Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Out by Janis 06
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10
Autor
Téma 
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Afghan

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 21-09-2006 v 09:53 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Janis: Tj. fakt nádhera!!Si ta nejlepší pěstitelka, jakou sem kdy potkal.Všechna čest slečno...

PS: Usilovně se ti budu celý podzim vyhýbat,neb ty ničíš všechny mé dobré umysli omezit hulbu...

Naposledy upravil Hašišák 21-09-2006 v 15:49 PM

Old Post 21-09-2006 v 15:32 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 131

Hash: Ani nevíš, jak mě to potěšilo od člověka, co mi naporvý vůbc nesedl

PS: kdybys nekecal..apropo...užs tam dneska byl?

Old Post 21-09-2006 v 16:08 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

nadherne nalite paldy,mi to letos zacalo kvest nejak pozde a mam je nasobne mensi.
Tos posilam k+ na jih moravy

brachovi

Old Post 21-09-2006 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 133

mě serete....
xerthon: jestli myslíš ten afghan, tak z něho mám jako radost..je jedinej co zbyl.jinak kluci, hermáči...
Chtěla bych to nechat co to půjde..nejlépe do prvního mrazu..ale jak zemědělci začnou síct..tak to bude přístupný snadno...a to jako zase ne-e. Půjdou pod kosu polovina /konec října...ale nadšená z toho nejsem teda...
...se uvidí..ještě daleko

Old Post 21-09-2006 v 17:09 PM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 134

CZGhoul: svoje kytky miluju....:-)

Old Post 25-09-2006 v 14:30 PM
premekss
Stálý Člen

Karma uživatele premekss - 95% PěstitelskáKarma uživatele premekss - 95% PěstitelskáKarma uživatele premekss - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Janísek:
Ahojky koukam ze ty afgany co sem ti poslal ti rostou super :-) klobouk dolu snad na me nezapomenes.... at roste

Old Post 27-09-2006 v 09:37 AM
premekss je offline   Profil uživatele premekss   Find more posts by premekss   Foto galerie člena premekss   Click here to Send premekss a Private Message   Add premekss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele premekss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Zdrawim, Janísku..
Tak jsem zabrousil do tvýho threadu, abych se podíval, co a jak.. chichi..
V tomhle příspěvku píšeš, že to je Ice Queen x Desert Queen.. Jestli je to, co jsem posílal, tak se to asi trošku pomíchalo, tohle nejspíš bude ten venek (údajně Shaman) - Ice Qeen x Desert Qeen vypadá jinak, nebyl vůbec fialovej, aspoň u mě a měl takový malinký paličky..

přeju příjemnou sklizeň..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 27-09-2006 v 10:55 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 137

Hoj Chodec - je to ono:-)) ale myslím, že je to vcelku jedno...já jí už tak stejně říkám:-))

Premekss: Janis slovo drží:-)

Old Post 27-09-2006 v 13:15 PM
Ice_Man11
Nový Člen

Karma uživatele Ice_Man11 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

no jo je to pekny:-) Janis ty to dokazes nafotit uz se na ne tesim:-)

Old Post 29-09-2006 v 06:10 AM
Ice_Man11 je offline   Profil uživatele Ice_Man11   Find more posts by Ice_Man11   Foto galerie člena Ice_Man11   Click here to Send Ice_Man11 a Private Message   Add Ice_Man11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premekss
Stálý Člen

Karma uživatele premekss - 95% PěstitelskáKarma uživatele premekss - 95% PěstitelskáKarma uživatele premekss - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Janísek
ses fajn zenska... jo jinak jestli chces tak mam zase nejake nove semena fajn odrud.. tak napis a domluvime se

Old Post 01-10-2006 v 14:16 PM
premekss je offline   Profil uživatele premekss   Find more posts by premekss   Foto galerie člena premekss   Click here to Send premekss a Private Message   Add premekss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele premekss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Wow!!! Tyjo, já bych chtěl, aby moje holčina taky pěstovala líp než já... to by bylo

Bravo Janisko..

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 01-10-2006 v 15:36 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Pekne kyticky) K+

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 01-10-2006 v 18:17 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 142

Mno..takže pole sklizeno předčasně protože plísen jak chceš...počítám, že čtvrtka úrody půjde do hajzlu:-( a to jsem tam nebyla blbejch 10 dní...a skoro na všech kytkách..nechala jsem tam akorát Lady jack..ta byla pěkná a zdravá:-)) ale půjde brzy a pak mi nakvetla i ta poslední. ale z ní bude prd...teda jídlo
bohužel fota nejsou...ale přihodím už sušený...a tím bych uzavřela Out by Janis pro rok 2006.

Püüüüz

Old Post 05-10-2006 v 10:07 AM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 143

Takže jen tak v rychlosti...já ted vůbec nic nestíhám. Jsem úplně maximálně vytížená, tak aspon dvě fotky pro zatim:-)) Toto množství je z pole..ještě tam mám 2 kytky - Lady Jack a nějakej No name...to půjde tento týden z pole...pokud tam něco je,že? Kolik byl výnos v gramech nevím..nevážila jsem to.
Chuděra mi dala karbicu od kuřat:-)) a jeden afghan, kterej se sušil i s kořenama (s kořenama byly jen dvě - ještě voodoo) tak ten tak zapáchl, že nemám chut to dát ani do pusy:-( nechápu proč.....Takže zatím jen tyto fota, zbytek postnu jak budu mít čas chut a klid si to nachystat.

Imho: těch 6 malých pytlíčků je voodoo:-))) málo, ale přece. Začala jsem tomu říkat Skřet, páč mě rozbilo na 3 prdy. Fakt..malej, zákeřnej skřet

Naposledy upravil Janísek 16-10-2006 v 07:27 AM

Old Post 16-10-2006 v 05:50 AM
Host
Host

Příspěvek č. 144

Das is good.me to este roste........Ja uz cu takyyy

Old Post 20-10-2006 v 16:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-03-2013 - Out by Janis 2012 - 36 odpovědí
05-10-2011 - Out by Janis 11 - 110 odpovědí
20-10-2009 - out by Tcháva 2009 - 26 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás