Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přes tlačítko edit v právo dole my to nejde v telefonu mám fotek jak mravenců ale ať dám připojit foto nebo edit tak modifikovat či cokoliv jiného tak nic
Díky za tvou pomoc Carllito ale vzdávám to. Prostě nemohu zadat bod č.3 vybrat soubor asi něco v telefonu tomu brání zkouším to v zkušebním tredu ale nic tak snad to kyti zvládnou
Zdarec,
Po dlouhe dobe jsem rozjel indor a po 3 tydnech se objevil problem. Ph zalivky 6,5... Podruhe hnojeny Alga Grow v polovicni davce... Teplota, vlhkost v norme. Tipoval bych to na nedostatek MG, nebo netusite cim to muze byt?
Diky za rady. PEACE
Zdravim. Snad někdo poradí už dva týdny zpátky mi úplně zesvětlaly listy.Hlavne ty nové a vrchní. Problém byl určitě ten že jsem měřil ph zálivky s ph testem(zkumavka napustena do půlky zálivkou, do toho dvě kapky toho ph testu a podle zbarvení se určoval ph) a včera sem si pořídil digitální ph metr a ten mi ukazoval u štěně zálivky úplně rozdílné hodnoty. Na ph metrů( zkumavka) zálivka ph4. A na Digitalnim ph 5.6. Teď moje otázka. 2tydny sem Teda nevědomky dával do 2l zálivky cca 4_5ml (ph+ biobizz) a podle digitálního stačilo jen 5kapek. Bude ta hlína v pr*eli? Kytky od toho co zesvětlaly jsou o něco lepší. Nebo sem použil alga a míč od biobizz což je podle mě udržuje na životě a furt jedou. Ale barva není ta pravá. Furt je to takové s nádechem světle zelené. Jinak pro ty co plánuji ušetřit na ph metrů jako já, určitě nedoporučuji. Věřím že ten test funguje dobře na čisté vodě. Ale na zalivce co barvou připomíná čaj asi nefungují., (aspoň mě ne popřípadě pošlu foto