Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My sme sa nahulili tento piatok a sedeli sme v aute tak že čo budeme robiť.A neviem ako ale dohodli sme sa že podme kuknuť do Nitry ktora je od nas vzdialena asi 120km.Už v polke cesty na dialnici kde sa nedalo nikde otočiť nam napadlo že to čo sme vymysleli je pekna blbosť .ked sme došli do Nitry tak sme si tam dali pivo natiahli bongá a išli sme naspäť....Proste uplne blbý nápad
No tak ja jsem treba byla pekne v klidečku doma a poslouchla hudbu,pokuřovala špeka a v tom se vratili moji rodiče.No ja jsem si v pohode dokouřila toho špeka a šla jsem je pozdravit a v tom jsem otevrela hubu a vygrgla jsem misto pozdravu dymec ganji :-) noja jsem z toho mela docela prdel ale mati se to moc nelibilo :-), nebo jsem třeba poslouchala svůj dech -to byl taky dobrej zasek.A ještě na něco jsem si vzpoměla :každé ráno tak 2 roky zpatky jsem hulila do školy většinou ještě s jednou mojí spolužačkou,byl to takovy naš denni ritual a ja jsem ji vzdycky chystala ruzne překvapení-myslím tím různe zajímavé modýlky ne,že ona mě ne ale neměla takovej přístup k trávě jako já no a tak jednou jsme se zase sešli na naší oblíbené lavičce v parku a ja jsem doma ubalila jointa z kouření které jsem dostala od známého takže to bylo i pro mě velke překvapení...zkouřili jsme to a vyraziliy do skoly-na tuhle cestu do školy opravdu nezapomenu,všechno se mi vlnilo a třepalo a bylo mi tak hodně cize nevím jak lépe vystihnout ten pocit kterej jsem zažívala.No a tak jsme se nejak dobelhali do skoly a ja jsem nebyla potom co jsem si sedla schopná ničeho ale ani se zvednout nebo nějak komunikovat s lidma-prostě to nešlo.Takže jsem se odhodlala říct že potřebuju odejít domů ale ja jsem se važně nemohla ani zvednout a to mezitim jsem mela par zachvatu smíchu jen tak z ničeho nic jak to byva:-)No a ne že bych se přihlasila a řekla že je mi zle tak jsem proste cosi blabolit o tom že se musím dostat ven z toho ustavu a tak me poslala učitelka ať si jdu zavolat otci ale mermomoci nemohla pochopit ze se nemůžu ani nahodou zvednout,no a tak jsem si nakonec zavolala taxíka ke škole a jela jsem se domu z toho vyspat:-))) a hned po probuzení mi to nedalo a znova jsem si to zahulila a zjistila jsem ze mi bohate stacila jedna sklenenka a ne pulka jointa
Mně e třeba kolikrát stalo že jdu a najednou mně začne bolet u srdce. No a to mně pak vždycky napadne že dostanu infarkt. Tak si někde sednu a čekám až to semnou sekne. Stejně někdy nic nepříjde ale je to divnej pocit. (URČITĚ TO ZNÁTE). Nebo takhle v létě jsme seděli v parku (u našeho zámku)u rybničku na lavičce.Lavička je od rybníka asi 2m, a jen tak zlehka jsme si udily plíce. A když jsme to dopálili tak se k nám přibatolilo 5 labutí a mrtě kachen. Jedna kachna v lezla i k nám na lavičku. Z e začátku jsme si mysleli že jdou po nás ale pak jsme se s nima dali do rozhovoru (asi tak:Co máte za modeli? Vy jste pěkně na kaši?....) Aza chvíli jsme jim báječně rozumněli.No ale pro ty lidi to musel bejt šok protože vidělu hromadu kachen a labutí který jsou kolem nějakejch týpků, který si s nima ještě povídaj.
