Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » už sklízíte??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
už sklízíte??
Ano
Ne
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
johnson
Nový Člen

Karma uživatele johnson - 85% PěstitelskáKarma uživatele johnson - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Tak tady je zbytek, nevejdou se mi do fotáku celý, to bych spadnul z terasy , je mázlá tak jsem zkoušel zaostřovat ale shit, no těšim se jak budu vypadat za měsíc

Old Post 28-09-2005 v 20:39 PM
johnson je offline   Profil uživatele johnson   Find more posts by johnson   Foto galerie člena johnson   Click here to Send johnson a Private Message   Add johnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Riflemister
Nový Člen

Karma uživatele Riflemister - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

čest máš ty kytky pěkný, já sem letos taky dal Powerplant ven sou z toho dost veliký kytky, ale začalo to kvest hrozně pozdě a teď sou na tom jen malinký paličky to je zvlaštní stejnej model a tak se to chová rozdílně, k tý sklizni chce to aby ty palice měli alespoň polovičku blizen už zhnědlejch když se to sklízí, ono to má hlavně lepší chuť když se to nechá pořádně dozrát, bejt tebou tak to do mrazejků určitě nechám

Old Post 28-09-2005 v 21:51 PM
Riflemister je offline   Profil uživatele Riflemister   Find more posts by Riflemister   Foto galerie člena Riflemister   Click here to Send Riflemister a Private Message   Add Riflemister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don_Michael
Stálý Člen

Karma uživatele Don_Michael - 86% PěstitelskáKarma uživatele Don_Michael - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Ahoj fšemsem tu novej a mám sklizeno. ;oD

Old Post 28-09-2005 v 22:39 PM
Don_Michael je offline   Profil uživatele Don_Michael   Find more posts by Don_Michael   Foto galerie člena Don_Michael   Click here to Send Don_Michael a Private Message   Add Don_Michael to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Don_Michael! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slavic
Nový Člen

Karma uživatele slavic - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Takze uz som "sklidil". Toto roku sa mi podarilo toto. Sadene pomerne neskoro, aby rastlinky neboli velmi velke a lahsie sa dali v krajine schovat. Vynos pokryva moju rocnu spotrebu tak akurat.
Ak by niekto mal nejaku indiciu co by to mohol byt za model, kludne napiste.

Old Post 29-09-2005 v 13:21 PM
slavic je offline   Profil uživatele slavic   Find more posts by slavic   Foto galerie člena slavic   Click here to Send slavic a Private Message   Add slavic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnson
Nový Člen

Karma uživatele johnson - 85% PěstitelskáKarma uživatele johnson - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

citace:
Původní příspěvek od Riflemister
čest máš ty kytky pěkný, já sem letos taky dal Powerplant ven sou z toho dost veliký kytky, ale začalo to kvest hrozně pozdě a teď sou na tom jen malinký paličky to je zvlaštní stejnej model a tak se to chová rozdílně, k tý sklizni chce to aby ty palice měli alespoň polovičku blizen už zhnědlejch když se to sklízí, ono to má hlavně lepší chuť když se to nechá pořádně dozrát, bejt tebou tak to do mrazejků určitě nechám

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18970

No když koukneš jak to vypadalo před 23 dny tak taky žádná sláva a chtěl jsem to vzdát, ale pak se rozjela fakt rychle a každej den je to na ní vidět

Old Post 29-09-2005 v 13:29 PM
johnson je offline   Profil uživatele johnson   Find more posts by johnson   Foto galerie člena johnson   Click here to Send johnson a Private Message   Add johnson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

2johnson : tak ot je teda hustej rozdil

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 29-09-2005 v 15:55 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnson
Nový Člen

Příspěvek č. 135

citace:
Původní příspěvek od onrejblesk
2johnson : tak ot je teda hustej rozdil

jj taky na to čumim jak blázen ale je to tak, dokumentuji velice pečlivě

Old Post 29-09-2005 v 16:12 PM
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

pestovatelia prosím o radu.palice mam už krasne ale blizny na nich sú stále biele a teraz je počasie uplne nanič čiže stále prší.... a vyzerá to tak že aj stale bude...plesnivieť mi to stále zatial neplesnivie.Čo mám s tým robiť???dozreje to aj v týchto hrozných podmienkach a nestraca to na sile??dakujem za rady

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 29-09-2005 v 16:53 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salmon28
Nový Člen

Karma uživatele salmon28 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

Caute vsetci. Mam trochu problem s pliesnou, a vrchne casti rastliny by uz aj boli vhodne na zber, ale spodne casti este nie su, tak ma napadlo co si myslite o tom keby som vrchne zrezal a spodne este nejaky cas nechal?

Old Post 29-09-2005 v 18:38 PM
salmon28 je offline   Profil uživatele salmon28   Find more posts by salmon28   Foto galerie člena salmon28   Click here to Send salmon28 a Private Message   Add salmon28 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AciDo
Stálý Člen

Karma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% PěstitelskáKarma uživatele AciDo - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

to salmon28 : dá se sklízet tak, že ušmikneš všecky zralý a zbytek necháš dojet - myslim, že je to tady někde napsaný(pěstit. FAQ nebo něco takovýho)
A ještě sem mrsknu svojí Early Misty - teda moc early neni...ještě chvilku potřebuje.

