Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak to sem asi nejmladsi prvniho jointa ve 12 .. nic moc tak sem toho na asi dva mesice nechla a pak se to enorme rozjelo kdyz sme dostali pitel (nakupni taska od plusu) narvanej listim ale ten typek co nam to daval nevedel ze tam dal i dost palicek takze ctvrtka tasky byli palicky .. to sme hulili skoro rok .. mezi tim sme ruzne pestovali a sklizeli a ted hulim jenom se straou a nebo s kamosema v kapele .. nebo proste kdyz je na to vhodna doba ale ne sam na to ja nejsem
ja zacal v 21.. asi za 14 budu mit za sebou rok... prestal sem pit alkohol... a dost pohoda.... kdyz neni naka vetsi akce (narozky, chata, prazdniny) tak si zapalim jednou do tejdne a na pohodu
taky prispeju rad svou troskou do mlyna:
1. kontakty kolem 15. roku zivota
vlastne intenzivne jsem kouril jen poskliznove obdobi 16. a 17. roku
a skoncil jsem par mesicu po narozeninach 18., to uz jsem ale hulil hodne nepravidelne a obcasmo
Tak já sem měl prvního špéčka v 14. Jinak hulim jen svoje napěstované NEKUPUJU hulim skoro denně a přežívam v pohodě sice mám problém se slabší polovičkou ale co už no? Jinak znám týpky kteří začaly hulit ve 12 a někteří ještě dřív já nevim ale mě příde že sů to blbci sice sem nezačal taky nejpozdějc ale o něco jo nikdy sem snima nehulil ani se nehodlám jinak hulim nejradši sám.
Já začal ve 14 a ze začatku mi s toho bylo dost blbě...tak sem toho na pár měsíců nechal--pak už to bylo v poho...je mi 22 a myslim že to na mě žádný následky nezanechává ,.....good luck !!
to je zajmavy jak nekdo huli nejradsi sam a nekdo sam nikdy ja hulim sam fakt malo kdy ale kazdopadne je to taky zajmavy ..jinak prvniho jointa? ..v 15ti je mi 19