Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 129

asi takovej jako všichni ostatní..
sem tam zevlování, sem tam něco jinýho..
prostě v pohodě...

Old Post 27-06-2006 v 11:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

Karma uživatele CZO - 82% PěstitelskáKarma uživatele CZO - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Já když jsem zkouřenej,tak každopádně mám zarudlý voči,takže na mě každej hned čumí,čož mě pěkně sere!!!!!Nesnášim ty co nám řikaj že jsme zase vyhulený a tak....
Jinak při zhulenosti jsem spíš klidnej než akční,ale záleží hlavně na modýlku....Stolní fotbálek při zhulenosti je mazec a hraní PC po síti ještě větší!!!!
Peace

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24111

Old Post 27-06-2006 v 12:47 PM
CZO je offline   Profil uživatele CZO   Find more posts by CZO   Foto galerie člena CZO   Click here to Send CZO a Private Message   Add CZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Většinou mě to utlumí, i když hodně záleží na tom, mezi jakejma jsem lidma, jesli mezi známejma nebo neznámejma. Někdy ale taky příde taková ta schíza, že se mi zdá , že každej čumí. Ale ona to je vlastně pravda, pže na mě furt každej čumí :-)

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 27-06-2006 v 15:26 PM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

No já jsem občas po trávě v pohodě, jen se mi občas stane, že chci řešit problémy - to se pak všech ptám, jestli mají k vyřešení nějakej naléhavej problém Ale poslední dobou mi taky několik lidí řeklo, že když jsem zhulenej, tak se mě bojí. To mě docela zarazilo, protože já nejsem drsnej ani vzezřením ani povahově...Záhada...

Viva México!

Old Post 27-06-2006 v 16:05 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

A taky koukám, že zhulenej píšu pěkný blbosti Nemá tam být "Já jsem občas po trávě v pohodě", ale "Já jsem po trávě v pohodě"

Nebo já nevim, ale lidi to říkaj

Viva México!

Old Post 27-06-2006 v 16:07 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASE
Stálý Člen

Karma uživatele BASE - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Vysmátej(někdy) když něco povidám tak za chvíly nevim co sem říkal prostě na pohodu.

Old Post 27-06-2006 v 16:14 PM
BASE je offline   Profil uživatele BASE   Find more posts by BASE   Foto galerie člena BASE   Click here to Send BASE a Private Message   Add BASE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Třeba ti čouhá bouchačka z kapsy,tak se pak nediv,že se bojí

Old Post 27-06-2006 v 16:46 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

já sem stoner....vždycky mlčim i přesto že mě napadá spousta keců co bych řekla nahlas jenže když se o to pokusim tak ze mě vyjde jen něco jako mhhmmlkmmphmm a všichni se jenom vyděšeně votočej a podívaj na mě.....takže já vždycky mlčim a dost mě to sere a nevim co s tim....no ale během tý doby co ostatní komunikujou tak já si ulítávám na svý vlastní fantazii.....třeba vidim dřevěnej sloup a v duchu si rozeberu celej jeho osud - jako z jakýho stromu třeba pochází a ten strom zas je z jakýho lesa atd. .....jo a mám panickou hrůzu z jakýhokoliv přemis´tování protože v době tak hodinku po zhulení brčka - tedy v největším high mám pocit že chodim jako tučńák ve vodě!

Old Post 27-06-2006 v 17:55 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Tiss: Jo!!! přesně takovýhle pocity taky zažívám...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 27-06-2006 v 18:06 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

triss:
bud ráda, já zase hubu nezavřu skáču furt do řeči:-) otáčím témata..když se chce někdo vrátit, má smůlu, protože já se nadechnu a jedém:-) a oni stejne už neví co to chtěli:-))) ale když nemám náladu, tak taky mlčím...furt si něco řeším v hlavě, nebo stoupnu ke stojanu. ted vesměs chodím hlit ke kytkám = tzn i zewlit:-) ale the best..hulit úplně sama.Miluju:-)))

