Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem to tady trochu pročistil , jinak abych byl k tématu , tak z moji zbírky zde již byli jmenovány , Columbia Gold x El Niňo dobrá pecka odněkud ze severni ameriky , klasika tohoto fóra SMBOG kteremu jsme řikali "kladívko" dále Hedgehog , kouřil sem ho u MEDICINAMANa kterej ho vypěstil a prvni prásk mi málem urval plíce , Hash Plant smradlavej trhač plic taky , k tomu patři , Critical Mass , Apollo 11 a Ultimate Power Plant , které jsou dle nejen mého názoru celkem silné . Co jsem naposledy kouřil za sílu a to když mě navštivil kamarád kterej řikal že to co má uz nikdo hulit nechce , přivezl Chem Valley Kush , LSD a AK 47 , no měl pravdu , AK to mě moc nepřekvapilo ale od něj bylo exklusiv , ale jako prvni sem si dal CHVK a byl cem celkem zaskočen po prvni prdu , síla , chuť , pronikavost , no LUXUS , pecka do hlavy jak ma bejt , potom sem dal LSD , o kterem se tvrdí že je ted druhe nejsilnějši hulení po CHVK no a ja si to dal najednou takže mále obavy že po CHVK uz nemuze bejt nic lepšiho se nenaplnily ,LSD od BOGa je taky mistrovske dílo , musel sem po dalšim brku od každeho konstatovat že oboje je vskutku silné a zaroveň velmi chutné . Pravé ted selektuju křižence obou modelů CHVK x LSD takže jsem zvědav mam poslednich 5favoritek
Jinak ješte , Super Silver Haze , Arjan Haze 3 , Black Domina , S.A.G.E. , Pure Power Plant , JH , G13xS1, a mnoho dalšich na ktery sem zapoměl .....
Nejvic me zborila Sensi Star (proto jsem si ji taky poridil) 20-22%THC silena indika to jest! , na druhem miste AK47 a na 3tim miste SMBOG jetej OUT,klon od Hlavy ,velke diky Hlavo .
dobra tlumivka vhodna na celodenni koureni white phoenix a posledni tydny deep chunk,takova cista az skoro prazdna chut,nezprotivi se jak treba blue chezze a zhuluje do ozrala
Osobně mi skříní prošel Mr. Nice, Mothers finest, Nevilles Haze, G13 varianty, SAGE, Berlin, White Rhino a další, všechno modely s vynikající potencí. Ale musím konstatovat, že nikdy sem nezažil nedvojnost, nekonečný bezčasový prostor, bytí ve stromech ve stéble trávy "jistotu, že to nikdy nezkončí". To byl model Black Bahia Head od KC brains. Hulíte a nic, půl hodiny lehké šimrátí na temeni. Asi po hodince plná palba v nepoznané síle. Psychoaktivita prvotřídní a ideální do přírody, kde vás nikdo neuvidí .)
Původní příspěvek od WAMParjan no tak před 6-7 lety jsem kouřil nějakou beladonu z prahy . . .
byl to masakr po dvou čoudech z bonga jsem se složil do sedačky a nebyl schopnej ani vstát dotetka si pamatuji jak mi furt volali kámoši kde že sem a že sme bykli domluvení na párty. . . já jim byl schopen jen opakovat že se nemohu ani zvednou ze sedačky natoš někam jet tramvají . . .to bylo určitě to hulení jak mu píchají perník do stonku . . . . .
. .
haha, já mám trochu podobnou zkušenost s Belladonou, shodou okolností taky z Prahy. To byl model, kterej už jsme pak ani nechtěli kouřit, protože když se neubalila fakt žíla..a síla zvyku většinou způsobila, že neubalila, tak nastával stav, že sem byl hrozně moc, až se mi z toho motala hlava, v kombinaci s alkoholem se dělalo blivno, prostě hrozná nálož. až moc. A takle to bouralo nejenom mě, takže to je celkem objektivní hodnocení
vypekl jsem toho docela uz dost a u me je to kupodivu Lemon Skunk od GHS :O Dostal jsem od nich indica mix, tak jsem to zkusil zasadit. No a z Lemon skunku se vyklubula uplne bila kytka s brutalne trvdejma kulatejma palicema. Jeden dva prdy a motala se mi hlava kamosi to vubec nechteli hulit
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac Neví někdo něco o Tangerine dream ? recenze od seeds banky se mě zdá s tim obsahem thc přehnaná
to čo seedbanky uvádzajú ako obsah thc je len ich genetický potenciál dosiahnúť danú úroveň pri ideálnych podmienkach - každý grower má svoje metódy ktoré vyhovujú viac tej rastlinke u iného zase inej = sila vzorky je u každého subjektívna
Původní příspěvek od ŽUŽU Nejsilnější strain co sem našel
BC Seeds :: Storm Trooper Bud Seeds - semena za 15 kolíku(743 dolarů) ale banka udává výnos 1800g/m2 a obsah thc 45,4%. Zajímala by mě realita.
Nevěřím ani slovo. Prošel jsem si jejich stránky a jediné, na co jsem narazil, byla podbízivá reklama... nevzbuzují u mě důvěru.
Jako příklad uvádím toto ,,This strain is always sold out, so if you see it in stock, act fast, as she is so undervalued, we might as well be giving them away for free.''
Překlad: Tato odrůda je vždy vyprodána, takže jestli ji uvidíte v nabídce, jednejte rychle. Je za tak nízkou cenu, že by jsme ji mohli rovnou dávat zadarmo.
Kecy na druhou.
1800g na metru... to mi vychází 18g na ploše 10*10cm... no umíte si to vůbec představit?... BLBOST
Ze mne uz je zaba ale co pamatuju a vim z baji tak pheno G13 X Fed.Rom. X Orange Crush co kolovalo jeden cas mezi pestkama na severu bylo mezi TOP 5 favoritama co jelo i na tezky smokery.
Původní příspěvek od ŽUŽU Nejsilnější strain co sem našel
BC Seeds :: Storm Trooper Bud Seeds - semena za 15 kolíku(743 dolarů) ale banka udává výnos 1800g/m2 a obsah thc 45,4%. Zajímala by mě realita.
Tak jasný beru to v uvahu ale třeba L.S.D od barney seeds má taky přehnaný atributy kámoš to pěstil ze semen a byl s toho fakt šílenej model a to jsme docela zvyklý xD
Sory za ot ale už sem tak 5 let nehulil nic co by mě pořádně nandalo, asik za to může ta posraná tolerance,bo musím nasadit alespon osum pivek aby to šlapalo,kurnik šopa.
White russiana jsem taky měl, nemůžu říct že by to bylo slabý hulení ale takovýhle odstřel se mi nepodařil ani po pulgramovým brčku. Za mě vede vypíglovaná Shiva, před odpoledkou a hned po vykouření se změnil pohled na svět, barvy byly jasnější,tvary byly jinačí. A sedění ve škole byl fakt hardkór, vnímat 20 lidí najednou a přitom ani jednomu nerozumět ...