Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze prikladam foto suseneho bolo to dost silne odroda papaya ma 56 dni na kvete rastlinka bola 62 dni...odroda papaya nemam moc vela cervenych blizien neni to taka odroda fajcenie fantasticke vona taka kvetinova citrusova....sfajcenie hight 15%-20%percent thc....
Sorry ale téhle hlášce nějak nerozumím, mohl bys prosím trochu vysvětlit? Jinak když už fotíš palice, tak když se tam ten pytlík leskne jako kráva tak je to nic moc..
JJ, ani ja som tomu moc nerozumel, obsah THC to hej, aj ked sa mi moc nechce verit ze by dosahovala 20 % , nech si tam uz seedbanka pise co chce. Skus podat nejaky podrobnejsi report ohladom tejto odrody co sa tyka ucinkov a pod. Rozhodol sa pre na tuto sezonu zrovna pre Papayu, ale pojdem ju vonku tak by som chcel vediet ci to ma vyznam ...... T H X ;-)
Neviem aky podrobnejsi report by som dodal, rastlinka je obsipana kristalikmi takze tym myslim sisky thc pisu 15-20 percent, myslim ze to bolo dost silne.Sisky boli riedke ale to bude asi tym ze to bolo pod 70w... rastlinka pestovana pred touto vypadala uplne inak, uplne inak vonala a sisky boli tvrde aj ked odroda bola uplne ta ista, papaya od nirvani....A co sa tyka pestovanie vonka urcite by som do toho siel,vonka to musi byt pecka tak isto ako ajo pod vyssou watazou. Odporucujem tuto odrodu ale minimalne pod 150 w....jedine problemi co som mal bolo ze zo 7 semienok na klicenie jedno nevyklicilo,6 zasadenych z toho jedno zaseknuty rast no a z tych piatich 3 samce......celkovo ostali dve samice
Původní příspěvek od Assasin neviem aky podrobnejsi report by som dodal rastlinka je obsipana kristalikmi takze tym myslim sisky thc pisu 15-20 percent myslim ze to bolo dost silne je to dost silne.sisky boli riedke ale to bude asi tym ze to bolo pod 70w...no rastlinka pred touto vypadala uplne inak uplne inak vnala a sisky boli tvrde aj ked odroda to bola papaya od nirvani....a co sa tyka vonka urcite by som do toho siel,vonka to musi byt pecka tak isto ako ajo pod vyssou watazou odporucujem tuto odrodu ale minimalne pod 150 w....jedine problemi co som mal bolo 7 semienok na klicenie jedno nevyklicilo,6 zasadenych z toho jedno zaseknuty rast no a z tych piatich 3 samce......
Jéé tak to nic. Na tohle abych si vzal slovník. Nerozumím tomu ani hlavu ani patu. Možná kdyby jsi požíval háčky čárky tak by to bylo přehlednější, ale i tak pleteš jabka s hruškama.