Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ono Zdravím priaznivcov a pestovateľov odrody GWS. Na stránkach Greenhouseseeds company som našiel informáciu:
"Most growers harvest after 65 days. A week longer will give extra resin and a special sweet taste."
Akú máte s týmto skúsenosť? Nechávate ho zrieť tak dlho?
Ahoj Arien z GHSeedsComp. má pravdu, je to supr model, výnos/kvalita fakt NO1. GWS jsem pěstoval minulý rok a z pod 150w HPS jsem sklidl 97g z jedné kytky!!! Přesnou dobu květu/sklizně neznám :/ . Výborná zemitá chuť (super skunk), při inhalaci se jeví kouř jako ledový/chladivý , trichomy jsou do zlatova a světle zelené palky se třpytí hojným množstvím pryskyřice která ty palice zbarvuje do takové svetlé smrkově modro zelené barvy . Jako už ostřílený kuřák, pouze marihuany model vřele doporučuju.
White Russian - zaručená veselost a dost energická (moje nejoblíbenější na stavy) , hodně silné hulení.
Jack H.- takový mix stavů a hutná sladká chuť a vůně. Na výnos ještě malinko lepší než WRu a ještě trochu silnější než WRu.
WW- ta je podle mě spíše jen gaučovka.
mandala 1- energicke ale nie moc silne tak akurat
orange bud-nakopavacka aspon u mna
jack herer- tri nátahy a nevedel som kde som a co tam robim
belladona- podobne ako u jacka ale hodne slabsie... asi tym ze tom bol out
hashplant- tak ku filmu, silne...
k2-celkom energy ale dost kratke high
Orange Bud - Nářez teda hlavně od dutch passion velice silné trippy a aktivní hulení velice ho mám rád ale myslím si že daleko víc se hodí indoor než out
Durban Poison - aktivní slabší ale velice aktivní hulení neuspí nikdy v žádný dávce hodí se pro celodení kouření parádní outdoor model
K.O. Kush - zajimavy ne moc známý model vysoké kvality který nekompromisně pošle ke dnu i po týdením kouření této odrůdy
Blueberry - pomalsi najazd potom parada..vela smiechu,energie,chut nieco robit a trva to dost dlho, u mna to boli nejake 3 hodinky,potom sa stav akoby rozplynie a clovek je (takmer) normalny.Vyborny model.
Jack Herer - fuu dost sialeny stav..totalny zmatok v hlave, nekontrolovatelne pohyby , vybuchy smiechu a taak... proste jack ktoreho kazdy poznaa a nesklamal ma...
Master Kush - nie tak silne, pohodove prijemne hulenie.. jemna chut a vona..proste pohoda...usmev na tvari som mal permanentne a pripada mi ze z neho vobec nie su "rozbite" oci..
White Russian - luxus..jedinecny vzhlad a vona..a vyborna chut..stav podla mna prijemny usmevny, nie uspavajuci, tak ako ma byt. rus je proste skvely..
podle me je to taky dost o tom, kdy je ten danej model sklizenej. Pochybuju , ze vetsina z tech hulicu co tady pisou mely vsechny tri modely pestovany ve stejnych podminkach a sklizeny za stejnych podminek - to neznamena ve stejny cas, ale pri stejnem rozkladu pryskyrice, kazdej model to muze mit jinak - a nakonec zalezi taky na tom jak je clovek nalozenej. Jiny je to nekde o prazdninach na kempu bez starosti a jiny je to asi v patek vecer po tejdnu v praci utahanej jak pes.
Napriklad docela shoda je na Jack Herrer, to je fakt silnej model. A stejne, kamos ho pestoval 2 roky zpt, sklidil asi moc brzo a bylo to na stav jak hodne dobrej venek.
Takze tak
Critical asi 3 rok samooprc na listí atd letos volně zahrada na květ (bez chemek a hnojek)
vaporka příjemně uklidní a usadí i třeba k TV nebo relax
kámoš dal 2-3 slíčka a po druhém pivu totálka odpal musel nabrat směr domů na gauč prostě kámen do hlavy.
Už jsem se přistihl jak čumím do monitoru a nedokážu nic udělat jen čumím .
Bluecheese od BigBuddha-nadherna chut boruvek se zemitym nadechem a chut vam v puse zustava jeste par minut potom co jste dohulili.energicka ale kdyz to prezenete tak vas uzemni
jeden z nejlepsich modelu ktery sem zatim pestoval