Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potikem stáhneš mA, ale ne volty. I když ubiras mA, tak se ti nepatrně zmenší i volty(myslím tím odběr čipu) nevím s hlavy přesně, ale při 1500 mA už si vero 29 D bere jen 37 V.
Já být tebou použiji hlg 240h c2100B a koupím potik za 20 Kč a máš to vyřešené a bezproblémove.
Kup si watt metr at vidíš kolik si to bere. Topit to určitě bude. Jak to opravdu nevím. Záleží jaký máš ventilátor, jaký tahas vzduch a jaký máš prostor.
Ještě jsem neviděl aby někdo nadával na zdroje od Mean-Well.
luubaan: Omlouvám se, že jsem nereagoval na pm, moc jsem se sem nedostal. Kolik tam máš driverů? Asi jsem tu informaci někde přehlédl. Nějak mně nejde dohromady ELG 200 a příkon 350W. Já provozuji 2xVero29C na driveru HLG240 1750B a je to tak tak.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Já tam mám 2x driver po 60w 2000mA ty pohání 3500K verze D a pak 2x 1750K verze D a teď tam mám na tyhle ty 2 ks elg 200 1750mA a chtěl bych příště ještě vyměnit ty dva 60w za téhle elg 200 1750 mA myslím že to bude asi lepsi to vyměnit na 1 driver na ty 3500K
Ja osobne jedu na setu alucraft (chladic a dva ventilatory) se zdrojem HLG 320 2100mA a vse slape. Ano topi to ale pri dostatecnem chlazeni si myslim ze uplne v pohode... Jeste mi to ofukuje ventilator klipsnovy...
Zdravím Vás, mohl by mi někdo zodpovědět otázku, zda se dá led světlo s Vero čipy o výkonu cca 200w (190w) postavit levněji než DIY set z alucraftu (cca 5500kč)???
Nebo je opravdu lepší vzít tento set, kde je i teplovodivá pasta, kabely, zdroj k vent, atd...
Co jsem tak našel, tak bych se do jejich ceny ani nedostal
Díky
Zdravím Groweři, tak jsem se rozhodl, že radši zaivestuji a pořídím si něco lepšího . Mám boxík 40x40, ale v plánu je někdy 60x60 tak bych chtěl poradit nějaký LED panel který by byl pro obě varianty ? Už jsem tak trochu hledal a mám zatím vyhlídnuté tyhle tři modely. Předem děkuji a přeji krásné sklizně .
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím Vás, mohl by mi někdo zodpovědět otázku, zda se dá led světlo s Vero čipy o výkonu cca 200w (190w) postavit levněji než DIY set z alucraftu (cca 5500kč)???
Nebo je opravdu lepší vzít tento set, kde je i teplovodivá pasta, kabely, zdroj k vent, atd...
Díky
Myslim ze kdyz se budes hodne snazit, dostanes se maximalne o par stovek pod Alucraft.
Ale pripadnej vopruz se clem a DPH. Placeni dopravy z ruznych mist. Vrtani chladicu. Pripadne vyrizovani reklamace. Tomu jsem se rad vyhnul.
Nakonec jsem poridil svetlo od nich a spokojenost (potaky jsem taky nedostal
Komponenty tu byly den po objednani (to jsem necekal), zajel jsem do Obi, koupil hlinikove Lko a par sroubu a za hodinu, jen s aku vrtackou, jsem mel svetlo hotove.
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím Vás, mohl by mi někdo zodpovědět otázku, zda se dá led světlo s Vero čipy o výkonu cca 200w (190w) postavit levněji než DIY set z alucraftu (cca 5500kč)???
Díky
Myslim ze kdyz se budes hodne snazit, dostanes se maximalne o par stovek pod Alucraft.
Ale pripadnej vopruz se clem a DPH. Placeni dopravy z ruznych mist. Vrtani chladicu. Pripadne vyrizovani reklamace. Tomu jsem se rad vyhnul.
Nakonec jsem poridil svetlo od nich a spokojenost (potaky jsem taky nedostal
Komponenty tu byly den po objednani (to jsem necekal), zajel jsem do Obi, koupil hlinikove Lko, par sroubu, rozvod. krabice a za hodinu, jen s aku vrtackou, jsem mel svetlo hotove.
Ten set je to nejlevnější na českém trhu, nic lepšího zde nesezenes za ty peníze. Možná bys ušetřil pár stovek když si to necháš poslat ze světa, ale nevyplatí se to... Mám dva panely DYI Z Alucraft a maximální spokojenost. PS: vykašli se na optiku jestli to od nich budeš brát.