Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Tak já nejradši špeky, jednoznačně, balící rituál je něco pro mě, navíc pěkně ubalený brčko je ta nejlepší věc. Skleněnka je taková nouzovka a vodárna a bongy něco jako svátek...mějte se...
Na 1. místě je dřevěná šlukna, na druhým joint,na třetím bongo a pak blunt (nějakej sladkej ), pak malý ruční vaporizérky, celulozky, sklo... a pak všechny ty extrémy...
Jednoznačně skleněnky (cistota ,rychlost a okamzite pouziti a to prakticky kdekoliv ))))) Ale samozrejme zalezi dost na matrosi nebudu rvat obyc travu do skla
no já nejradši pokuřuju ze svý fajfky kterou jsem si vyrobil na praxi, nebo z tý kterou jsem dostal od kámoše...a samozřejmě když je opravdu chuť tak si dám z papírku...ne jinak než OCB ROLLS
At je to co je to hlavně že to spaluje. Špeky balím z rituálu, skla tlačím když není čas, bong když chci být hodně v prdeli a šlukovky pro dobrý pokouřeníčko v hodně lidech.