takto kroutí listy? prosím o radu a názory. Může to být přehnojením? používám Terra Aquatica PRO organic. Pěstováno na NFT kanálech growstreem také od Terra Aquatica. Ph 6-6,5. Přístroj na Ph/EC kalibrovaný.
diky za rady.
Původní příspěvek od WeemazZ Ahoj, proč se mi děje tahle věc, že se mi takto kroutí listy? prosím o radu a názory. Může to být přehnojením? používám Terra Aquatica PRO organic. Pěstováno na NFT kanálech growstreem také od Terra Aquatica. Ph 6-6,5. Přístroj na Ph/EC kalibrovaný.
diky za rady.
Vo teplota ?
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
A vstupní voda má jaké hodnoty ? pH měřís a nebo spoléháš na že to udrží hnojky ? AN moc neznám ale asi bych ubral grow složku a celkově o trochu EC , jinak si udělal asi to nejlepší co si mohl s tím proplachem , holt některým modelům a phenům stačí méně no 😅😁 zkusil bych teď týden nebo dva na střídačku zalévat hnojkama a pak čistě vodou