Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já když jsem zkouřenej,tak každopádně mám zarudlý voči,takže na mě každej hned čumí,čož mě pěkně sere!!!!!Nesnášim ty co nám řikaj že jsme zase vyhulený a tak....
Jinak při zhulenosti jsem spíš klidnej než akční,ale záleží hlavně na modýlku....Stolní fotbálek při zhulenosti je mazec a hraní PC po síti ještě větší!!!!
Peace
Většinou mě to utlumí, i když hodně záleží na tom, mezi jakejma jsem lidma, jesli mezi známejma nebo neznámejma. Někdy ale taky příde taková ta schíza, že se mi zdá , že každej čumí. Ale ona to je vlastně pravda, pže na mě furt každej čumí :-)
No já jsem občas po trávě v pohodě, jen se mi občas stane, že chci řešit problémy - to se pak všech ptám, jestli mají k vyřešení nějakej naléhavej problém Ale poslední dobou mi taky několik lidí řeklo, že když jsem zhulenej, tak se mě bojí. To mě docela zarazilo, protože já nejsem drsnej ani vzezřením ani povahově...Záhada...
já sem stoner....vždycky mlčim i přesto že mě napadá spousta keců co bych řekla nahlas jenže když se o to pokusim tak ze mě vyjde jen něco jako mhhmmlkmmphmm a všichni se jenom vyděšeně votočej a podívaj na mě.....takže já vždycky mlčim a dost mě to sere a nevim co s tim....no ale během tý doby co ostatní komunikujou tak já si ulítávám na svý vlastní fantazii.....třeba vidim dřevěnej sloup a v duchu si rozeberu celej jeho osud - jako z jakýho stromu třeba pochází a ten strom zas je z jakýho lesa atd. .....jo a mám panickou hrůzu z jakýhokoliv přemis´tování protože v době tak hodinku po zhulení brčka - tedy v největším high mám pocit že chodim jako tučńák ve vodě!
triss:
bud ráda, já zase hubu nezavřu skáču furt do řeči:-) otáčím témata..když se chce někdo vrátit, má smůlu, protože já se nadechnu a jedém:-) a oni stejne už neví co to chtěli:-))) ale když nemám náladu, tak taky mlčím...furt si něco řeším v hlavě, nebo stoupnu ke stojanu. ted vesměs chodím hlit ke kytkám = tzn i zewlit:-) ale the best..hulit úplně sama.Miluju:-)))
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
u mě to záleží při jaký situaci se zhulim... třeba když je ňáká akce,prostě kalba,je zábava,spousta lidí,kecáme a smějem se,tak když si v tuhle chvíli dám brko ňákýho dobrýho modelu tak sem vysmátej,skvělá nálada,prostě v poho!!směju se třeba tak šíleně že druhej den mě bolí břicho z toho smíchu a i mě bolí držka... ale když přídu třeba nasranej ze školy,přeteklej učitelskýma kecama,apod. a dám si brko tak spíš jenom tak sedim,bez energie a přemejšlim.. vobčas mám chuť se jít projít a prostě něco koumám... no neni to vono,nejlepší je prostě dávat si brka při pohodovej chvílích,nebo jentak z kámošema když je prdel,a podobně... nejsem typ kterej by hulil jentak běžně denně 6 brk.. to pak nemá cenu hulit,když sou pocity po brku v takovymhle stádiu úplně na howno... taky sem dřív takhle hulil,hodně,ale asi půl roku a pak sem půl roku nehulil wůbec a teď sem se k tomu asi před rokem zase vrátil a hulim když je na to dobrá chvíle.. většinou tak 2x tejdně,a taky záleží na modelu co mám.. když nic nemám tak třeba 2 tejdny nehulim.. :-)
Někdy kecám blbosti,rozebírám hovadiny,moc přemejšlim,nepamatuju si nic co sem řek před minutou,často záchvaty smíchu z toho že se někdo zasměje,jsem línej lízt po stromech,nebo jít po schodech,mám hlad že bych sežral celou lednici,když jsou zhuleny mí přátelé,tak je haldim otázkama jako sou:kdo,kde,kdy,co,jak,proč,komu,kam,jo,ne,atd blbosti.Dřív sem hulil tak 2-3 brka deně,ale to už je tak rok,ted mám tak 2-3x za tejden,ale když už hulim,tak to stojí za to
Hodně taky záleží na původní náladě, jakou mám než si zahulim, taky samozrejmě na modelu a tak... Takže popis stavů je asi dost neobjektivní. Ale zpravidla jsem dost mlčenlivej a hrozně přemejšlim...o všem možnym, klidně i nějaký složitější logický úlohy(to mě baví nejvíc a jde mi to i líp než kdybych nezahulil), ale jak se můj myšlenkovej proud ubere směrem k mejm osobním problémům je to v prdeli...mám pak takový depky, že bych vám to nepřál. Taky nemůžu bejt v moc velký partě lidí a mezi lidma obecně. Mám rád jen takovou pohodičku...pár kámošů, někde v přírodě nebo u někoho. V poslední době jsem začal hulení omezovat(narozdíl od dob, kdy jsem byl schopnej zhulit až 10 špeků za večer)a dost mi to svěčí...stačí mi dát prda jednou, dvakrát týdně... Když si teď po sobě tak čtu, jakej jsem když zahulim...tak je to vlastně paralela k mejm normálním vlastnostem, jen to člověk zhulenej trochu jinak vnímá...
Nu to já když sem zkouřená tak sem dost vysmátá,vždycky skoumám lidičky kolem mě-cenťák po cenťáku a taky když sem zkouřená tak mám chuť furt něco podnikat.To sem schopná se i houpat na stromě hlavou dolu a taky dost často sem dost "hravá".....
Jaký jsem, když jsme zhulený..., Noo to je různý, podle toho jaký model zrovna hulím.
Někdy bývám strašně moc vysmátý a dělám samý blbosti, rozesměje mě každá blbost a tak...No a jindy mám spíš takový koumací stavy, kdy prostě sedím na místě a vymýšlím nejrůznější teorie....Třeba proč je nebe modré, jestli je vesmír nekonečný, jak by se dalo furt hulit a to tak, aby to na vás nehuliči nepoznali atd...
Někdy se mi chce něco dělat a tak jsem pohybově velmi aktivní a jindy zas chci sedět na místě a nedělat nic. Někdy mi vadí zima jindy horko...prostě je to opravdu hodně rozdílný a záleží na modelu, co zrovna mám