CHOURIS: To s tim srdcem se mi taky čas vod času stane. Ale jednou to byl fakt mazec:
Dali sme se spolužákem docela solidního špeka a mě právě začalo bolet u srdce. Navíc tlouklo pekelně rychle, až sem měl pocit že mi vyskočí z těla. Po chvíly to začalo bejt eště nesnesitelnější a já si řikal, kdy už to se mnou konečně sekne(abych pravdu řek, docela sem to chtěl mít za sebou). Najednou, vopravdu ve vteřině, se mi udělalo fakt skvěle. Viděl sem nádherně vostře(i když trochu do zelena), slyšel i ty nejjemnější zvuky a byl jsem v naprostym klidu. V tu chvíli sem si začal myslet že je po mě, protože sem se nemoh ani hnout a měl sem fakt pocit že sem v ráji(všechno vypadalo tak přátelsky a klidně). Po chvíly sem si ale uvědomil že dejcham a slyšim i svoje srdce - v tom okamžiku bylo všechno pryč a mě se udělalo zase zle. Pak už následovalo jenom zvracení(zajímavost - seděli sme u nás na zahradě a vedle přez plot si hráli sousedovic děcka, když sem doblil tak tam bylo ticho jak v hrobě) a tuhost. Mno, pozdějc sem usoudil, že sem se asi přehulil do uplně novýho stavu(před tim ani potom sem nic podobnýho nezažil), škoda, že to trvalo tak krátce.
Jo a z těma zvířatama, mám pocit,že když je člověk skouřenej tak mu rozuměj víc a i člověk jim trochu víc rozumí(když "naslouchá") vymyslel sem na to takovou teorii, ale vo tom jindy.
raz cez normalne vyucovanie som isiel na dalsiu hodinu z poschodia na prizemie a stretol som spoluziaka, on ku mne prisiel ze ci si nechcem dat odpal a ja som mu hned povedal ze jasneee (prestavka mala 10 minut). tak sme sli k nedalekym barakom, podal mi fajku a rozpaloval. inac to bola odroda Jack Herer hehe, dal som si 6 praskov a totalne vymasteny som prisiel neskoro na hodinu. ked profka diktovala poznamky tak ja som bol taky rozmasteny ze mne ta profka pripadala ako nejaka odbornicka z ceskych filmov ty voe. som bol totalne na hovno rozmasteny. a ta profka na mna kuka jak sa skerim celu hodinu na spoluziaka ktory tiez hulil a celu hodinu pokrikoval po spoluziacke jeho debilne sexualne dristy a ja som bol bol z toho dost mimo hehe.
nedavno sme boli s kamosmi v nedalekom meste sa kuknut len tak vonku, tak samozrejme sme si zohnali skero a isli sme ho pofajci ked sme sa sfajcili tak sme asi este 30 min. haluzili a potom mna s kamosom napadlo ist domov na vlak. neviem kto povedal tu haluz ale ze vlak nam ide o 20:40 a bolo asi 20:10. takze v poho sme presvedcili kamosov ze ideme tak sme sa pozbierali a isli sme cez namestie, medzitym niekto z nas povedal ze vlak nestihame ze musime bezat, ale to nebol normalny beh ale taky ze to bola skor rychla chodza ale taka primitivna jak debili sme bezali na vlakovku a prideme tam a samozrejme vlak isiel az o 22:40 hehe takze sme dve hodiny cakali na vlakovke na vlak hehe.
urcite sa to aj Vam stalo....kancelarske krisy =)
...cez obednajsiu prestavku-ako vzdy,som siel na obed do mesta,stretol som kamosov-to som nemal...ze maju fajnu vzorku...tak ze okostujeme...3natahovacky ma tak dostali do smutku,ZE SOM SA DOKONCA NEVEDEL PREDSTAVIT V TELEFONE a v praci kde je to potrebne to moze byt celkom funny...nastastie som sa rychlo zbalil,vypisal dovolenkovy listok a ukekal za kamosmi na dalsie "vedro"
btw...zazitkov je vela,len si ich clovek velmi nepamata posledne cca. 3dni dozadu kamarat rovno odpadol ako skuril 3 "vedra" no klasika,nizky tlak,stastie ze spadol ksichtom do blata a nie na beton ))))
Tož, aj já sa pripojím s nějakým tým zážitkom.
