Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stary mesic a pul od zasazeni rezy. 22 den kvetu.. a ano .. ze je to i v nem to mas pravdu.. na nekterych to je videt nahore na hline.. prece ale nemuzu jen tak vyhodit 45 dni prace a energie.. budu bojovat
Původní příspěvek od mastifuk stary mesic a pul od zasazeni rezy. 22 den kvetu.. a ano .. ze je to i v nem to mas pravdu.. na nekterych to je videt nahore na hline.. prece ale nemuzu jen tak vyhodit 45 dni prace a energie.. budu bojovat
jednu zálivku komplet Polyversum, klidně dvojitou dávku ;-)
Ahoj , mám problém, odumírá mi kytka, usychají a kroutí se jí listy. Mám čtyři kytky , všechny zalévám stejně , stejný substrát atd. .. hlína biosoil mix, pH 6,5 , gnojky - AN .. dávkuji každý druhý den podle návodu .. , stáří 6 týden. Děkuji za pomoc
Původní příspěvek od Vagieres Ahoj , mám problém, odumírá mi kytka, usychají a kroutí se jí listy. Mám čtyři kytky , všechny zalévám stejně , stejný substrát atd. .. hlína biosoil mix, pH 6,5 , gnojky - AN .. dávkuji každý druhý den podle návodu .. , stáří 6 týden. Děkuji za pomoc
řekl bych, že je to spálený hnojkama
změř si Ec na výtoku
Jestli mas advancet nutrients a davas 4ml/L
Tak mas Ec takových 2,9 možná víc
To je hodně
Ted by h chvíli dával jen upravenou vodu připadne přidej enzym
A pak až cca žánrem týden začneš znovu.
Dej 1,5 Ml/L A a B
Ostatní pokud pridavas dej po 1ml/L
Ale prvně to prolej
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Zdravím borci mám 10 dní staré kytky v Amazonu hnojím Plagronem Hydro a dávám kořenový stimulátor taky od Plagronu vstupní EC čistý odstátý vody je na 0.2 a Ph 6.8 po úpravě má voda EC 1.3 a PH 5.6 a udělaly se mě najednou takovýhle skvrny a listy povadly tak se chci zeptat jestli jsem to prehnojil nebo co by mohlo být za problém? Jinak teplota a vlhkost vzduchu za den se pohybuje od 22-28Celsia (v noci kolem 18Celsia) 40-80% vlhkost. Zálivku jsem dneska upravil na 1.0 EC a Ph jsem nechal na 5.6. Nějaký nápady co s tím dál? Díky za odpověď
Tyo chlape je to daleko horší já to celý kontroloval a zjistil jsem začínající hnilobu na kořenech, takže zítra měním komplet Roztok celý to vyčistím narvu tam peroxid vodíku hnojky jak píšeš na 0,7-0,8 a budu čekat zázrak. Neshnije tý teploty se nebojím neběží mě odtah pořád a ten je na tu skříň predimenzovanej a na léto bude před skříní klimatizace.. Ale jsem zoufalej zejtra do toho ještě nacpu calmag a děj se vůle Boží.. celej den mám zkurvenej
Původní příspěvek od S4dd4m Tyo chlape je to daleko horší já to celý kontroloval a zjistil jsem začínající hnilobu na kořenech, takže zítra měním komplet Roztok celý to vyčistím narvu tam peroxid vodíku hnojky jak píšeš na 0,7-0,8 a budu čekat zázrak. Neshnije tý teploty se nebojím neběží mě odtah pořád a ten je na tu skříň predimenzovanej a na léto bude před skříní klimatizace.. Ale jsem zoufalej zejtra do toho ještě nacpu calmag a děj se vůle Boží.. celej den mám zkurvenej
Tvl měj rozum
Vyhodit Vyčistit
Začít znovu a lépe a rychle 😂
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Ahoj, jedu druhé kolo a objevil se problém, se kterým bych potřeboval poradit. Začaly žloutnout spodní listy u 1 z 8 kytek. Tipoval bych to na deficit dusíku, ale problém je v tom, že na vrchu se na některých listů mírně stáčejí špičky dolů jako dráp (známka přebytku dusíku?!? --- kytka ale nemá tmavou barvu jako u přebytku dusíku!!) Zalévám cca každý třetí den cca 850ml. Růstové hnojivo (Plagron Terra Grow - zatím max 1,5ml/l) dávám ob zálivku, v každé zálivce jen Power Roots a Pure Zym od Plagronu. Zálivku upravuji na pH 6,3 - 6,5 a EC 0,5 (bez hnojiva) až 0,9 (s hnojivem). Teplota je od 26°do 29°. Vlhkost 55% až 85%. Hlína Plagron Lightmix.
Foto 1 - pohled shora, žádné známky deficitů, barva krásná (bych řekl)
Foto 2 - detail listu ve středu rostliny, světle zelené tečky, takové byly i na těch spodních listech, které nyní žloutnou, vršek je čistě krásně zelený
Nejspíš jsem to přehnojil nebo se pletu ?
zvláštní ale je ze to schytala zatim jenom jedna kytka jedu plagron hydro a+b jsem na zacatku 4 tydne od semene
vstupni voda EC 0.4 Ph 7.7 po upravě EC 0.9; ph se snazim drzet kolem 5.5 ted jsem to srazil na 5.4 5.3 ze začátku mi to mozna vylezlo na 6.0 ale ted to pravidelně hlídám