Old Post 29-09-2005 v 23:39 PM
AciDo je offline   Profil uživatele AciDo   Find more posts by AciDo   Foto galerie člena AciDo   Click here to Send AciDo a Private Message   Add AciDo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zapapa
Stálý Člen

Karma uživatele zapapa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

jestli ti to plesniví tak sklízet a hodně dobře usušit.
to by se muselo vidět jakou máš kýťu, ale jestli ty spodní větve jsou hodně nezralí takk je nééch.
no prostě a jednoduše to musíš vycítit
CHápeš?

Naposledy upravil zapapa 30-09-2005 v 00:19 AM

Old Post 29-09-2005 v 23:55 PM
zapapa je offline   Profil uživatele zapapa   Find more posts by zapapa   Foto galerie člena zapapa   Click here to Send zapapa a Private Message   Add zapapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D_2501
Stálý Člen

Karma uživatele D_2501 - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

yo, yo...i muj DP chce jeste tech par dni...a pak uz jen Fired up!!
jinak fotky jsou z 28. 09.

Bo0m_click_click_Bo0m_and_you'll_see_the_Hell_very_so0n
.:P0wn3d_Th3_Un!V3r53:.

Naposledy upravil D_2501 30-09-2005 v 20:56 PM

Old Post 30-09-2005 v 20:46 PM
D_2501 je offline   Profil uživatele D_2501   Find more posts by D_2501   Foto galerie člena D_2501   Click here to Send D_2501 a Private Message   Add D_2501 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

něco mi říká,že přijde ještě babí léto...Jj,vím,usmívejte se a klepejte si na čelo Vždyť už přeci bylo,ne?Já mám ale pocit,že to,co bylo v září, bylo opožděné léto.Ještě pár teploučkých dní se určitě schovalo a dnešek je jedním z nich.Samozřejmě,že to už nebude sláva,léto s náma vyjebalo.to se musí nechat,ale ještě něco přijde.
Trošku se zamyslete a začněte už loňskem...listopad...10 stupňů...prosinec...10...leden 2005 (my jsme dokonce opékali,jak bylo teplo ) a pak únor a buch...sněhu po kokot.Kapku opožděná zima,nemyslíte.Potom srpen připomínající spíš říjen,vzdáleně uplakaný červenec.No a pak opožděné léto v září.Takže ještě babí léto...Vážně mám pocit,že je to tak o měsíc posunuté.Pokud to teda neplesniví,ani neumírá,tak nechat růst.Co taky.Osobně jsem sklidil zatím pouze jednu.Spíš proto,že zrála nepřetržitě asi od 10.července a už víc snad ani nepotřebovala.Zbytek zůstává venku a celkem se i daří.Jediný vyjeb je v tom,že den je kraťoulinký a zem se neohřeje,takže to bude mít i při slunečných dnech jenom pár hodin intenzivního shinu a tepla

cosa nostra

Old Post 02-10-2005 v 12:41 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Karma uživatele seba - 75% PěstitelskáKarma uživatele seba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Já doporučuji taky ještě počkat co to de.samozřejmně když to není zralé. Sobota má být polojasná a celkem teplo,na fotkách mám zdokumentováno jaký je rozdíl v zralosti ta čtyři dny.
Já musel Swazi seknout 28.09. protože tam měla trochu plísně a už byla celem OK. Nechal jsem však takové malé torzo abyc mohl sledovat jak bude ještě dozrávat a a jak by pokračovala plíseň.

1.FOTO 05 09 2005
2 FOTO 28 09 2005 Sklizeň
3 FOTO 02 10 2005

vyfotí ještě za týden a porovnám účinky, je to taková veselá rostlinka nic tvrdého, ale pěkně voní a je jemná.

Old Post 02-10-2005 v 15:39 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Příspěvek č. 143

Souhlasím s JAY , pokud není rostlina zralá ještě to prodloužit aspoň o týden nebo víc když to půjde. Neděle má být polojasná a říjen nadprůměrně teplý. Já musel 28 září sklidit Swazi protože se objevila plíseň. Na fotkách uvidíte že i za šest dnů je vidět rozdíl ve zralosti. Já si nechal takové malé torzo abych věděl jestli to dozraje bez další plísně a jak bude vypadat . Za týden ještě dám jedno foto. Jinak je to taková příjemná veselá kytka , pěkně voní a je jemná. Chci právě porovnat jak se změní když bude zralejší. Měla mléčné krystalky ale ne ještě moc hnědé.
1. foto 6 září
2.foto 26 září - 28 sklizeno
3.foto 2 října - je vidět rozdíl oproti fotu 2

Old Post 02-10-2005 v 19:10 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Konečně jdou připojit fotky

Old Post 03-10-2005 v 10:17 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás