Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem mrknul i na tvůj tread a koukám, že máš stejné problémy jak já s teplotou. Já mám teď 52. den květu a kytky né a né dozrávat a pořád bobtnaj a hlavně na nich není moc pryskyřice. Budu sledovat. Zatim.
no,sem zase nasranej,teď sem holky všechny projel a sou to zase všechno hermáči,tentokrát je tam ale o dost víc samičích květů a jen sem tam ňáký to semínko.
no co se dá dělat,aspoň že je něco na potah.
příště zkoncuju s vysokou teplotou a s noname semenama !!!
ale ta vytejkající pryskyřice mě fakt zarazila,už sem to našel na několika palicích jakej na to máte názor???
zatim se mějte a díky za ohlasy,čůs !
jestli chcete aby vam palice na 100 pro dozrali tak to udelejte stejne jako kdyz chcete aby vykvetli doprejte jim 24h. tmy a potom prepnete na 8 h jak rika deth. hodne zdaru !!!
skusil sem vyfotit holky za tmy,tak se podívejte na ty barvy,ostrost trochu na pi*u.
zase sem zkoušel další malou paldu,no co vám budu vyprávět,na to že to sou hermáči, tak supr- ani sem takový stavy nečekal.stačí pár potahů a ste v ráji ....a pak v háji :-)
holky sou dneska v 71.dnu od přepnutí a 10 dní pod UVčkem,vidim to asi do konce tejdne.
zatim čégro ! zduř a kuřřř !
včera sem holky "vypnul" a nechal 2 dny po tmě,tzn. v pondělí dou na porážku.voněj nádherně,to se ani nedá popsat.
vypadá to,že ty dvě největší paldy budou čistokrevný dámy,střihnul sem si z jedný vzorek na potah a už se suší,tak dám vědět co a jak.
v pondělí to bude 77 dní od přepnutí na květ,tak si dávaly trochu na čas,ale jak sem tady čet je to ještě v normě.
jinak díky moc za káčka,jak by řekl deth :"udělali ste ze mě čtyřtečkáče" :-)
fotky budou co nevidět,zatim se mějte krásně a hlavně.....pohoda!
zduř a kuřřř !
tak nastal ten dlouho oddalovaný okamžik a holky sou vzůru kořenama.
myslim si,že už bych je jenom zbytečně trápil a opaloval,jestli tam ňáký THC je, tak hlavně aby se neproměnilo v CBD nebo jak se tomu řiká.
skříň sem umyl,vydesinfikoval a teď slouží zároveň i jako sušírna
tímto vás chci oslovit,zda-li nemáte ňáký svoje tipy na co nejlepší teplotu/vlhkost/dobu sušení........díky
větrák na ofuk nechám běžet nonstop a výměna vzduchu proběhne občasou kontrolou paliček.
jinak ta další pokusná větvička byla s tý největší a nejtlustší palice a musím říct že dost dobrý :-) !!!
byla až ze spodního patra,tak si myslim,možná by ten vršek mohl bej ještě lepší.
zatim se mějte,zduř !
no ak ted uz jen smoke&taste coment a dalsi kolo za nami
bude dalsi? jaky mas plany (krom toho vykourit veschny tyhle krasny salamky)?
rastaman never give up grow
zatim se mej a gratulace k ctyrteckaci
čau grouráci,tak musim konstatovat,že matroš nemá chybu.
zhuluje naprosto neuvěřitelně,stačí pár potahů a "jde to s váma s kopce :-)"
po půlce malího jointíka,totální výmaz,návaly,halucinace,vysmátost a pak těžký komatózní výpadky.
dýlka trvání asi 4h
tak sem nadmýru spokojenej.chuť nic moc na to jak to při květu nádherně vonělo,ale to se snad příště už taky vychytá.
jinak si myslim,že toho na 4kilo neni "zrovna nejvíc",ale kvalita předčila kvantitu,sem fakt překvapenej a znovuzapálenej do dalšího kola!
nutno dodat,že to bylo ještě řízlý tabákem.
tak se zatim všichni mějte a užívejte si našich bylinek-zduř a kuřřř !
rastafan, gratuluji Ti!
Presne tak bych si predstavoval svuj prvni pokus-no ted spise hokus pokus....kytky mi prerostly na 80 cm nejvetsi, tak nevim, co s tim mam delat. Jak pojmenoval jeden kolega jsou to kostata, tak jsem zvedavej, co z nich bude. Libej se mi tvoje kyti, vypadaj skoro jak ty moje-skoro hihi bez tech bocnich vetvi.
Ted jsem treti den prepnul tak musim jeste vyhodit samce.jedu ze semen.
Myslis, ze po urceni pohlavi bych mohl na tech kyti co zbydou odstipnout bocni vetve a nechat jen hlavni stonek? Preci jenom budou uz v kvetu, tak nevim....mas s tim nejake zkusenosti?
Please mrkni se na : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25062