Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chodím už 6.rokem (s maturitou mezi tím) na sochařsko-kamenickou střední která je vyhlášená tím že se tam mrtě hulí. Co si budem povídat - stará garda, co to vždycky povede, odešla když jsem nastupoval. I tak jsme se se spolužákama snažili a hulili ve škole ostošest. Hlavně na podzim - ráno, pak o svačině, po obědě něbo ještě po škole...prostě pořád....celých pět let...
Maturu sem (kupodivu) udělal, ale znám dost případů právě od nás ( i ze třídy), kdy kluci začali hulit moc brzo a moc často - třeba že si od patnácti, šestnácti dávali pár brček skunku denně - a zanechalo to na nich dost ničivý následky...
Je pravda že škola rychlejc uteče, ale nic jsem si z ní nepamatoval...Pozdějc jsme to radši omezili jenom na praktický předměty a teď už ve škole hulím fakt vyjímečně..částečně že není s kým, ale ve škole to často prostě není ono - ten stav si neužiju, ani tu energii nepoužiju nijak tvořivě tak proč hulit
na strednej som nehulil ani raz...na externej vyske teraz hej, skolu mam sobotu od rana do vecera, spoluziak vzdy donese Volcano Vaporizer (sopka,cajnik,piecka) a cez skoro 2 hodinovu prestavku vybehneme niekam do prirody...v lepsom pripade sa este nachvilu vratime do skoly
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
vite jak to je nejlepsi? myslim ze uceni a hulo de do sebe ale nesmi to clovek hrotit. Hulim nekolikrat za den, zacal sem nekdy mysim v 8 tride na zs, a vsechno vpohode , mel sem 1 trojku,bytek 1 a 2, a delal sem to stejne jako tedka ajak su na soukr. gymplu- Proste vzdycky pred skolou si dam fajecku venku- lampy ne su potom moc pasta :-D anebo jenom 2-3 prdiky podle sily modelu- Me trva cesta do skoly cca hodinu, a asi 40 min busem- ta fajka me vzdycky vypuka na tu cestu trochu-jenom tak do nalady + hudba = v buse relax. prijedu do skole a uz zacinam mit vyvred-tak do prvni hodiny-potom uz su normalni a vnimam ucivo, vpohode a tesim se jak si dam po skole prda takhle to delam nekolik let a zatim to funguje, nevim jak u jinych ale proste to staci nehrotit tolko-nejit do skoly zborenej upe v kaši ale jenom tak do nalady
Hulení a škola jde,ale ne všechny předměty. Taky záleží na modelu co se hulí...
Ale určitě je to super před odpoledkem,kdy máme konstrukční cvičení na PC zhulit,baví mě pak čumět na monitor a pracovat v AutoCADu
Koukejte se učit, věnujte se tomu nebo buďte dobří ve svém oboru a až teprv potom hulte. Hlavně nemějte hulení na prvním místě ... jinak budete muset osít celé statky, abyste nemuseli k lopatě
tretak se da prohulit bez vetsich problemu, to byla nejvetsi pohoda z celyho gymplu ve ctvrtaku je to horsi, kazdej tejden pisemky z maturitnich otazek a to uz neni takova prdel, ale nerikam ze se to neda
Hulenie a škola.Tak na tom som vyrastal od polovice druhaku sme išli v škole v podstate každy den najčastejšie v parku ale aj na hajzli to nie je zle trocha adrenalinu neuškodi.Začinali sme dvaja s kamošom a na začiatku štvrtaka už v triede nehuli iba piati z 25.Bolo to dobre peklo ale šlo to.Keby ste videli tie tvare profakov ty už nevedeli či sme sprosty my alebo ty 5 čo nefajčili no mali stoho chaus.To sme v triede boli všetci chlani elektrikari.Pohoda pohada ale POZOR!!! na maturu prestavku aspon mesiac pred ňou by som doporučil aby ste nedopadli ako vedčina z nas. "PS"
teflonn: S tou výškou máš naprosto pravdu. Já jsem měl výhodu, že jsem tam už jako alkoholik a hulič šel.
Jinak, k tématu, všechno jde dohromady. A pauzu před maturitou jsem nepotřeboval, jak tu někdo píše. naopak jsme se sešli se spolužákem na brko, zaházet si frísbí... Myslím že dokonce dvakrát, už ani nevím. A odmaturoval jsem dobře, málem i vyznamenání.
chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!