Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě serete....
xerthon: jestli myslíš ten afghan, tak z něho mám jako radost..je jedinej co zbyl.jinak kluci, hermáči...
Chtěla bych to nechat co to půjde..nejlépe do prvního mrazu..ale jak zemědělci začnou síct..tak to bude přístupný snadno...a to jako zase ne-e. Půjdou pod kosu polovina /konec října...ale nadšená z toho nejsem teda...
...se uvidí..ještě daleko
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Zdrawim, Janísku..
Tak jsem zabrousil do tvýho threadu, abych se podíval, co a jak.. chichi..
V tomhle příspěvku píšeš, že to je Ice Queen x Desert Queen.. Jestli je to, co jsem posílal, tak se to asi trošku pomíchalo, tohle nejspíš bude ten venek (údajně Shaman) - Ice Qeen x Desert Qeen vypadá jinak, nebyl vůbec fialovej, aspoň u mě a měl takový malinký paličky..
Mno..takže pole sklizeno předčasně protože plísen jak chceš...počítám, že čtvrtka úrody půjde do hajzlu:-( a to jsem tam nebyla blbejch 10 dní...a skoro na všech kytkách..nechala jsem tam akorát Lady jack..ta byla pěkná a zdravá:-)) ale půjde brzy a pak mi nakvetla i ta poslední. ale z ní bude prd...teda jídlo
bohužel fota nejsou...ale přihodím už sušený...a tím bych uzavřela Out by Janis pro rok 2006.
Püüüüz
Takže jen tak v rychlosti...já ted vůbec nic nestíhám. Jsem úplně maximálně vytížená, tak aspon dvě fotky pro zatim:-)) Toto množství je z pole..ještě tam mám 2 kytky - Lady Jack a nějakej No name...to půjde tento týden z pole...pokud tam něco je,že? Kolik byl výnos v gramech nevím..nevážila jsem to.
Chuděra mi dala karbicu od kuřat:-)) a jeden afghan, kterej se sušil i s kořenama (s kořenama byly jen dvě - ještě voodoo) tak ten tak zapáchl, že nemám chut to dát ani do pusy:-( nechápu proč.....Takže zatím jen tyto fota, zbytek postnu jak budu mít čas chut a klid si to nachystat.
Imho: těch 6 malých pytlíčků je voodoo:-))) málo, ale přece. Začala jsem tomu říkat Skřet, páč mě rozbilo na 3 prdy. Fakt..malej, zákeřnej skřet