Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 82 83 84 85 86 »
Autor
Téma 
odoctor
Stálý Člen

Karma uživatele odoctor - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 1329

jednou jsem se celej rozložil

Old Post 06-04-2005 v 00:30 AM
odoctor je offline   Profil uživatele odoctor   Find more posts by odoctor   Foto galerie člena odoctor   Click here to Send odoctor a Private Message   Add odoctor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1330

je hele to se mi taky stalo že sem ležel a cejtil jak padám takovou dírou a postupně sem se otrhával o ruzný trubky meče háky atd...prostě ze mě zbyli jen oči..pak se změnila písnička a ty oči sebral takovej týpek a oživil mě páč mě dal do takový smontovaný ženský...všechno to byli vizualizace ale trošku sem i cítil bolest při to pádu...

Old Post 06-04-2005 v 12:55 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raddy
Nový Člen

Karma uživatele raddy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1331

raz sme dostaly zachvat smiechu ktory trval asi 4 hodiny vkuse,ku koncu som sa uz smial na zemi poleziacky, nevladal som stat na druhy den som sa nemohol nadychnut, bolelo ma vsetko, pekny zazitok po peknom modely

Old Post 06-04-2005 v 13:51 PM
raddy je offline   Profil uživatele raddy   Find more posts by raddy   Foto galerie člena raddy   Click here to Send raddy a Private Message   Add raddy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1332

raddy: Čo to bol za model???

Old Post 06-04-2005 v 16:47 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1333

trošku dlouhé ne??4h to snad nedávaj ani sativy z tropů...

Old Post 06-04-2005 v 17:34 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1334

Tak abych taky neco pripsal a jenom necetl...
Poprvy jsem se zhulil asi v cervnu roku 2003. Prvniho jointa jsem mel uz asi trictvrte roku predtim, ale nic mi nedal... No, sedeli jsme na zahradkach a kamos zacal tocit speka, zapalili jsme, zhulili. Ja zacal bejt za chvili uplne na sracku, byl to takovej stav, kterej bych si dneska v pohode uzil, ale napoprvy jsem to nedokazal moc kocirovat, nejaky poruchy videni a tak, ale porad docela pohoda Asi o mesic pozdejc jsme byli na koncertu, a tam jsme sli na brko, meli jsme bejt ctyri, nakonec jsme byli dva, co hulili... Ja to jeste moc neumel, tak jsem dost jednoduse prebral. Nejdriv byla pohoda, nabeh sem do poga, ksicht roztahlej usmevem. No, za chvilku jsem si vsim, ze clovek prede mnou ma hlavu asi ctvrt metru v prumeru, to bylo docela divny, pak jsem zacal cejtit, ze do me vrazi... Asi za dve sekundy do me nalit. Zjistil jsem, ze to asi neni vono a vyskrabal jsem se z kotle, zacal jsem hledat kamose, nevidel jsem ho, bylo tam desne lidi a ja zacal bejt nervozni, za chvili jsme se nastesti nasli. Rek sem mu, ze mi je desne blbe, jemu ale taky nebylo nejlip, sli jsme k baru, objednali sodovku, ja horko tezko vyskrabal z penezenky drobny, ruce se mi desne klepaly. Pak do me nacpali nejaky piti, v hube sem mel sucho hrozne moc, ale pit se mi nechtelo. Pak jsme odesli k plotu zahrady, kde se konal koncert (kdo zna, modra vopice, punk fest no. II). Zbytek festivalu sem v podstate prospal. Teda spis sem tam lezel a mel sem strach, ze se toho stavu nezbavim, premejslel sem o tom, ze pokud to pretrva, druhej den se zabiju. Asi za dve hodky jsme sli domu a ja se v pohode vyspal.

No a jeste nekoncime, asi mesic a pul potom jsem sel na jointa s jednim clovekem, ale mezi tim jsem zadnyho nemel, takze jsem to porad neumel No, cadil jsem tak, ze kazdyho praska jsem tlacil do hlavy co to dalo. Skoncilo to tak, ze sem koukal do travy na pampelisku, pak trava prestala bejt travou a zmenila se v zelenou plochu. Pak se me ten kamos zeptal, jestli si dam cigo, to sem odmitl. On si zapalil a jakmile jsem cejtil kour, moc mi to neprospelo a poblil sem se... Pak sem si lehnul do travy (bylo to brzo rano ve stromovce, ani tam nikdo nebyl), ale zacala mi bejt zima. Tak rikam, jestli se nepresunem na druhou lavicku, kde uz svitilo slunicko... Tak sme vyrazili. Sli jsme, ja kouknul na lavicku, pak jinam, pak zase na lavicku a prislo mi, ze ta lavicka je porad dal... Ta cesta byla fakt neprijemna a dlouha. Pak sem se konecne zas svalil do travy a mohl jsem spat.

To byly dve nejhorsi veci, ktery uz nechci zazit... Ale zase myslim, ze mi to hodne pridalo, ze jsem neco takovyho zazil, vim, co to umi, kdyz se to neumi

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 06-04-2005 v 17:59 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafa...jah
Nový Člen

Karma uživatele rastafa...jah - 0% Pěstitelská

Re: mobily místo lahváčů Příspěvek č. 1335

citace:
Původní příspěvek od Sunrise
No... Před časem v jednom clubu jsem zhulil poněkud větší dose, než bylo v plánu (kdo mohl vědět, co je ten model za bombu? ). Po deseti minutách už byly nohy "vrostlé do podlahy", ruce cca 2m a v hlavě celkově super high, které jsem navíc záměrně akceleroval "čímsi jako" meditací (jako že "..když už je to tady, tak si to pěkně vychutnám"). Bylo mi však divné, "..co všichni blbnou s těma telefonama..???" - téměř veškeré tamní osazenstvo totiž mělo v ruce mobil. Teprve po chvíli jsem zaregistroval, že to nejsou mobily, ale LAHVÁČE - což byl důvod k promptnímu "návratu na zem" za použití mírných sebedonucovacích prostředků :-))).

Jo ta ja taky znam, kdyz se moc zhulim nedojdu si ani pro pivko, pak poslu kamose nebo se premlouvam.

Old Post 06-04-2005 v 19:49 PM
rastafa...jah je offline   Profil uživatele rastafa...jah   Find more posts by rastafa...jah   Foto galerie člena rastafa...jah   Click here to Send rastafa...jah a Private Message   Add rastafa...jah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Curdt
Nový Člen

Karma uživatele Curdt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1336

Nedávno jsme s kámošem náhodou narazili na obrovskej opuštěnej koplex přímo v centru Pardubic.Všude vostnáče a tak jsme museli lízt přes několik starejch žebříků.Docela vejšky.Všude byli naprosto zachovalý a vopuštěny haly ale i kanceláský budovy.Je fakt,že jsme byli voba hrozně na sračky a vůbec jsme to nepobírali.Byla noc a my měli jen mobila,kterym jsme svítili.A najednou kde se vzalo tu se vzalo auto.Nějaká ostraha.2 Chlápci vyběhli z auta.Ten jeden normálně vytáh gun a zčal řvát ať se ani nehnem a dáme ruce nad hlavu.Museli jsme popojít k němu,lehout si ksichtem k zemi.Pak nás prohledali,jestli nemáme zbraně a tak a čekali jsme na cajty opřený o zeě s nohama od sebe.Připadal jsem si jak ve filmu.Když přijela policije,tak nám jen zkontrolovali občanky apustili nás.Ten týpek z ochranky byl fakt psycho.

Old Post 07-04-2005 v 07:28 AM
Curdt je offline   Profil uživatele Curdt   Find more posts by Curdt   Foto galerie člena Curdt   Click here to Send Curdt a Private Message   Add Curdt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koko g.
Nový Člen

Karma uživatele koko g. - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1337

Haluze sou bomba věc, já takhle přestupoval na jinou školu a hned
se seznámil s vyhulencema. Po škole sme šli zahulit, já měl totiž
špeka z HOLANĎANA- brutální nářez, po 5 minutách sme začali chytat
strašnej smích tak sme tam seděli deset minut a smáli se, pak sme
šli dom.Na zastávku sem se dostal v poho, ale jízda trajfem byla psycho, po minutě jízdy sem si začal uvědomovat, že pořád stojim ve
dveřích a řidič do mě něco hustí tak sem šel do vozu a strašně se smál.Při cestě domů sem slyšel haluze- někdo řval, a pořád se to zesilovalo a zeslabovalo, nakonec sem dojel dom v pořádku, jenom mezi tím uběhla hodina a mě trvá cesta dom je 20minut, a dodnes nevim kde sem se sakra zasekl. :-)

Old Post 07-04-2005 v 12:26 PM
koko g. je offline   Profil uživatele koko g.   Find more posts by koko g.   Foto galerie člena koko g.   Click here to Send koko g. a Private Message   Add koko g. to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koko g.! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1338

Curdt: Nj, oni holt potrebujou nejakou akci a musej si tema kverama neco dokazovat, no... Tak se nediv, kdyz furt jenom sedis v aute a nic se nedeje...

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 07-04-2005 v 21:49 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 1339

muj posledni docela brutalni zazitek byl v jedne hospode po vcelku hutnem zahuleni. Kdyz jsem sel na hajzl, tak jsem se zavrel v kabince, chvili se zkousel vysrat, ale pak sem se na to vysral , ale zjistil jsem, ze nemuzu ven. proste me ten malej prostor tak vyhovoval, ze jsem se bal toho vetsiho a tech lidi, tak jsem tam stravil asi hodinu, v podrepu, drzice se prkynka jsem si lital uplne v jinych dimenzich a vesmirech. Kazdopadne to nebyl dvakrat prijemny zazitek.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 08-04-2005 v 10:02 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1340

Nevím jestli tohle sem bude patřit ale tak pro mě to bylo docela psycho... Takhle se stavil kupán že pujdem ven Tak sme se sekly na zahrátce u jedné knajpy, a nějak sme pukaly až najednou zjistim že nevim co se děje... v tom přišla kámoška a nějak sme se sekly a kecali a kecali a v tom nám oznámila že za ní šla její máti... tak si říkám v klidu jen projde a tak..ona přišla za náma..sedla si obědnala si pifko seděla tam s náma.. já s kámošem uplně na kaši. Kámoška to věděla a mám dojem že ta její máti taky, páč se na nás dívala jak na vrahy... docela ůlet před ní dělat že všechno v klidu a rozebírat že milan s karlem viděli máňu a ... bla bla...sem rád že sem to přežil... rodiče do knajpy nikdy... ne 6e bzch bzl malej vzstra3enej kluk ale co by pak říkala její máti doma ? .. tví kamrádi jsou pěkní...

[size=1]

Old Post 08-04-2005 v 11:38 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1341

Bohužel můj příspěvek se nebude týkat přímo hulení, ale jelikož je to tady takovej mix hulení psilocybinu a LSD a všeho možný přihodím sem svůj včerejší zážitek s durmanem: kamarádovi rodiče pokosily asi dva keříky durmanu a tak mi kámoš přinesl asi 8 středně velkých listů..

no uvařil sem to a šel si ven pokouřit..po cestě sem si šel do trafiky pro cigarety a tady se mi povedla taková menší schíze: prodavačka nebyla za pultem a mě se odehrávalo v hlavě jen to co když tady je a já sem tak na kaši že jí nevídím?? no nakonec za minutu přišla nakoupil sem a šel na moje oblíbený místo..pokouřil sem a šel domů...cesta byla jen taková barevná rozmazaná mozaika...došel sem domů a dopil druhou půlku čaje( dělám to tak kvůli bezpečnosti) no lehl sem si na postel a začal si halucinovat...když naběhla druhá půlka šel sem si hrát na komp a v tom mi napsala jedna kámoška na icq:

prosím čtěte odspoda...
Date : 13.4.2005 Time : 20:19
From : POLINKA..
hm...čau.

Date : 13.4.2005 Time : 20:19
To : loeX
no já se nedivím..nehulu sem 3 tedny hele radši to zavřu pž je zo t

Date : 13.4.2005 Time : 20:18
hm..taky nechápu...

Date : 13.4.2005 Time : 20:18
ježiš cco sem ta napsal

Date : 13.4.2005 Time : 20:17
cože?
drk do tsm bětší číslo

Date : 13.4.2005 Time : 20:16
já tě nechápu..

já bůbec nevích co chdrš..

ježiš co to zase jako píšeš za kecy..

Date : 13.4.2005 Time : 20:15
možná sem poslední dobou natvrdlá...ale tohle...

hh á ví že ri není l rozlutěná

??

Date : 13.4.2005 Time : 20:14
sry jý to nsepřec...zhuken

Date : 13.4.2005 Time : 20:13
co ty tady..:-)

vůbec sem nemohl přečíst co se tam píše a tak se se jí nějako snažil vysvětlil proč si s ní nemůžu psát..jenže já neviděl ani na to co píšu..klávesnice vypadala jako obdélník krupicový kaše...no pak sem se na všechny snahy vykašlal a šel se vysprchovat...po chvilce sprchvání sem si všiml že sem ve vaně která je na nějakým náměstí a okolo mě choděj lidi...tahle halucinace byla netozpoznatelná od reality...ty lidi na mě divně koukali..neignorovali mě....byla to fakt hrůza...považoval sem to za realitu a hrozně sem se styděl:-) asi po 15 minutách to přestalo ale veškerá bílá barva se transformovala na olivově zelenou...už sem měl hoodně dost tak sem radši vylez a šel si lehnout do postele...mohlo bejt tak 20 hodin...koukám na okno a u toho okna se rozetřeli všechny hrany a posunulo se o půl metru do prava..(jestli to okno chcete vidět je to v threadu Točení kytek za sluncem) to samý na to udělal i ségřin stůl...

Pokračovala další etapa reálných halucinací jako například dokonalý stroboskopy který byli uplně všude...chvílema mě do levýho oka svítil zelenej paprsek a viděl sem spolužáka jak leží na mí židli a kape z něj krev:-/ falt humus..
moje vizualizace:
1.radši sem zavřel oči a nechal se unášet vizualizacema...byl sem v nějaký místnosti a čet si knížku ve který byl naprosto znatelnej a smysl dávající text..
2.byl sem v naší školní jídelně a ptal se kámoše jestli mě vidí a von že ne a tak sem se ho zeptal jestli mě slyší na to mi řek že ne...začínal sem si uvědomovat že když s někým komunikuju ve vizualizacích mluvím i v realitě, takže sem se začínál domlouvat se všema telepaticky což k mému udivu fungovalo u 90% lidí se kterejma sem komunikoval..
3. ztratil sem naprosto pojem o čase a na hodiny sem se nemoh podívat páč sem to nepřečet..no a prostě mi nějak ruplo v hlavě vstal z postele oblíkl se a že pudu do školy...no naštěstí mi došlo že to nebude zrovna nejlepší nápad tak sem se zas svlíkl a šel si lehnout..
4.následovala hodina fyziky...všichni si zapisovali a jen já něměl sešit tak sem se vrátil do reality a dal si k posteli sešit a už sem si mohl psát:-)

takhle sem si halucinoval až do 5 do rána..pak se mi podařilo usnout bez toho aby mě volali imaginární hlasy v mé hlavě...dodatek: halucinace zašli asi v 16:00 a trvaly do 05:00 takže 13 hodin naprosto na kaši...

dneska ve škole sem měl ještě jakýsi flashback..šel sem po chodbě do jiné třídy a najednou metr předemnou z ničeho nic nějaká holka proti mě...srážce se dalo zabránit jen rychlím uskokem do strany tak se uskočil, no a koukám se koho sem to málem pokácel a on tam nikdo nebyl..lidi na chodbě na mě čuměli jak na magora:-)

jinak během intoxikace sem měl naprostej sušák kterej sem nezahnal ani 1.5l vody a 1l mlíka..ještě ted furt musím něco popíjet...

a zhodnocení??? Určitě to stojí za test ale víc jak dvakrát do roka bych to nedával...jinak ze začátku je to takový pohodový oblbnutí ale přechází to až ke stavům psychotickýho strachu, ostudy, nasranosti a celkově je to spíše deprimující...stírá se rozdíl mezi realitou a snem takže nevíte co má větší prioritu...

Old Post 14-04-2005 v 15:44 PM
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1342

loeX: genialny úlet. fakt skusil by som aj ja...nepopisal by si mi prosím ta presnejšie spôsob ako si to konzumoval.Myslím množstvo príprava a užívanie.Dikes

Old Post 14-04-2005 v 17:09 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Příspěvek č. 1343

Jj můžu...vzhled snad nemusím popisovat...kdyby jo tak se podívej na biotoxu nebo si to dej do vyhledávače, kdyžtak sem můžu hodit fotku mýho durmanu... příprava: Vezmeš čerstvý listy nebo květ(daj se i semínka ale ty sem nezkoušel)neumivěj je a dej je do nějaký nádoby na půl litru vody...pokud sou extrémně špinavý tak to umej i za cenu menších učinků.. hod to tam dej vařit vodu dej k tomu jakejkoliv čaj...já si dávám jakejsi moooc dobrej čaj z naší čajovny...no dej tam tak 6 malejch lžíček cukru aby si přebil ten smrad durmanu... no a tenhle komplet(čaj,cukr,durman) nech tak 15 minut louhovat..pak vyndej listy čaj zamíchat...rozděl na dvě půlky a jednu vypij..pak hodinu počkej a podle učinků můžeš dát tu další půlku...

kdy dát další půlku? vizualizace nejsou příliš barevné, nemáš halucinace v reálném světě..lehké motání a celková spomalenost

kdy radši druhou půlku dát kámošovi? hrozně realné halucinace...neschopnost pohybu bez narážení do překážek...nedokážeš přečíst středně velký nadpis v novinách...

je taky dobrý si kontrolovat velikost zornic...já je měl včera tak velký že mi zasahovaly až na okraj bělma...to jest, že překryli původní zelenou barvu a černé zornice byli až na "pohraničním" pásmu s bělmem

dávkování: NA TOHLE FAKT BACHA...JE TO JED!!!!!!!!!!!!!!! ze zkušeností vím že každá rostlina má jiný množství alkaloidů..je to podobné jako u cannabis kytiček...čím hezčí kytka tím lepší...

já dávám: 1 květ nebo 2-3 dospělé listy nebo 8 středních listů...u malách listů je obsah alkaloidů jen minimální...

radši ještě popíšu průběh intoxikace: už při pití se začíná lehce točit hlava to přechází do normálního stavu...asi po půl hodině začne lehce bolet hlava začínáte mít oschnuté rty a v pozdější fázi celá ústa...pak následuje uplné otupení motorických smyslů a tedy vás to složí na postel...následuje velice silná potřeba zavřít oči a právě v téhle chvíli začínají masakr vize...nedokážete odlišit realitu od vize....nastávají situace kdy se rozhodujete jestli je důležitější se napít a nebo dopsat písemku..už se mi stalo že sem si reality i spletl...tedy sem se řídil vizemi...

pak sem radši hodím druh durmanu který používám já...ze začátku doporučuju ozkoušet sílu té vaší rostlinky a to tak že si uvařím jeden list....a pak po jednom přidávat...ze začátku vám bude jen tak blbě budete oblbnutí ale až se dostanete k vizím...no nevím co k tomu říct...je to masakr:-) ale počítejte že minimálně dva měsíce nebude chtít durman ani vidět:-) já sem během včerejšího tripu spálil 1 kg váhy...

HLAVNĚ OPATRNĚ A POKUD BY BYLI DALŠÍ DOTAZY TAK SE RADŠI ZEPTEJTE FAKT TO NENÍ SRANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale nechci vás tím odrazovat...při ejhorším vás odvezou na ambulanci...pokud se nemýlím se zákonem by neměli bejt žádný problémy pokud neotrávíte někoho jinýho...

Old Post 14-04-2005 v 17:36 PM
HALUZAK
Stálý Člen

Příspěvek č. 1344

loeX: Dikes moc vyčerpavajuca odpoved...Určite skúsim.Už len počkať ked začne rásť....

Old Post 14-04-2005 v 17:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 82 83 84 85 86 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás