Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posloucham rad a obcas i hodne nahlas..no jeste ,ze mam tak nak tolerantni sousedy ,ze neprudej ..
mezi me oblibene zanry patri beze sporu tekno,jungle,drumandbass,reagge,ska,raggajungle,rap-fr.cz.pl.sk.,rock..
Dela_Negro: Myslim že si při přečtení mýho příspěvku byl pěkně spečenej, protože nic takového jsem nenapsal.Nejdřív se budeš muset naučit číst a až pak mi můžeš řikat něco o historii hudby....
Myslim, že každej rozumí slovu Disco a umí si pod tím představit co se na diskotéce hraje...a že se tomu říká disco už hodně dlouho....a myslim že po mě nemůžeš chtít abych tomu říkal jinak, jako třeba POPTÉKA )za to fakt nemůžu že se tomu už 25 let říká diskotéka...
citace:
Původní příspěvek od Dela_Negro Orthopedic:diskant a DISCO jsou dve rozdilny veci,DISCO se uz nehraje dobrejch 25 let...vis???takze by me zajimalo,kdy ses jim TY chodil smat...moza tak flanelovejm blbeckum na diskotek,ale mozna te to zarazi,ale tam nehrajou disco,ale popik...nejdriv si neco zjisti clape,takhle bys mohl nekho nastvat...