Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale ty dva se asi znali a hadali se vo deti a vypadalo to jaky ji ty deti chtel vzit,fakt cumim jak debil na ni a rikam si (ted mit plynovku,kterou si chci koupit)tak tam na nej nabehnu,ikdyz sem malej a je mi 16,a dam mu Sodu jako prase Ukacku za.....Proste mazec
Tag to sorry ale ja to myslel jako ze sem proste nestihal jak chlap si daval zenskou??¨chapes proste nakej zmrd(bez prominuti)nepusti zenskou s detma do metra kvuli tomu ze s ni ma deti a vona zjistila ze je to ukrajinec kterej ji porad chodi za prdeli a rve na ni a mlati ji,nezlob se ale ja sem psal Ze sem tam stal cumel jak kokot a nestihal-jen sem cekal kdy na nej vlitnou abych se mohl pridat(svalili ho do metra a ja vubec nestihal jak sem byl spomalenej,no nic lidi sou... a uz to nebudem rozebirat.cauvec
Tak sem se rozhodl ze taky prispeju...protoze me osobne hodne bavi cist y zazitky a s hodne z nich se obcas i ztotoznim)Ale k tematu:nekde sem tady cetl o tom ze me nekdo haluz ze videl nejakou postavu v parku....jednou sme se s kamaradama zmlikovali a vyrazili na strasne dlouhou cestu do Teplic z vychodnich cech(autem) a zpet na to by ani nebylo nic zvlastniho...po ceste se samozrejmen (hodnekrat) zastavovali na rozdejchani stavu:O)) nebo na speka....zpatky sme jeli uz za tmy,vsichni ale byli vzhuru ale vsichni drzeli hubu....jeli sme po nejaky dalnici nebo co,zadny auta moc nejezdili a nejdnou sem to videl.....vidim to zive jako dnes po krajnici sli 3 osoby v cernych kapich a sly ve smeru jizdy takze jim nebylo videt do qsichtu,meli plaste az na zem a jediny ceho sem si jeste stacil vsimnout ze na patach meli odrazky bili.....jeli sme asi 150,takze sme je celkem rychle minuli ale kdyz sem se otocil na kamose co sedel vedle me,mel jen otevrenou tlamu a ja se ho zeptal jestli to taky videl a on ze jo....v tom aute sme jeli 4 a krome jednoho to videli vsichni..teda 3 lidi...jeden kamos pak zacal plasit jako ze to bylo znameni ze se vysekame a my 3 zhebnem...no museli sme zastavit na brko a rozdejchat to)dodnes nevim co to bylo,ale jestli si nekdo delal jen prdel a chodil ustrojenej jak mnich nebo co po dalnici a chtel vystrasit lidi...tak se mu to kurva povedlo)))
No ja sem jednou prisel domu asi ve 2 rano, uplne na swic, no a jak uz to mivam ve zvyku , sel sem este na zahradu na cigo. No a jak tak kourim rikam ze se pri ty prilezitosti i vychciju. Stoupnu ke zdi a zacnu. Najednou vedle me naky modro - fialovy svetlo, tak tam kouknu a tam normalne takova mala vila. Jako byla ve Shrekovi 2. No a nenapadlo me nic lepsiho, nez ze ji pochciju. Vila sebou praskla na zem a za staliho kropeni mrskala kridlama a nemohla vzlitnou. Ja sem se smal jak magor az sem vzbudil matku a volam na ni "Hej mami ja chciju na vilu!" No a 14 dni se mi vsichni doma smali, ajk muzu bejt takhle vypatlanej.
kamos se jednou vratil s kalby dom (jak jinak nez na stracky) a hned ve dverich stal fotr a prej jestli je v pohode!a on na nej ze je to v klidu a jen co to dorekl celiho ho poblil
Pred nedavnem jsme se skourili s kamosem v jedne prazske hospode, pekne jsme se zasmaly a celkove to bylo v pohode, pak nas dve holky pozvali na fotbalek. A jak jsem takhle hral tak se mi zdalo ze se mi roztrhly plice. Jen jsem se oprel o stul s vyrazem plnym hruzy a pootevrel drzku, pripraveny vyplivnout krvave kousky plic. Asi za 5 minut jsem to rozdejchal. Bylo to fakt psycho, jeste ted mam z toho husi kuzi.
nikdy nezapomenuu na svuj prvni tyden v Ostrave, z novym kamosem zajdeme do hospody a tam si tak davame pivo-špeka,pivo-sklenka.tak po šesti pivech borecek isel na privat,ja na koleje,ale co normalne je 10 min. piesky mi trvalo asi dobre 2hod v autobusoch a elektrickach s plnu picu prestupu az se nasel dobrodej co sel tym smerem tak mna zachranil,sel tez tym smerem ,od te doby mam noveko kamosa(spoluhulica)
No,já vždycky když jsem si zhulenej balil brko v nějaký hospě (hašiš+tabák) tak mi vždycky
padal haš na zem a pak ho jak idiot hledám.A jak si oddychnu,když ho najdu.Nějakej debilní zlozvik.A jednou po mě kámoši chtěli abych ubalil brko na diskotéce tak sem zašel na wc a chtěl jsem to brko ubalit,aby mě nikdo neviděl.Jenže v tom to na mě přišlo musel jsem na "velkou". Samozřejmě jsem už byl zmaštěnej a navíc mě napadlo ubalit to brko během kálení.Jenže dílo tedy ne zrovna moc to von'avé už bylo dokonané,ale brko smotané ještě nebylo(nedokázal jsem se dostatečně soustředit na oba výkony současně).No a v tom se objevil můj debilní zlozvyk.Hašiš mi spadnul jak jistě tušíte ne na zem,ale rovnou do hajzlu.
A jelikož to byl jedinej hašiš široko daleko a nechtěl jsem kámošům kazit radost(beztak už si říkali kde tak dlouho jsem)tak jsem začal s důkladnou prohlídkou.Ten den jsem neměl zrovna nejpevnější stolici.A jak sem se tak v "tom"přehraboval tak po chvilce hledání jsem skutečně svůj milovaný hašík objevil.Haš jsem opláchnul a nikdo nic nepoznal jenom za nechty zůstala malá vzpomínka.