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 27-06-2006 v 18:10 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

u mě to záleží při jaký situaci se zhulim... třeba když je ňáká akce,prostě kalba,je zábava,spousta lidí,kecáme a smějem se,tak když si v tuhle chvíli dám brko ňákýho dobrýho modelu tak sem vysmátej,skvělá nálada,prostě v poho!!směju se třeba tak šíleně že druhej den mě bolí břicho z toho smíchu a i mě bolí držka... ale když přídu třeba nasranej ze školy,přeteklej učitelskýma kecama,apod. a dám si brko tak spíš jenom tak sedim,bez energie a přemejšlim.. vobčas mám chuť se jít projít a prostě něco koumám... no neni to vono,nejlepší je prostě dávat si brka při pohodovej chvílích,nebo jentak z kámošema když je prdel,a podobně... nejsem typ kterej by hulil jentak běžně denně 6 brk.. to pak nemá cenu hulit,když sou pocity po brku v takovymhle stádiu úplně na howno... taky sem dřív takhle hulil,hodně,ale asi půl roku a pak sem půl roku nehulil wůbec a teď sem se k tomu asi před rokem zase vrátil a hulim když je na to dobrá chvíle.. většinou tak 2x tejdně,a taky záleží na modelu co mám.. když nic nemám tak třeba 2 tejdny nehulim.. :-)

Old Post 27-06-2006 v 18:19 PM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Někdy kecám blbosti,rozebírám hovadiny,moc přemejšlim,nepamatuju si nic co sem řek před minutou,často záchvaty smíchu z toho že se někdo zasměje,jsem línej lízt po stromech,nebo jít po schodech,mám hlad že bych sežral celou lednici,když jsou zhuleny mí přátelé,tak je haldim otázkama jako sou:kdo,kde,kdy,co,jak,proč,komu,kam,jo,ne,atd blbosti.Dřív sem hulil tak 2-3 brka deně,ale to už je tak rok,ted mám tak 2-3x za tejden,ale když už hulim,tak to stojí za to

Old Post 27-06-2006 v 21:39 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Hodně taky záleží na původní náladě, jakou mám než si zahulim, taky samozrejmě na modelu a tak... Takže popis stavů je asi dost neobjektivní. Ale zpravidla jsem dost mlčenlivej a hrozně přemejšlim...o všem možnym, klidně i nějaký složitější logický úlohy(to mě baví nejvíc a jde mi to i líp než kdybych nezahulil), ale jak se můj myšlenkovej proud ubere směrem k mejm osobním problémům je to v prdeli...mám pak takový depky, že bych vám to nepřál. Taky nemůžu bejt v moc velký partě lidí a mezi lidma obecně. Mám rád jen takovou pohodičku...pár kámošů, někde v přírodě nebo u někoho. V poslední době jsem začal hulení omezovat(narozdíl od dob, kdy jsem byl schopnej zhulit až 10 špeků za večer)a dost mi to svěčí...stačí mi dát prda jednou, dvakrát týdně... Když si teď po sobě tak čtu, jakej jsem když zahulim...tak je to vlastně paralela k mejm normálním vlastnostem, jen to člověk zhulenej trochu jinak vnímá...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 27-06-2006 v 22:49 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Jsem stejnej jako normálně - veselej a ukecanej. Jenom je to vo něco víc

Old Post 30-06-2006 v 14:34 PM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelly
Nový Člen

Karma uživatele Kelly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Nu to já když sem zkouřená tak sem dost vysmátá,vždycky skoumám lidičky kolem mě-cenťák po cenťáku a taky když sem zkouřená tak mám chuť furt něco podnikat.To sem schopná se i houpat na stromě hlavou dolu a taky dost často sem dost "hravá".....

jó každý má to svoje....

Old Post 02-07-2006 v 19:03 PM
Kelly je offline   Profil uživatele Kelly   Find more posts by Kelly   Foto galerie člena Kelly   Click here to Send Kelly a Private Message   Add Kelly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

Jaký jsem, když jsme zhulený..., Noo to je různý, podle toho jaký model zrovna hulím.
Někdy bývám strašně moc vysmátý a dělám samý blbosti, rozesměje mě každá blbost a tak...No a jindy mám spíš takový koumací stavy, kdy prostě sedím na místě a vymýšlím nejrůznější teorie....Třeba proč je nebe modré, jestli je vesmír nekonečný, jak by se dalo furt hulit a to tak, aby to na vás nehuliči nepoznali atd...
Někdy se mi chce něco dělat a tak jsem pohybově velmi aktivní a jindy zas chci sedět na místě a nedělat nic. Někdy mi vadí zima jindy horko...prostě je to opravdu hodně rozdílný a záleží na modelu, co zrovna mám

Old Post 04-07-2006 v 12:44 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás