Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes byla aplikována povrchová úprava terénu. Dosypal jsem cca 1cm light mix pro redukci výmolů po zálivkách a příkopů na krajnici.
Nyní budu čekat na zázraky a proschnutí kořenového systému!!
Keramzit, který je 3cm vrstva od spodu není převařený ani umytý. Tuto informaci jsem nezachoval (u hydra se o tom píše ale hlava to nezaregistrovala pro použití v hlíně) Keramzit neupravený prý ovlivňuje PH !!
[B][COLOR=Blue]
Cau jak tam pises o prevareni nebo proplachnuti keramzitu,tak to neni bufferovani.
Bufferovani je to ze u toho keramzitu zmenis ph ktere ma tak ze:
1. Nachystas si kybl s cistou vodou a upravenym ph kyselinou.
2.Nasypes tam ten keramzit promichas a nechas par hodin.
3.Zmeris ph vody v tom kyblu s keramzitem a kdyz nebude stejne jako predtim,tak tu vodu kyselinou zase upravis na tu puvodni hodnotu kterou potrebujes.
4.Zase zamichas a nechas par hodin.
5.Opakujes krok 3 a 4 dokud ta voda v kyblu s keramzitem nebude mit ph hodnotu kterou potrebujes
Převařenim bys odstranil maximalne nejake breberky kdyby tam byly,ale s ph by to moc nepohlo.
Žluté listy jsou stále ale nepřibylo jich...
Co vidím pozitivně je nárůst svalové hmoty na palicích.
Další klady jsou "savost"
Myslím si že jim prospělo suché období a zálivka probíhala velmi pomalu... vyčerpal jsem celých 5 litrů koktejlu a nic neproteklo do podtácků.!!
Připadalo mi to jako by upijeli hned jak dostali koktejl.
Myslím že víc nedohoním a nechci je přehnojit, takže budu snižovat EC a pomalu příprava na flushing
Výtok
OB (3,4l květináč)
pH = 6,4
EC = 2,5
Padlo celých 5 litrů a cíleně jeden květináč prolit skrz pro získání dat.
RV% (humidita) = min/max/aktual 27 / 55 / 38
Stříhání
Odstranění suchých a žlutých listů
Žluté listy měly červené řapíky (většina ve středu holek v džungli), ale suché uschlé listy měly řapíky zelené (spodní listy)
Úklid boxu a podtácků
Provedena očista podtácků a celého boxu.
osvětlení
Přepnutí předřadníku na 660w
Vyčištění Cooltube
focení
Po vypnutí slunce focení z bleskem
otázka?!?!
do kdy mám držet 660W slunce a jestli na konec nedat 400W s podílem modrého spektra...
Ahoj ,můj názor že přidávat vatáž ke konci pěstu je zbytečný....to jsi měl pálit hned od přepnutí a na poslední týden třeba už můžeš ubrat,to už více méně jen zrají
Původní příspěvek od Growoli Ahoj ,můj názor že přidávat vatáž ke konci pěstu je zbytečný....to jsi měl pálit hned od přepnutí a na poslední týden třeba už můžeš ubrat,to už více méně jen zrají
Původní příspěvek od Growoli Ale jinak musím uznat,že to máš všechno parádně popsané co a jak děláš a i údržba boxu a vybavení je na jedničku,jen tak dál 🤘
Děkuji za pochvalu... Odborné popsané jak po*rat celý Grow..
;-)
Když už z toho nevyždímám 600g tak snad to pomůže osvětě..
Co bych neudělal pro vzdělání dalších generací.