Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jel jsem od kamose co mel hospodu. Ucel navstevy byl vymenit houby za ganju. Vymena probehla tak napul nazpatek sme vezli asi 20 kytek 1000 hub a ja jako ridic 8 piv v zaludku. Kdyz nas zastavili cajti myslel jsem ze se poseru. Mluvil jsem na ne pres ruku, aby ze me necitili chlast. Kytky jsme meli po celym autaku ale i kdyz baterkou projizdeli auto nic nenasli. Pak na me chteli otevrit kufr a co prej mam v tom batohu. Vyndal jsem z nej tedy naprosto vsechno vcetne asi 5 let starejch kapesniku a jediny co jsem tam nechal byla sklenice z houbama. Rekl jsem, ze uz tam nic neni a oni ze teda v pohode. Kdyz uz tedy vypadalo, ze je vse v pohode, napadlo je prolustrovat mi kamose a jeden co nemel obcanku tak dostal blbej napad prokazat se nejakym papirem, ze ma za 14 dni nastoupit do kriminalu. Znova prohledavacka celyho auta a opet zadnej nalez. Pak nas nechali odjet. Co je husty, tak ze mi ve 2 hodiny rano nedali dejchnout a nenasli v osobaku 20 celejch kytek. Kdyz nas ale pustili klepal jsem se jeste asi hodinu strachy, ze jsem nemohl ani ridit. A cajti si nechali proklouznout pod rukou pro ne asi docela solidni ulovek za kterej by meli urcite nejaky ty premie.
hulili sme dvacet metrů od kamery v obasti největších výtržností ve městě, vesele sme cpali sklo a typek se ještě otačel na kameru a usmival..ale tak samozřejmě nic z toho
(1) Kto opustí dieťa, o ktoré má povinnosť starať sa a ktoré si nemôže zadovážiť pomoc, a vystaví ho tým nebezpečenstvu smrti alebo ublíženia na zdraví, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
Kuva to čo je _???? až dnes som si to prečital_!!! čo to znamená_!!
ale ja mam problem ohladom huliva a oni mi pišu §206 dufam že moji fotrovci z toho mať nič nebudú shak už mam viac ako 18 tak čo su už až važne taký sprostý minule mi poslali že som narodený 78 a nie 87 to ked taký hlupaci tam pracujú ma zatvoria za vraždu
NEW: mojmu kamaratovy našli plný vak 62g všecko malo 1,8 THC napisali že to je na 13 davok. On im povedal že to vypestoval a že ide navariť benga _!!! pridelili mu nejakého psychoša bol z nim pokecať atď ... tak ten mu to proste tak dobavil že nič z toho nema (asi že je jebnutý na hlavu_!)
Zdravim prave jsem se vcera dozvedel ze u me zvonili straznici CR..segra jim ale neotvirala tak asi po tretim zazvoneni odjeli do pice..si mam zase chut kurva myslet ze nejakej zmrd zved telefon a neco mozna naprasil nebo tak..nikomu sem nic neprodaval tak nevim jak by se to jinac dozvedeli..kazdopadne veskera technika je odvezena ke kamosovi tak at si prijdou na domovni prohlidku ..