Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
líbil by se mi větší seznam nejčtenějších témat a posledních příspěvků na fóru...
také emailové notifikace by mohly být nastaveny na bezpečné https
-to vše by mohlo být volitelné...
Ja by sem uvital....Nevim jestli to tu bylo psano preci jenom je toho tu docela uz dost napsano tak sem to cetl jenom prubezne tak mne kdyztak opravte jestly to tu je ...Ale uz vickrat se mi stalo ze v sekci OUTDOOR bylo docela dost veci o pestovani na balkone a pro mne je docela velky rozdil balkon a pole tak by sem uvital i tuto kategorii...Kdyztak toto smazu jenom se chci timhle zeptat...
tak ako to mavaju napriklad v bille,ze v nasom obchode kradol:meno a priezvisko a fotka,ale tu by bol miesto toho nick.mohlo by to byt na prvej strane.ono dost ma zaujma,preco bol kto zmazany a nechce sa mi travit hodiny hladanim a tipovanim toho,ze preco.je to dobre,aby som sa mohol vyvarovat pripadnemu zmazaniu.este by bolo dobre v vzkazoch aby sa dali selectnut naraz pmka len od jedneho uzivatela,aby som nemusel selektovat jedno za druhym
Nevim jestli to sem patří, ale já bych upravil takovou blbost, která mi pomalu začíná lízt na nervy.. Když píšu odpověď a používám tlačítka, která vytvoří html příkaz, tak se příkaz objeví až úplně dole-->podle mě by bylo lepší kdyby se to objevovalo za kurzorem myši.
Je to maličkost, ale usnadnilo by to používání "tlačítek html". Díky za to Bobek
Původní příspěvek od BobekMarley Nevim jestli to sem patří, ale já bych upravil takovou blbost, která mi pomalu začíná lízt na nervy.. Když píšu odpověď a používám tlačítka, která vytvoří html příkaz, tak se příkaz objeví až úplně dole-->podle mě by bylo lepší kdyby se to objevovalo za kurzorem myši.
Je to maličkost, ale usnadnilo by to používání "tlačítek html". Díky za to Bobek
Přidávám se k tobě, a ještě bych měl jednu připomínku a ta se týče už dříve řešené karmy, opravdu bych byl rád, kdyby byla zavedena tzv. dvojí karma, přičemž jedna by byla za přínos v oblasti pěstování a druhá za přínos v ostatních threadech. Opravdu je občas k pousmání, když se někdo zeptá edit: !například! (to nemělo být myšleno zle) Jedubabky, vidíce u ní několik krychlí, jak jí to roste
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Hodilo by se, kdyby mohl člověk při zakládání threadu zadat nějaká klíčová slova. Při vyhledávání by se pak vypsali nejdříve příspěvky, kde byl nalezen hledaný vzor v klíčový slovech a pak teprve ostatní. Bylo by vhodné, aby klíčová slova mohli přidávat a editovat moderátoři.
Dám příklad k čemu by to bylo. Např. při hledání slova "hydroponie" by se mi jako první nevypsal thread kde by bylo napsáno "Pěstuji v hlíně protože hydroponie je na mě moc těžká."
Původní příspěvek od kafevar Hodilo by se, kdyby mohl člověk při zakládání threadu zadat nějaká klíčová slova. Při vyhledávání by se pak vypsali nejdříve příspěvky, kde byl nalezen hledaný vzor v klíčový slovech a pak teprve ostatní. Bylo by vhodné, aby klíčová slova mohli přidávat a editovat moderátoři.
Mnohem více by pomohlo, kdyby členové opravdu dobře charakterizovali téma a shrnuli je v jeho názvu. Současně aby psali spisovně a s diakritikou. To vše napomůže efektivnějšímu hledání ve fórech.
Dokud je k tomuto nedonutíme, nemá smysl vymýšlet další a další složitosti...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nedalo by sa cely grow podelit na sekcie pestovania pod
70W
150W
250W
400W
600W
a viac ? ?? nejaka stromova rozumna struktura ? Bolo by to omnoho prehladnejsie, jednak ludia by mohli lepise porovnavat a vychytavat muchy.
Myslim, ze by to stalo za to, ak to je mozne nejako zosortovat tanto cely grow
Jenom taková drobnost: Jak jsou u výpisu seznamu threadů ikonky, které označují, jestli je thread uzevřený, přesunutý apod. bylo by skvělý, kdyby ty ikonky měli i hinty (česky se tomu myslím říká bublinková nápověda) se slovním popisem. A to samé platí i o ikonkách, že se jedná o hydro, dotaz apod. Občas si totiž pod tou ikonkou neumín nic představit.
Při zakládaní každýho, opakuji každýho threadu by měl uživatel projít malým testem, kterej by měl podobu kontrolních otázek. Pokud by uživatel zatrhl špatnou možnost, thread by se mu nevytvořil - musel by všechno zatrhávat znova. Otázek by bylo víc, takže by se různě kombinovaly. Nějak tak to funguje na informačním systému MU.
Aloha přikláním se k rozdělění indoor pěstování & galerie dle typu wattáže jednotlivých lamp. př: 70W,150W,250W atd. Podle mého nazoru by se celý In. stal více přehledným a mnohým uživatelům by se, tak usnadnila práce.
Carlos: S diakritikou nebo bez ni ? Já do teď psal bez diakritiky a nikdo si nestěžoval, je to bezpečnější. V některých fórech se totiž diakritická znaménka zobrazují chybně. Vím, že tady ne šlo jen o zvyk. S pozdravem Al Capone.
Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein