Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Nekonopné fotky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 80 81 82 83 84 »
Autor
Téma 
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

MMM 07 - Pár momentek... Příspěvek č. 1297

1.Šíša

2.Dovedností byla k vidění spousta

3.Masa

4.Někteří si vychutnávali atmosféru s nadhledem

5.Špeky všech forem i velikostí byli k vidění všude

6.Další špek

7.Žízeň neměli jen lidi...

8.... ale lidi jsem neviděl, že by se servali.

9.Tančili i nejmenší

10.Legalizace nezná bariéry...

Naposledy upravil lipi 06-05-2007 v 13:47 PM

Old Post 06-05-2007 v 13:34 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

MMM 07 - Oheň Příspěvek č. 1298

bez komentáře....

Old Post 06-05-2007 v 13:48 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

MMM 07 - Oheň Příspěvek č. 1299

...

Old Post 06-05-2007 v 13:50 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 1300

se mi včera povedlo nafotit po třech svatejch

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 07-05-2007 v 09:19 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 1301

Kukuřice v odpoledním slunci.... jointík na pláži v Barceloně ......

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 07-05-2007 v 14:44 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1302

supermakrotabáko

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 07-05-2007 v 21:58 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1303

a supermakrokonopo

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 07-05-2007 v 22:22 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1304

To si děláte kozy?Vypadněte, chci se v klidu nažrat, nebo chcete aby mi zdrclo mlíko???!!!

Tak tuhle kozu jsme potkali při ranním joggingu a tak nějak jsem si domyslel, copak si asi řiká

Old Post 09-05-2007 v 15:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Karma uživatele farda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 1305

nekolik fotek z toulek po okoli

Old Post 09-05-2007 v 19:58 PM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PERRO
Stálý Člen

Karma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 1306

a dalsi..

Old Post 09-05-2007 v 21:23 PM
PERRO je offline   Profil uživatele PERRO   Find more posts by PERRO   Foto galerie člena PERRO   Click here to Send PERRO a Private Message   Add PERRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1307

Locus: Tvůj hobitek?

Old Post 12-05-2007 v 13:09 PM
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 1308

po dlhšom čase sem vám hádžem fotky

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 12-05-2007 v 22:53 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1309

lix:docela vzacny motylek.Jsem ho v prirode jeste nepotkal.Vypada jako belasek,ale patri k Otakarkum-jason dymnivkovy

Old Post 13-05-2007 v 07:25 AM
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 1310

Ja ked som ho fotil stretol som hned dvoch, jeden mi uletel. Bolo po daždi takže mal mokré krídla a nemohol mi uletieť a ešte k tomu mal jedno krídlo roztrhnuté trochu, dá sa to vidieť na fotk č.4 na lavom hornom krídle
Jediné čo ten motíl mohol spraviť je, zapózovať mi

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 13-05-2007 v 10:19 AM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mofat
Nový Člen

Karma uživatele Mofat - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1311

Tenhleten zvířák mi jednou vletěl přímo na stůl a odmítal odejít...

Psytrance and DnB is the best...

- Zemské kuře -

Old Post 13-05-2007 v 13:50 PM
Mofat je offline   Profil uživatele Mofat   Find more posts by Mofat   Foto galerie člena Mofat   Click here to Send Mofat a Private Message   Add Mofat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1312

citace:
Původní příspěvek od xerthon
lix:docela vzacny motylek.Jsem ho v prirode jeste nepotkal.Vypada jako belasek,ale patri k Otakarkum-jason dymnivkovy
Včera jsem na políčku potkal taky dva Přiletěli se zřejmě osvěžit, jelikož jsem zalíval prcky

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 13-05-2007 v 14:12 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 80 81 82 83 84 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-11-2020 - Moje konopné fotky - 0 odpovědí
13-03-2019 - Nekonopné fotky III. - 350 odpovědí
21-05-2008 - Nekonopné hydro - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás