Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jahudka!.....takže muj názor: řeknu ti to asi takhle, po nějáký "venkovní ganje" sem snad nikdy utahanej nebyl, spíš vychechtanej......prostě moje rady zní: pokud je to nějákej skunk a už ten model znáš, tak si musíš hold vychytat kolik toho ubalit aby tě to tolik nevytuhávalo.....a pokud se prostě zhulíš a chtěl bys nejradši jít spát, tak mě pomáhá: nějáký vzrůšo (prostě zvednout hladinu adrenalinu) stačí něco malýho, třeba jít do obchodu a ukrást sušenku nebo tak něco, sám asi nejlíp víš co je pro tebe adrenalin....mno a nebo vychlastej 2 semtexy a uvidíš, mě to už několikrát pomohlo........alespoň to ZKUS pořešit jak píšu.....měj se fajné, peace
Si myslim,že každej model bude dělat jiný stavy. Co sem hulil směsici všeho,tak sem vytuhával docela často. Od tý doby,co mám vlastní Pwp,tak sem nevytuh ani jednou..naopak..
No když jsi unavenej tak už nehulit Jinak to řeším kafem, postaví tě na nohy, ale jinak se proti tomu bojovat moc nedá, prostě to k tomu tak nějak patří.
jj,to znám..vzdycky sem strasne unavenej,ale nastesti sem prisel jak na to..jednou jsem takhle hulil,no a už to dojíždělo a já skoro usínal u kompu,tak jsem si šel na chvíli lehnout..newím jak dlouho jsem mohl ležet,ale maximálně tak 15 až 30 minut,no a pak jsem vstal sedl ke kompu a jako kdybch předtím nehulil..prostě super nálada..takže nejlepší je to nepotlačovat,ale třeba si jen na chvíli zdřímnout..
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Na únavu pomaha jedine niečo robiť, tým myslím fyzickú prácu, ale takú aby ťa nenudila.Ono to za chvíľu prejde a keď si potom dáš práska si ako znovuzrodený.
ono je i dobré mozek nějak zaměstnávat, pokud se odpálím a nic nedělám tak pak padnu... ale stačí vyvíjet jednoduchou činnost než zkouřenost odezní a únava skoro žádná, jenom takový ten příjemný dojezd
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Naposledy upravil FlickerBird 01-06-2006 v 13:47 PM
ale občas se únava hodí, není nad to po perném dni se sežahnout jak to hovado a pak vytuhnout... ráno se probudím jako nový člověk krásně vyspanej a i když třeba musím vstávat dřív tak nejsem rozlámaný jako každé všední ráno
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
buď si porid vaporizer, po kterym unavenej nebudes.
nebo si z konopi neco uvar, treba maslo a pak budes tak na kasi celej den, ze budes rad kdyz usnes)) a nebo musis celej den hulit
Mne ten speed8 nejak nefacha, dycky kdyz prijdu z nocni, tak se hned najim a pak teprve zahulim. Pak sice taky mam chute, ale to si pripravim neco na zobání, kde je hafo vody, ovo-zel. RedBulu a ostatních energetaku mam napito plno a proste na mne nejak nezabíraj, to radsi kafe a nebo UPenergy, naposledy sem pak nemohl usnout ani vecer.