Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ad 1:záleží na rozměrech pěstírny (rozuměj v m3) a na způsobu rozprašování.Já zkoušel rozprašovat cíleně, ale pro můj room se osvědčilo spíše nechat to volně plynout před větrák.Ve vegetačním cyklu jel SPS 808 víc jak na polovinu výkonu a zapínal vždy po půl hodině na 15 minut.V květu jsem to podle potřeby snižoval a teď to už zapíná jen s výbojkou asi na 10%.To je můj případ, ale každý si to musí vyzkoušet a zoptimalizovat sám podle prostoru atd.Doufám, že jsi chtěl vědět toto.Kdyžtak se ozvi...
ad 2:určitě trochu vysuším (a vydesinfikuju)- je to fakt důležitý
ad 3:dík
ad BTW:Tak tohle mě fakt potěšilo.Asi se pár lidí opravdu učí z chyb, které provázejí kamrlík a to by měla být hlavní úloha všech pěstitelských threadů.Hodlal jsem to tu brzy brutálně promazat, ale ještě si to hodně rozmyslím.Fakt dík
Tak jsem zase tu a nasranější než kdy dřív! Chápal bych, kdyby mi kytky napadla plíseň, kdyby uschly, kdyby je zničilo tornádo a rozmetalo i můj barák.To vše bych nějak vstřebal.Fakt mě ale naštve, když něco zvořu díky své imbecilitě a neschopnosti ovládat své pohyby.Mno, tak k věci....zvrhnul jsem květináč s nejlepší kytkou (GWS) a čumim a ona je nejlepší větev s mojí nejoblíbenější palicí takřka ulomena .Jen pro obraz, ta větev představuje asi čtvrtinu výnosu.Po chvilce metání nábytkem o zeď jsem zaostřil zbytky rozumu na "zdrátování a stáhnutí" větve se stonkem.Pochybuju o výsledku tohoto snažení.I kdyby velký Jah požehnal a větev srostla, stane se tak za dlouho a výnos stejně na prd.Tak jsem si postěžoval a jdu se těšit z toho mála co zbylo.....no není toho zas tak málo
Zdřevěnělá je právě docela dost.Zatím vypadá živě a nezdá se mi, že by nějak schla-uvidíme.Jinak mám problém s fotkama v galerii.Fotím 1600x1200 a v počítači zmenším na asi 507Kb verzi.Fotky jsou ostré a hezké.V galerii ale hrozné.Mohlo být tím, že fotím moc kvalitně a potřebuju to pak zmenšit až moc a v galerce se to záhadným způsobem roztáhne a tím pádem zhnusní.Je to škoda, protože některé fotky stojí za to......pár požadovaných pseudomaker k nahlédnutí...
Grand:ze záštipků jsem byl zmaštěnej jako prase, jen ta příchuť OBM nic moc
4all:díky za rady a za hodnocení, všeho si cením
P.S.:je vidět že palice ještě rostou-na vrcholcích palic se tvoří čerstvé bílé blizny.Je to znak toho, že se mám zatím vykašlat na Ripen a následný flush+cut???
Takže zítra začíná ROK (Ripenová obalovací kůra) a kytky snad ještě něco naberou.Dva stonky již neudrží své závaží, což mne těší .Oba GWS nabíraj slušně, ale OB nic moc.Zatím čus, jedu k babičce....
Tak Ripen funguje na jedničku!Vybily se mi baterky u foťáku a ráno jedu do Milkovic, takže fotos rozdílu ráno, ale spíše v neděli.Paličky nabývají na objemu a hlavně se neuvěřitelně pocukrovaly, mám z nich radost.tak zatím...
Jelikož se blíží sklizeň, chystám se v přibližně měsíční pauze provést ventilační upgrade.Máte někdo zkušenosti se sonoflex potrubím.Chci ho především kvůli hluku (aluflex fakt hučí).Jsou u sonoflexu vážnější tepelné ztráty?Místo dvou Sunonů, které ve dvojici taky pěkně hlučí hodlám sehnat TDčko, nejlépe s regulací.Je to dobrý nápad?Díky za případné rady
Tak lampu sem dal níž, aby se buřtíci opekli a zítra asi sundám OBčko, protože už se viditelně těší na smrt.Mám problém s jedním GWS.Paličky mu pořád brutálně rostou a na vrcholku se o hodně prodlužují, aspoň toho bude víc.....
Cus Apofiss:Hele muzu se zeptat kdys si mel ty no name proc ti vadilo ze kvetou?Ja jenom ze sem zacatecnik a mam no neme asi mesic a us kvetou je to spatne???dik za radu
Jde o to, že chci aby kvetly až já budu chtít a aby nepředbíhaly ostatní kytky.Netušil jsem, že může konopí kvést když mu svítím 16,5 hodiny.Pak jsem se dozvěděl, že jsou modely (lowrider) které kvetou po určité době světlo-nesvětlo.Asi to má s těmito modely něco společného či dokonce naprosto shodného .BTW pořád je mám za oknem a pořád na ně seru-jsou přerostlí, maj slabé stonky a jedna mi už spadla ze dvou metrů (jede furt dál ) . Možná s nima trochu zaexperimentuju v pauze mezi sklizní a začátkem nové sezóny...