Stalo sa to pred docela dlúhú dobú, tož nekteré podrobnosti sa možú lišit od skutéčnosti, ale snáď né moc. Tož:
Býl sem mladý šoháj na tém internátě, a akoráť zme s nekterýma pazgrivcama koštovali vínisko. No, koštovali, už zme byli šeci naslopaní jak náš falár pri téj nedělní mši, jeden už aj sotva čučel rovno, jak sa mu očiska rozjížďaly, no a co čért nechcél, došly aj nějaké ty děvčiska, no docela šikovné. Boly trochém také pripité, ale na našu grupu neměly. Nekterý z nás sa už aj vypravili na toalétu, že sa tam jako vykuckajú, ale keď došly ty děvčice, tož to spolykali, aby si neurobili nějaků ostudu. Pozvali zme ich na pohárek, jak sa sluší a patrí. Vyprávjali zme im nejaké histórky, dyž taká bloncka s modrýma očiskama vyhrkla, že byzme mohli dát nejakú tu marjánku. Tož ba. Vytáhla šišticu, nacpala do šlukovky veliké jak prirození tého Roberta Roznbergového, no trúbel to mělo dlúhú jak náš tata motyku do vinohrada. Vyšli zme, no, nekterí sa spíš vypotácali, jeden sa šél vygrcat, pak zme ho našli ležať vedle hajzla. Začli zme kúrit, no silné to bolo, v chuti trochém akési petrolejové, ale účinkovalo to dobre. Keď zme sa vracali na pokoj, kde sa slopalo, začlo mi byť nejako zúfalo. No, škrábl sem sebú na postél, co vrzala jak naša stařa umelýma zubiskama, keď žváchá peprmintovú žviksnu. Začlo sa to se mnú šecko motat, včílka sem nevěďél, na kerú stranu sa mám točiť, abych sa nepogrcál, no hrůza. Premotál sem sa na zádiska, a ono to polevilo. Dobré, možu slopat dál. Prisedla si ke mně tá modrooká bloncka, tož šikovná bola, co by né. Vykládala cosi o nejakých tých sexuelných praktykách, tož zprvu ňa to prekvapílo, čučel sem na ňu jak na svatý obrázok, ale pak sem sa nejak zapójil do hovoru, aj když ně bolo všelijak. Najednú na mňa vyhrkla, že estli bych s ňú nešél na její cimru. Tož kurňa, šak su chlap, no šél sem. Svalila ňa na postél, a začla ňa ožužlávat. Dobré to bylo, pridal som sa, ale marjánka udělala v mojém organizmu rutyku a asi sa nedohodla s tým vavrincem, kerého sem vyslopal najvíc. Cítil sem, jak na mňa idú mdloby, ale děvčisko sa ták rozvášnilo, že si nevšímla, jak sem změníl barvu na bílů. Neměl sem už ani kúsček sily sa jí vytrhnúť a veděl sem, že je zle. Navíc sa ke mně tak mačkala, že žaludek zareagovál rychleji než je zdravé. Jak ňa svírala a rvala mi jazyčisko do huby, tož sem jí akorát stihnul odklonit lebku a už to ze mňa tryskalo. No pokuckal sem ju chuděru úplně celú. Teklo jí to po krčisku, gatiska měla durch, aj tak celé triko. No ostuda to tenkrát byla otresná. Tá děvčica sa zebrala do sprchy, a tam sa také pokuckala, z tých mých blitků.
Tož to býl asi muj nejbrutálnější zážitek s marijánků.
2 JA > presne pre toto nekombinujem chlast s grassom,tiez sa mi nieco podobne stalo...palenku som zapijal strikmi ( vino+kola =) ) a nakoniec "larva" a ta mi bola osudna,krcal som okolo chaty hadam 30krat,dokonca aj tu prasivu zlc ci co to bolo a nakoniec uz iba penu...hnusny zazitok ,brrrr