Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já teda nevim. Sem trochu kazimrd kytek. Řek sem si, že je všechny šmiknu, ale asi půlka mi jich úplně přestala růst. nevim co sem posral ale vim že už nikdy nebudu zastřihávat.
no vobcas se to stane. musis na nich videt ze to prezijou. vona klido pak zase poroste :ü uvidis sam, ale je to brzda... ja sem vobcas delal zastipky a jeste u toho voholil dost listu, trochu prelil, takze dostaly kytky zahul. nesmi se to prehanet.
No ze zkušenosti vim ze kdyz zastipnete FIM metodou tak se rust zastavi zesili se stonek a asi po tejdnu zacne rust.... withhere http://grower.cz/forum/showthread.p...2&highlight=fim
A este chci rict ze ZALEZI NA ODRUDE u nejake to zvysi vynos a u nejake katastrofalne snizi!!
mam dobré skušenosti se zaštipováním vrostlejších kytek.
nechám je dorůst tak 1 metru a potom zaštípnu tak 30-45 cm kytky ihned poté se kytka začne zmohutňovat a velice krásně košatí.
kdyz kytii fiknete tak nad listy zacnou fofrovat male vetvicky. kdy se techhle "listu pod vetvickou" zbavujete? dokdy je ma cenu nechavat zit, je dobry je treba smiknout kdyz mam pocit ze stinej rozjizdejicim se vetvickam??
ja uz to teda stejne udelal
ale naky este zbejvaj...
diky
mas ji paradni, je to windoor?? pocitam ze naka genetika, fakt pekne zarostla...
a nevim jestli koukam dobre ci ne, ale zda se mi, ze se solidne vetvi sama ne?? takze bych urcite prostrihal velky listy, abys dopral vetvickam vic svetla. o par prispevku dal sem se na neco podobnyho neuspesne ptal, tak sem to vyzkousel a vysledek - kdyz listy ustrihnete, tak tim rust vetvicky sice zpomalite, ale zase dostane spodni patro mnohem vic svetla takze jede rychlejc. takze bych ostipal ty listy ( ale ne vsechny urcite, to postupne) a vrsek stipnul, pokud nechces aby jela do vejsky ( mozna se mi tozda i zbytecny - nemas sice meritko ale zda se mi, ze se holka kosati pekne sama. jak je ca velka a stara?)
no takze asi takhle, je to rada zacatecnika takze pokud nekdo mate jinou sem s ni rad se taky poucim
mylim ze na jeden mesic je fakt pekna...tak pokud se budes ridit mejma radama ob prispevek nahore, tak post foto pls....taky jedu zaokenaka, ale noname...:/
po mesici??? ja teda jedu prvni sezonu takze nemam moc skills ale myslim ze po mesici je to mooc brzo...
ja jedu jak za oknem ( kytii sleduju asi 70%casu co sem doma ) tak ve skleniku, kde to roste fakt kurva rychle kurva moc ( za posledni tejden dala jedna holka ca 40cm!!! ), tam to sleduju 1x tejdne (wzdy mi prichystaj paradni prekvapko ) ale zadny znamky pohlavi sem nezaznamenal.....