Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-White Widow
-42 den 12/12
-growmix
-Plagron grow/bloom
-400w
poslední fotka jsou řízky ze stávající
osádky které jsem nařezal v rústu a
zabrzdil pod zářivkama.
400w hps
cca 60 dní 12/12
kokos ( jen 3,6l květináček - byla to jen taková bokovka )
Bcuzz hydro a+b, PK 13-14, jednou nebo dvakrát ripen
- vůně je těžce hašišová až zatuchlá, mě osobně nijak nenadchla ( s GWSkem nebo AO se nemůže rovnat)
- chuť je ale naopak honosně sladká, silná, ale přesto jemná
- účinek je hodně do indiky, pro mě je to jasná volba k filmům nebo prostě na večer
-paličky jsou nesmírně pocukrované, tvrdé jako kámen
- výnosově bych jí dal 7,5 z 10ti, což ujde
- 400w HPS
- kokos
- cca. 60 dní květ
- Bcuzz hydro a+b, pk 13-14
voní hodně svěže, jakoby sladké tropické ovoce, krásná vůně hodně kámošů si jí zamilovalo
co do chuti není nijak zvláštní, taková normálka, ale je poměrně jemná a neškrábe
účinek je v menším množství hodně energický, ideální pro jakoukoliv denní dobu, ale jakmile překročíte tu nepatrnou hranici stává se z něj docela vymašťovák
má hodně vzdušný, ale zároveň poměrně tvrdý paličky
líbil se mi výnos - rozhodně bych ho zařadil mezi ty výnosnější modely co jsem jel
Známa odroda, ktorá má ešte známejších rodičov. Po prvotných šlukoch si White Widow omotá človeka okolo prsta a nedovolí mu kráčať rovno. Do toho začne onedlho zasahovať AK-47, ktorý nedá šancu skryť sa a rovno strieľa. Je to kvalita. Kvetová perioda trvala 63 dní, 100 % BIO. Poučil som sa a chce to viac vlahy. Inak som zatiaľ spokojný.
Chronic (klon od člena G.)
-400w
-substrát cocos+hnojení a/b od plagronu
-od 20tého dne přídáváno Green Sensation
-jednou týdně pročištění enzymy
-postřik - Phyt-amin a poslední měsíc Cropmax taky obojí Plagron
-6O dní květ