Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady je zbytek, nevejdou se mi do fotáku celý, to bych spadnul z terasy , je mázlá tak jsem zkoušel zaostřovat ale shit, no těšim se jak budu vypadat za měsíc
čest máš ty kytky pěkný, já sem letos taky dal Powerplant ven sou z toho dost veliký kytky, ale začalo to kvest hrozně pozdě a teď sou na tom jen malinký paličky to je zvlaštní stejnej model a tak se to chová rozdílně, k tý sklizni chce to aby ty palice měli alespoň polovičku blizen už zhnědlejch když se to sklízí, ono to má hlavně lepší chuť když se to nechá pořádně dozrát, bejt tebou tak to do mrazejků určitě nechám
Takze uz som "sklidil". Toto roku sa mi podarilo toto. Sadene pomerne neskoro, aby rastlinky neboli velmi velke a lahsie sa dali v krajine schovat. Vynos pokryva moju rocnu spotrebu tak akurat.
Ak by niekto mal nejaku indiciu co by to mohol byt za model, kludne napiste.
Původní příspěvek od Riflemister čest máš ty kytky pěkný, já sem letos taky dal Powerplant ven sou z toho dost veliký kytky, ale začalo to kvest hrozně pozdě a teď sou na tom jen malinký paličky to je zvlaštní stejnej model a tak se to chová rozdílně, k tý sklizni chce to aby ty palice měli alespoň polovičku blizen už zhnědlejch když se to sklízí, ono to má hlavně lepší chuť když se to nechá pořádně dozrát, bejt tebou tak to do mrazejků určitě nechám
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
pestovatelia prosím o radu.palice mam už krasne ale blizny na nich sú stále biele a teraz je počasie uplne nanič čiže stále prší.... a vyzerá to tak že aj stale bude...plesnivieť mi to stále zatial neplesnivie.Čo mám s tým robiť???dozreje to aj v týchto hrozných podmienkach a nestraca to na sile??dakujem za rady
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Caute vsetci. Mam trochu problem s pliesnou, a vrchne casti rastliny by uz aj boli vhodne na zber, ale spodne casti este nie su, tak ma napadlo co si myslite o tom keby som vrchne zrezal a spodne este nejaky cas nechal?
to salmon28 : dá se sklízet tak, že ušmikneš všecky zralý a zbytek necháš dojet - myslim, že je to tady někde napsaný(pěstit. FAQ nebo něco takovýho)
A ještě sem mrsknu svojí Early Misty - teda moc early neni...ještě chvilku potřebuje.
jestli ti to plesniví tak sklízet a hodně dobře usušit.
to by se muselo vidět jakou máš kýťu, ale jestli ty spodní větve jsou hodně nezralí takk je nééch.
no prostě a jednoduše to musíš vycítit
CHápeš?
něco mi říká,že přijde ještě babí léto...Jj,vím,usmívejte se a klepejte si na čelo Vždyť už přeci bylo,ne?Já mám ale pocit,že to,co bylo v září, bylo opožděné léto.Ještě pár teploučkých dní se určitě schovalo a dnešek je jedním z nich.Samozřejmě,že to už nebude sláva,léto s náma vyjebalo.to se musí nechat,ale ještě něco přijde.
Trošku se zamyslete a začněte už loňskem...listopad...10 stupňů...prosinec...10...leden 2005 (my jsme dokonce opékali,jak bylo teplo ) a pak únor a buch...sněhu po kokot.Kapku opožděná zima,nemyslíte.Potom srpen připomínající spíš říjen,vzdáleně uplakaný červenec.No a pak opožděné léto v září.Takže ještě babí léto...Vážně mám pocit,že je to tak o měsíc posunuté.Pokud to teda neplesniví,ani neumírá,tak nechat růst.Co taky.Osobně jsem sklidil zatím pouze jednu.Spíš proto,že zrála nepřetržitě asi od 10.července a už víc snad ani nepotřebovala.Zbytek zůstává venku a celkem se i daří.Jediný vyjeb je v tom,že den je kraťoulinký a zem se neohřeje,takže to bude mít i při slunečných dnech jenom pár hodin intenzivního shinu a tepla
Já doporučuji taky ještě počkat co to de.samozřejmně když to není zralé. Sobota má být polojasná a celkem teplo,na fotkách mám zdokumentováno jaký je rozdíl v zralosti ta čtyři dny.
Já musel Swazi seknout 28.09. protože tam měla trochu plísně a už byla celem OK. Nechal jsem však takové malé torzo abyc mohl sledovat jak bude ještě dozrávat a a jak by pokračovala plíseň.
Souhlasím s JAY , pokud není rostlina zralá ještě to prodloužit aspoň o týden nebo víc když to půjde. Neděle má být polojasná a říjen nadprůměrně teplý. Já musel 28 září sklidit Swazi protože se objevila plíseň. Na fotkách uvidíte že i za šest dnů je vidět rozdíl ve zralosti. Já si nechal takové malé torzo abych věděl jestli to dozraje bez další plísně a jak bude vypadat . Za týden ještě dám jedno foto. Jinak je to taková příjemná veselá kytka , pěkně voní a je jemná. Chci právě porovnat jak se změní když bude zralejší. Měla mléčné krystalky ale ne ještě moc hnědé.
1. foto 6 září
2.foto 26 září - 28 sklizeno
3.foto 2 října - je vidět rozdíl oproti fotu 2