Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 78 79 80 81 82 »
Autor
Téma 
hanzis
Nový Člen

Karma uživatele hanzis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1265

ale ty dva se asi znali a hadali se vo deti a vypadalo to jaky ji ty deti chtel vzit,fakt cumim jak debil na ni a rikam si (ted mit plynovku,kterou si chci koupit)tak tam na nej nabehnu,ikdyz sem malej a je mi 16,a dam mu Sodu jako prase Ukacku za.....Proste mazec

Old Post 27-02-2005 v 12:33 PM
hanzis je offline   Profil uživatele hanzis   Find more posts by hanzis   Foto galerie člena hanzis   Click here to Send hanzis a Private Message   Add hanzis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanzis
Nový Člen

Příspěvek č. 1266

Tag to sorry ale ja to myslel jako ze sem proste nestihal jak chlap si daval zenskou??¨chapes proste nakej zmrd(bez prominuti)nepusti zenskou s detma do metra kvuli tomu ze s ni ma deti a vona zjistila ze je to ukrajinec kterej ji porad chodi za prdeli a rve na ni a mlati ji,nezlob se ale ja sem psal Ze sem tam stal cumel jak kokot a nestihal-jen sem cekal kdy na nej vlitnou abych se mohl pridat(svalili ho do metra a ja vubec nestihal jak sem byl spomalenej,no nic lidi sou... a uz to nebudem rozebirat.cauvec

Old Post 27-02-2005 v 19:36 PM
hanzis je offline   Profil uživatele hanzis   Find more posts by hanzis   Foto galerie člena hanzis   Click here to Send hanzis a Private Message   Add hanzis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1267

hanzis: proc tak vztahovacne ?

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 27-02-2005 v 19:57 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanzis
Nový Člen

Příspěvek č. 1268

to sem zrovna nak moc nepochopil????

Old Post 27-02-2005 v 20:05 PM
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1269

time: me se taky moc prispevku nelibi ale obcas tady pribide novej a dobrej prispevek... zkus zapatrat v historii to sem jeste psaly pekny zazitky...

Old Post 03-03-2005 v 18:16 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1270

masli

Old Post 03-03-2005 v 18:20 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1271

JASNE JASNE

Old Post 03-03-2005 v 19:32 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
exxx
Nový Člen

Karma uživatele exxx - 0% Pěstitelská

haluz.... Příspěvek č. 1272

Tak sem se rozhodl ze taky prispeju...protoze me osobne hodne bavi cist y zazitky a s hodne z nich se obcas i ztotoznim)Ale k tematu:nekde sem tady cetl o tom ze me nekdo haluz ze videl nejakou postavu v parku....jednou sme se s kamaradama zmlikovali a vyrazili na strasne dlouhou cestu do Teplic z vychodnich cech(autem) a zpet na to by ani nebylo nic zvlastniho...po ceste se samozrejmen (hodnekrat) zastavovali na rozdejchani stavu:O)) nebo na speka....zpatky sme jeli uz za tmy,vsichni ale byli vzhuru ale vsichni drzeli hubu....jeli sme po nejaky dalnici nebo co,zadny auta moc nejezdili a nejdnou sem to videl.....vidim to zive jako dnes po krajnici sli 3 osoby v cernych kapich a sly ve smeru jizdy takze jim nebylo videt do qsichtu,meli plaste az na zem a jediny ceho sem si jeste stacil vsimnout ze na patach meli odrazky bili.....jeli sme asi 150,takze sme je celkem rychle minuli ale kdyz sem se otocil na kamose co sedel vedle me,mel jen otevrenou tlamu a ja se ho zeptal jestli to taky videl a on ze jo....v tom aute sme jeli 4 a krome jednoho to videli vsichni..teda 3 lidi...jeden kamos pak zacal plasit jako ze to bylo znameni ze se vysekame a my 3 zhebnem...no museli sme zastavit na brko a rozdejchat to)dodnes nevim co to bylo,ale jestli si nekdo delal jen prdel a chodil ustrojenej jak mnich nebo co po dalnici a chtel vystrasit lidi...tak se mu to kurva povedlo)))

Old Post 03-03-2005 v 19:55 PM
exxx je offline   Profil uživatele exxx   Find more posts by exxx   Foto galerie člena exxx   Click here to Send exxx a Private Message   Add exxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nastyan
Stálý Člen

Karma uživatele Nastyan - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1273

No ja sem jednou prisel domu asi ve 2 rano, uplne na swic, no a jak uz to mivam ve zvyku , sel sem este na zahradu na cigo. No a jak tak kourim rikam ze se pri ty prilezitosti i vychciju. Stoupnu ke zdi a zacnu. Najednou vedle me naky modro - fialovy svetlo, tak tam kouknu a tam normalne takova mala vila. Jako byla ve Shrekovi 2. No a nenapadlo me nic lepsiho, nez ze ji pochciju. Vila sebou praskla na zem a za staliho kropeni mrskala kridlama a nemohla vzlitnou. Ja sem se smal jak magor az sem vzbudil matku a volam na ni "Hej mami ja chciju na vilu!" No a 14 dni se mi vsichni doma smali, ajk muzu bejt takhle vypatlanej.

Old Post 07-03-2005 v 11:13 AM
Nastyan je offline   Profil uživatele Nastyan   Find more posts by Nastyan   Foto galerie člena Nastyan   Click here to Send Nastyan a Private Message   Add Nastyan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nawy
Stálý Člen

Karma uživatele Nawy - 68% PěstitelskáKarma uživatele Nawy - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1274

kamos se jednou vratil s kalby dom (jak jinak nez na stracky) a hned ve dverich stal fotr a prej jestli je v pohode!a on na nej ze je to v klidu a jen co to dorekl celiho ho poblil

Old Post 07-03-2005 v 11:27 AM
Nawy je offline   Profil uživatele Nawy   Find more posts by Nawy   Foto galerie člena Nawy   Click here to Send Nawy a Private Message   Add Nawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smarter
Nový Člen

Karma uživatele smarter - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1275

Pred nedavnem jsme se skourili s kamosem v jedne prazske hospode, pekne jsme se zasmaly a celkove to bylo v pohode, pak nas dve holky pozvali na fotbalek. A jak jsem takhle hral tak se mi zdalo ze se mi roztrhly plice. Jen jsem se oprel o stul s vyrazem plnym hruzy a pootevrel drzku, pripraveny vyplivnout krvave kousky plic. Asi za 5 minut jsem to rozdejchal. Bylo to fakt psycho, jeste ted mam z toho husi kuzi.

In Skunk We Trust

Old Post 07-03-2005 v 20:07 PM
smarter je offline   Profil uživatele smarter   Find more posts by smarter   Foto galerie člena smarter   Click here to Send smarter a Private Message   Add smarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alukard
Nový Člen

Karma uživatele alukard - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1276

nikdy nezapomenuu na svuj prvni tyden v Ostrave, z novym kamosem zajdeme do hospody a tam si tak davame pivo-špeka,pivo-sklenka.tak po šesti pivech borecek isel na privat,ja na koleje,ale co normalne je 10 min. piesky mi trvalo asi dobre 2hod v autobusoch a elektrickach s plnu picu prestupu az se nasel dobrodej co sel tym smerem tak mna zachranil,sel tez tym smerem ,od te doby mam noveko kamosa(spoluhulica)

Old Post 08-03-2005 v 00:25 AM
alukard je offline   Profil uživatele alukard   Find more posts by alukard   Foto galerie člena alukard   Click here to Send alukard a Private Message   Add alukard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
libber2
Nový Člen

Karma uživatele libber2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1277

No,já vždycky když jsem si zhulenej balil brko v nějaký hospě (hašiš+tabák) tak mi vždycky
padal haš na zem a pak ho jak idiot hledám.A jak si oddychnu,když ho najdu.Nějakej debilní zlozvik.A jednou po mě kámoši chtěli abych ubalil brko na diskotéce tak sem zašel na wc a chtěl jsem to brko ubalit,aby mě nikdo neviděl.Jenže v tom to na mě přišlo musel jsem na "velkou". Samozřejmě jsem už byl zmaštěnej a navíc mě napadlo ubalit to brko během kálení.Jenže dílo tedy ne zrovna moc to von'avé už bylo dokonané,ale brko smotané ještě nebylo(nedokázal jsem se dostatečně soustředit na oba výkony současně).No a v tom se objevil můj debilní zlozvyk.Hašiš mi spadnul jak jistě tušíte ne na zem,ale rovnou do hajzlu.
A jelikož to byl jedinej hašiš široko daleko a nechtěl jsem kámošům kazit radost(beztak už si říkali kde tak dlouho jsem)tak jsem začal s důkladnou prohlídkou.Ten den jsem neměl zrovna nejpevnější stolici.A jak sem se tak v "tom"přehraboval tak po chvilce hledání jsem skutečně svůj milovaný hašík objevil.Haš jsem opláchnul a nikdo nic nepoznal jenom za nechty zůstala malá vzpomínka.

do what you want to do!

Old Post 09-03-2005 v 05:43 AM
libber2 je offline   Profil uživatele libber2   Find more posts by libber2   Foto galerie člena libber2   Click here to Send libber2 a Private Message   Add libber2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 1278

fuj i ty fekalniku

Old Post 09-03-2005 v 06:22 AM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 1279

libber2: tak to je sada, diky za kazde hezke rano...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 09-03-2005 v 07:03 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1280

libber2: Nechutné...ale je to docela vtipný.

Viva México!

Old Post 09-03-2005 v 10:00 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 78 79 80 81 82 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás