Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Nejsilnější odrůda - Najsilnejsia odroda
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10
Autor
Téma 
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

amnesia haze....konecpernamentne nekouritelne

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 16-09-2010 v 21:15 PM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Tak sem to tady trochu pročistil , jinak abych byl k tématu , tak z moji zbírky zde již byli jmenovány , Columbia Gold x El Niňo dobrá pecka odněkud ze severni ameriky , klasika tohoto fóra SMBOG kteremu jsme řikali "kladívko" dále Hedgehog , kouřil sem ho u MEDICINAMANa kterej ho vypěstil a prvni prásk mi málem urval plíce , Hash Plant smradlavej trhač plic taky , k tomu patři , Critical Mass , Apollo 11 a Ultimate Power Plant , které jsou dle nejen mého názoru celkem silné . Co jsem naposledy kouřil za sílu a to když mě navštivil kamarád kterej řikal že to co má uz nikdo hulit nechce , přivezl Chem Valley Kush , LSD a AK 47 , no měl pravdu , AK to mě moc nepřekvapilo ale od něj bylo exklusiv , ale jako prvni sem si dal CHVK a byl cem celkem zaskočen po prvni prdu , síla , chuť , pronikavost , no LUXUS , pecka do hlavy jak ma bejt , potom sem dal LSD , o kterem se tvrdí že je ted druhe nejsilnějši hulení po CHVK no a ja si to dal najednou takže mále obavy že po CHVK uz nemuze bejt nic lepšiho se nenaplnily ,LSD od BOGa je taky mistrovske dílo , musel sem po dalšim brku od každeho konstatovat že oboje je vskutku silné a zaroveň velmi chutné . Pravé ted selektuju křižence obou modelů CHVK x LSD takže jsem zvědav mam poslednich 5favoritek

Jinak ješte , Super Silver Haze , Arjan Haze 3 , Black Domina , S.A.G.E. , Pure Power Plant , JH , G13xS1, a mnoho dalšich na ktery sem zapoměl .....

Old Post 04-09-2012 v 05:30 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stanton
Stálý Člen

Karma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% PěstitelskáKarma uživatele Stanton - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Nejvic me zborila Sensi Star (proto jsem si ji taky poridil) 20-22%THC silena indika to jest! , na druhem miste AK47 a na 3tim miste SMBOG jetej OUT,klon od Hlavy ,velke diky Hlavo .

Indoor 250W MH - 250W son-t - 400W son-t Sensi star v 6ti bubblerech

Mamkárna+rizkarna pro Sensi star od P.S. +2x OSRAM DULUX L 55W

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t White rhino-Hlina

Indoor 250w MH - 250w son-t - 400w son-t Nebula v bubbleru na 60l

Old Post 15-09-2012 v 12:36 PM
Stanton je offline   Profil uživatele Stanton   Find more posts by Stanton   Foto galerie člena Stanton   Click here to Send Stanton a Private Message   Add Stanton to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanton! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

dobra tlumivka vhodna na celodenni koureni white phoenix a posledni tydny deep chunk,takova cista az skoro prazdna chut,nezprotivi se jak treba blue chezze a zhuluje do ozrala

Old Post 29-09-2012 v 12:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ČEZ
Stálý Člen

Karma uživatele ČEZ - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Osobně mi skříní prošel Mr. Nice, Mothers finest, Nevilles Haze, G13 varianty, SAGE, Berlin, White Rhino a další, všechno modely s vynikající potencí. Ale musím konstatovat, že nikdy sem nezažil nedvojnost, nekonečný bezčasový prostor, bytí ve stromech ve stéble trávy "jistotu, že to nikdy nezkončí". To byl model Black Bahia Head od KC brains. Hulíte a nic, půl hodiny lehké šimrátí na temeni. Asi po hodince plná palba v nepoznané síle. Psychoaktivita prvotřídní a ideální do přírody, kde vás nikdo neuvidí .)

Old Post 20-10-2012 v 11:29 AM
ČEZ je offline   Profil uživatele ČEZ   Find more posts by ČEZ   Foto galerie člena ČEZ   Click here to Send ČEZ a Private Message   Add ČEZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
no tak před 6-7 lety jsem kouřil nějakou beladonu z prahy . . .

byl to masakr po dvou čoudech z bonga jsem se složil do sedačky a nebyl schopnej ani vstát dotetka si pamatuji jak mi furt volali kámoši kde že sem a že sme bykli domluvení na párty. . . já jim byl schopen jen opakovat že se nemohu ani zvednou ze sedačky natoš někam jet tramvají . . .to bylo určitě to hulení jak mu píchají perník do stonku . . . . .
. .

haha, já mám trochu podobnou zkušenost s Belladonou, shodou okolností taky z Prahy. To byl model, kterej už jsme pak ani nechtěli kouřit, protože když se neubalila fakt žíla..a síla zvyku většinou způsobila, že neubalila, tak nastával stav, že sem byl hrozně moc, až se mi z toho motala hlava, v kombinaci s alkoholem se dělalo blivno, prostě hrozná nálož. až moc. A takle to bouralo nejenom mě, takže to je celkem objektivní hodnocení

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 20-01-2013 v 14:42 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

vypekl jsem toho docela uz dost a u me je to kupodivu Lemon Skunk od GHS :O Dostal jsem od nich indica mix, tak jsem to zkusil zasadit. No a z Lemon skunku se vyklubula uplne bila kytka s brutalne trvdejma kulatejma palicema. Jeden dva prdy a motala se mi hlava kamosi to vubec nechteli hulit

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 31-03-2013 v 20:19 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DUBSTEP.Maniac
Stálý Člen

Karma uživatele DUBSTEP.Maniac - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Neví někdo něco o Tangerine dream ? recenze od seeds banky se mě zdá s tim obsahem thc přehnaná

Old Post 31-03-2013 v 21:05 PM
DUBSTEP.Maniac je offline   Profil uživatele DUBSTEP.Maniac   Find more posts by DUBSTEP.Maniac   Foto galerie člena DUBSTEP.Maniac   Click here to Send DUBSTEP.Maniac a Private Message   Add DUBSTEP.Maniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubok
Stálý Člen

Karma uživatele kubok - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

citace:
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac
Neví někdo něco o Tangerine dream ? recenze od seeds banky se mě zdá s tim obsahem thc přehnaná

to čo seedbanky uvádzajú ako obsah thc je len ich genetický potenciál dosiahnúť danú úroveň pri ideálnych podmienkach - každý grower má svoje metódy ktoré vyhovujú viac tej rastlinke u iného zase inej = sila vzorky je u každého subjektívna

Old Post 07-04-2013 v 08:50 AM
kubok je offline   Profil uživatele kubok   Find more posts by kubok   Foto galerie člena kubok   Click here to Send kubok a Private Message   Add kubok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od ŽUŽU
Nejsilnější strain co sem našel
BC Seeds :: Storm Trooper Bud Seeds - semena za 15 kolíku(743 dolarů) ale banka udává výnos 1800g/m2 a obsah thc 45,4%. Zajímala by mě realita.

Nevěřím ani slovo. Prošel jsem si jejich stránky a jediné, na co jsem narazil, byla podbízivá reklama... nevzbuzují u mě důvěru.
Jako příklad uvádím toto ,,This strain is always sold out, so if you see it in stock, act fast, as she is so undervalued, we might as well be giving them away for free.''
Překlad: Tato odrůda je vždy vyprodána, takže jestli ji uvidíte v nabídce, jednejte rychle. Je za tak nízkou cenu, že by jsme ji mohli rovnou dávat zadarmo.
Kecy na druhou.

1800g na metru... to mi vychází 18g na ploše 10*10cm... no umíte si to vůbec představit?... BLBOST

Old Post 07-04-2013 v 10:31 AM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skewlers
Stálý Člen

Karma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% PěstitelskáKarma uživatele skewlers - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Ze mne uz je zaba ale co pamatuju a vim z baji tak pheno G13 X Fed.Rom. X Orange Crush co kolovalo jeden cas mezi pestkama na severu bylo mezi TOP 5 favoritama co jelo i na tezky smokery.

Old Post 07-04-2013 v 14:10 PM
skewlers je offline   Profil uživatele skewlers   Find more posts by skewlers   Foto galerie člena skewlers   Click here to Send skewlers a Private Message   Add skewlers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

citace:
Původní příspěvek od ŽUŽU
Nejsilnější strain co sem našel
BC Seeds :: Storm Trooper Bud Seeds - semena za 15 kolíku(743 dolarů) ale banka udává výnos 1800g/m2 a obsah thc 45,4%. Zajímala by mě realita.

Na netu toho najdeš , tady je o BCseeds http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45680 , http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42122 , nebrat , kdyztak sem psát svoje zkušenosti ne co sem viděl na netu nebo jedna paní povídala , asi tak .

Old Post 12-04-2013 v 01:56 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DUBSTEP.Maniac
Stálý Člen

Karma uživatele DUBSTEP.Maniac - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Tak jasný beru to v uvahu ale třeba L.S.D od barney seeds má taky přehnaný atributy kámoš to pěstil ze semen a byl s toho fakt šílenej model a to jsme docela zvyklý xD

Old Post 13-04-2013 v 14:44 PM
DUBSTEP.Maniac je offline   Profil uživatele DUBSTEP.Maniac   Find more posts by DUBSTEP.Maniac   Foto galerie člena DUBSTEP.Maniac   Click here to Send DUBSTEP.Maniac a Private Message   Add DUBSTEP.Maniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romulan
Stálý Člen

Karma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% PěstitelskáKarma uživatele Romulan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

ja mam nejsilnejsi tohle

(Pre ´98 Bubba Kush x Double Purple Doja F2) x San Fernando Valley OG Kush F3

rikam tomu pracovne PurpleBubba fernando OG KUSH

indoor 600w

Old Post 16-06-2013 v 09:52 AM
Romulan je offline   Profil uživatele Romulan   Find more posts by Romulan   Foto galerie člena Romulan   Click here to Send Romulan a Private Message   Add Romulan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marw
Stálý Člen

Karma uživatele marw - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Sory za ot ale už sem tak 5 let nehulil nic co by mě pořádně nandalo, asik za to může ta posraná tolerance,bo musím nasadit alespon osum pivek aby to šlapalo,kurnik šopa.

Old Post 16-06-2013 v 10:21 AM
marw je offline   Profil uživatele marw   Find more posts by marw   Foto galerie člena marw   Click here to Send marw a Private Message   Add marw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Highskór
Stálý Člen

Karma uživatele Highskór - 43% PěstitelskáKarma uživatele Highskór - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

White russiana jsem taky měl, nemůžu říct že by to bylo slabý hulení ale takovýhle odstřel se mi nepodařil ani po pulgramovým brčku. Za mě vede vypíglovaná Shiva, před odpoledkou a hned po vykouření se změnil pohled na svět, barvy byly jasnější,tvary byly jinačí. A sedění ve škole byl fakt hardkór, vnímat 20 lidí najednou a přitom ani jednomu nerozumět ...

Old Post 28-08-2013 v 06:37 AM
Highskór je offline   Profil uživatele Highskór   Find more posts by Highskór   Foto galerie člena Highskór   Click here to Send Highskór a Private Message   Add Highskór to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2005 - Nejsilnější outdoor sativa - Willie Nelson - 36 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás