Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, zajímá mě pokud jedu bio hnojky v hlíně konkrétně Jungle in da box jestli je třeba flushing pokud výrobce uvádí, že není potřeba.Nemá někdo s tímto zkušenost?
Též jedu hlínu s JIDB, a flushing jsem začal 16dní před koncem a to vodou s osmozy+ Advanced nutrients Final Phase upravenou na PH6...poslední dvě zálivky pouze upravená voda...
7dní mi přijde málo jelikož to stihnu zalejt (proschnout) 2x...zálivka litr vody (dokud neproteče) každý 3-4dny...bych raději nechtěl měřit ec vody co vyteče, imho v hlíně krátká doba na to, aby kyti všecko vyžrali. Leda, že bych do každy ve sprše pustil 20l vody:/
Chcel som spraviť cca týždenný flush (je to hlina) ale nepoznačil som si začiatok 12/12 a včera, čo je dva dni po hnojeni som spozoroval, že začali hnednúť trichiomy.
Nechcem z toho žiadny CBD opiat a rád by som to do 48 hod sekol. Myslíte že keby ich zrežem ako kvetiny a dám do vázy na tych 48h, že by to mohlo čiastočne nahradiť flush? Ako že by mali iba vodu z vázy a spotrebovali niečo zo toho čo skladujú v bunkách. Je to teoria a možno najskor hlupa, ale neviem kao inak spraviť flush za 48h
Původní příspěvek od 192.168.100.252 Ahoj chalani poradte, mám problém s flushom.
Chcel som spraviť cca týždenný flush (je to hlina) ale nepoznačil som si začiatok 12/12 a včera, čo je dva dni po hnojeni som spozoroval, že začali hnednúť trichiomy.
Nechcem z toho žiadny CBD opiat a rád by som to do 48 hod sekol. Myslíte že keby ich zrežem ako kvetiny a dám do vázy na tych 48h, že by to mohlo čiastočne nahradiť flush? Ako že by mali iba vodu z vázy a spotrebovali niečo zo toho čo skladujú v bunkách. Je to teoria a možno najskor hlupa, ale neviem kao inak spraviť flush za 48h
THC nedegraduje na CBD, nybrz na CBN. Me osobne takovy gaucaky nevadi
Jinak flush nicim nenahradis a kdyz to ojebes muzes si bejt jistej ze to bude znat... pokud si hnojil organikou ne tak moc, ale i tak to znat bude.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Mám otázku- pokud jedu organiku (BioBizz), má smysl proplachovat přípravkem Final Solution od Advanced Hydroponics?? Je to 100% bio, ale jde mi o to, zda to bude mít vůbec nějaký význam, když jedu organiku.
Chystám se proplachovat cca 2 týdny před sklizní- chtěl sem dát cca 4 zálivky s Final solution a poslední cca 2 zálivky čisté vody (s upraveným pH).
Díky za rady.
Nazdar Trisuli. Bio Bizz je uplne v poriadku a preplach nie je potrebny. Final solution si nechaj ak by siel agresivnejsi pest s chemkami. Posledna zalievka /2 s vodou a upravenym pH nic nepokaziš skusal som obe varianty ale rozdiel som nepostrehol.
Preplach sa robí aj pri bio hnojivách a bežne sa používajú prípravky ktoré k prepláchnutiu dopomáhajú. Napr Cannaflush znižuje pH zálievky a tým zabraňuje ďalšiemu vstrebávaniu dostupných látok v pôde.