Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky, privezl sem si 6 ge vyvonene indiky, no musel sem se ozrat na Ruzyni abych nemel takovy stiha... ale stalo to za to.. brcka a long drinky od rana do vecera, jo to byl pohodex.. uz aby bylo leto....
Původní příspěvek od stara_baterka Dva tydny zpatku to bylo v Belize a minuly tyden v Mexicu. Novy rok jsem oslavil zhulenim se jak motyka na brehu Michiganskeho jezera v USA
Nejdál Egypt (Sharm El Sheik.).Hromady hašiše za nic ,,jo a co jsem čuměl hašiš se tam neprodává na gramy, ale na prsty Dále: Polsko, Něměcko, Holandsko, Rakousko, Itálie, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Řecko,,...a budem pokračovat Vykouřme celý svět
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
V Egyptě se mi dostala dávka hašiše tak jsem si z toho udělal joint a pak už mě vedli jak 100 letýho zmatenyho dědečka s alzhaimrem nejak sem se zasekl a vubec nemohl nic dělat