Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NIRVANA SEEDS - jejich HinduKush byly moje první orig. "skera" a musím říct, že jsem dodnes nepotkal lepší indiku. kdyby kolem hulilo 20 lidí 20 různých modelů, její earthy buket mezi nimi bezpečně poznám. stabilita 80%, nenáročná, krásná a vděčná kytka. ve finále superfrosty!
pak přišla na řadu jejich Shiva a nadšení pomalu ustupovalo. velmi špatná klíčivost a samičí rostliny trpěly syndromem "autoflower" už v prvních týdnech od naklíčení v takové míře, že o nějakém řízkování jsem si mohl nechat zdát. vše vniveč!
pak taky jeden outdoor model, a to SwissMiss. tuhle odrůdku jsem od nich vzal pro to, co o ní psali v popisu a vyplatilo se. zdejší horsé podmínky(jeseníky) toho moc nedovolují, ale SwissMiss nekompromisně naplnila všechny sliby v popisu.
nebýt té Shivy, dal bych 1 s *
takle dávám pouze 2- (při troše snahy se o nich dá na netu sehnat tolik infos, že kdo není shnilý a stráví trochu času hledáním, nemůže šlápnout vedle) cose komunikace týče - no problem, dokonce jsem dal pokec s jedním jejich expedičním "pracovníkem", v jehož žilách koluje z půlky česká krev a docela měl snahu česky, típek
SENSI SEEDS - zde si dovolím nesouhlasit s vrrn, zatim jsem jel ShivaSkunk, SuperSkunk a Skunk#1 a vždy jsem dostal to, co jsem za tu cenu čekal. velmi stabilní(kdo čeká ze semen stabilitu 100%, je magor), rezistentní modely s výraznou chutí, velmi se blížící až naplňující svůj popis. pravda není to zrovna progress postoj na banku takového jména, ale zato je to jistota. a jistota je kladivo a za kladivo se prostě platí..
za2 a money transfer taky OK. těm jsem zas jednou drze poslal o 4.75E míň a no problem :
DUTCH PASSION - Feminized - tady si s vrrn(a dalšími) naopak rozumíme jsou to sráči! ze 4 modelů 3 vykazovaly slušnou deviaci samčími, viz můj thread "10 proti mě", těžko se kočírujou a výsledky co do kvality za tu cenu rozhodně nestály. Euforka sice samčími netrpěla a ve finále se odvděčila celkem bohatou sklizní, však chuť se kvalitě vyhla obloukem a stav mě též neohromil. čas pomsty za ty vyhozený nekřesťanský prachy nadešel:
za5, pánové
a nakonec to nej, pro mě překvapivě zatim nezmíněná
FEMALE SEEDS - tahle sotva zrozená seedbanka produkující výhradně feminizovaná semena (nejen)mě okamžitě šokovala poměrem cena/kvalita. kdo neohrnul nos nad cenou 140 ká(tehdy stál $ 22-25Kč?, nechci kecat) za 100%samičí semínko a stihnul nakoupit než loni(necelý rok existence banky) vyprodali, ví o čem mluvím. Já stihnul Grapefruit, Skunk Special, Ice a z mého pohledu.. vůbec se nedivím, že vyprodali takovým fofrem a bojím se krutého zdražování
zaJEDNA
Já bych rád přidal hodnocení GREENHOUSE SEEDS Company :
po třech tejdnech přišli semínka , bylo to někdy v únoru , takže možná díky nízkejm teplotám byla klíčivost u feminizovaných odrůd Big bang a the Church jen asi 30% ( nakličila 2 semínka z osmi , nejsem matematik :-)
Nirvana 10/10- v pohode cena, rychle vybavenie aj dodanie. Pri Jock Horror a Early Special klicivost 80 %, z toho 1 mutant Early Special a 2 Jock Horror (jeden ale teraz vypada fakt pekne).
Pri Ice a White Rhino klicivost 100 % do 5 dni, z toho 1 Ice mutant.
IN:
Ice - 10 (1 rastlina ide hydro)
White Rhino - 10 (1 rastlina ide hydro) OUT:
Jack Horror - 10
Early Special - 10
No Name - 9
Nirvana -1
ice - klíčenie 100%
pomer samice/samec 8/2
ak48 -klíčenie 100%
pomer 9/1
snow white - klíčenie 90%
pomer 9/1
blue mystic - klíčenie 90%
pomer8/2
Původní příspěvek od hellspawn Nirvana -1
ice - klíčenie 100%
pomer samice/samec 8/2
ak48 -klíčenie 100%
pomer 9/1
snow white - klíčenie 90%
pomer 9/1
blue mystic - klíčenie 90%
pomer8/2
hlava mi to nebere,když máš u snow white a blue mystic klíčivost 90% tzn. že ti vylezlo jen devět z deseti, jak může bejt poměr baba/chlap
9/1 nebo 8/2?
Máte někdo zkušenost s http://www.marijuana-seeds.nl/ ?
Vypadá docela solidně a měl bych zájem o ten outdoor balíček:
10x Purple White Widow
10x Durban Poison
10x Hollands Hope
+bonus 5x Mazar x Afgan (cross)
máš pravdu, vôbec som si to nespočítal, ponáhľal som sa a popísal som tam takéto bludy. Dobre že si si to všimol. Takže počet samcov zostáva a zmení sa len počet samíc u SW 8 kúskov a u BM 7 kúskov..k+
a co poviete na tuto seedbanku https://www.seedboutique.com je to pohodicka sice to trochu trva ale pridu objednal som si papaya no a za tri tyzdne mi semiacka dorazili komplet neporusene a este k tomu aj bonus takze moje hodnotenie 1