Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasny takze jeden ten pytlicek do 1.5 L rozprasovace a vystrikat cely sakumprdumprask nebo pulku pytlicku kdyz celej je na 10 l tak asi pulka bude idealni ne? jinak fakt diky jako !
Celej je na 10l.tak pulku nemuzes dat do 1.5l.pulka je na 5l.No jestli mas vahu tak na na 1.5l odvaz 0.30g jestli ne.Tak udelej lajnu rozdel na pul.A tu pulku jeste na pul a mas to na 2.5l tak sem to udelal ja.
42 den .. To padli je zretelne videt teda jen na fotkach za tmy .. Jinak se jim dari celkem dobre .. Jeste dnes dostanou postrik proti tomu zmrdovy a snad to sleze .. Jinak to vypada jako kdyby ten postrik to smyl do takovejch zhuku .. Myslite ze to zmizi uplne ?asi tezko co? Pripada mi jako kdyby ten postrik to jenom zhorsil ale ono i tak by to asi melo tendenci rust...No tady foto kdyz tak napiste diky
43 den . za svetla par fotecek libí? a jeste jsem prisel na ochcavku mam 3 kali dogy a ne 2 a jednoho mazara..tipek v tom mel asi gulas a ten jeden rizek co nevim co je ale je krasnej .. Ma peknou stavbu palek asi nevite co by to mohlo bejt co? Je to ta posledni a predposledni fotka ..
!- Bohem -! Díky za K + mě vdicky strasně potěší takže ještě jednou díky Kamo !!!
Jinak dam nějakém report .. Poslední týden s hnojkama a pak flush a kosa můj cil byl aspoň 100g ale jsem si nejistej možná jsem to moc roztahoval no uvidíme jinak jako bonus dostali Hesi PK ..ale do hlíny v tabulce není tak snad jim to jen prospeje
A jeden problém nad kterým přemejslim od začátku .. Po přepnutí nepovyrostli ani o 5 cm ..to je pro mě záhada .. Všichni píšou že po přepnutí víc jak 100% nárůst a mě nic .. Přitom už jsem pěstoval indoor takže vůbec nevím .. Čím to mohlo bejt nevíte? Květináče 5.7 L
hoj s tím růstem záleží na modelu, některé nepovyjedou o víc jak 10cm, některé vystřelí jednou tolik nahoru...já letos jedu skunk 1 a nepovyjely víc jak 10-12cm (a to jsou jen paličky).....taky záleží na tom jak vysoko máš světlo, já ho mám letos vysoko, bo v těch vedrech mám i tak ve skříni kolem 35°C ale holkám to zdá se moc neškodí jinak pěkné kolo kolego
Techem také mockrat děkuji fakt mě to potěší když přijdu a mám tu K+ jinak já ty teploty taky mám podobné .. U vršku se nedostanou pod 31°C a to mám odtah jako prase ale taky se mi zda že si nestezujou jinak tvůj grow s3 mi moc líbí pestu zdar
Takze tu mam jeden s poslednich uppu dnes je to 54.den kvetu takze zacinam flush 🚿🚿 necham to do asi do nedele podle a pujdou pod kosu .. Asi tohp nebude moc a zase to krasne voni a tvrdy to je jak prase padli mě napadlí to se nezmenilo .. Po postriku se to zastavilo ale nezmizelo hold tohle me prekvapilo protoze jsem o padlí doposud nic nevedel .. Ted uz vim Ale zase teda musim rict ze na tom 4 rízku se zadny padli v podstate neobjevilo cos mi prijde divny .. 3 Kali dogy to maj a ten 4 nic.. no nic par fotek tady
3
4
5
foto je Kali dog
Co si budem povídat už se na to tešim
Mám to jen pro sebe takže mi to chvilku vydrží teda až uvidím kolik toho bude ..