Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CrTekk: diky moc .. stonek to vydrzel vzdycky
Jay-jay: mozna, seminko se tim vysili
+ evytahuje se tak moc, rostou mega silny vetve (bohuzel u me krehky ) a husty kerik
- ze zacatku roste dost pomalu, s tim ale nemam problem =))
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
kámoŠ to měl od ledna z okne v březnu měla 30-35cm byla nakvetla.Po přesazení se sekla v květu a rostla dál.Burutalní keř z toho udělal.Já osobně budu každou chvilkou dávat za okno.
jdu na indoor poprvý skouším sog snad se mě to vydaří...
Ganja joe opravdu,kámoš pak měl brutalní kytku a tu dával už nakvetlou jenom se zasekl květ a začlo tu zase růst.Viděl sem to na vlastní oči takže to není žádnej blábol.
jdu na indoor poprvý skouším sog snad se mě to vydaří...
želvík: bych řekl že to je zbytečný stresování kytky (že to funguje nepochybuju - můžeš si dát do vyhledávíní reverging).
Si vem že že někdy v únoru/březnu budou stejný přírůstky za tejden jako v červnu-srpnu za den. O tenkým stonku a rozestupu mezi patama ani nemluvim (jo bejt to pod emháčkem tak to za pokus možná stojí)
to ale nebude revegingem, to vysílení nebylo velký tak dorostla normální velikosti ... nevidím rozumný důvod, vysévat už teď, počkej si na jaro
jaro moudřejší zimy
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
jak jsme si to tady tak pročetl, tak si myslím, že pozornost bysme měli věnovat hlavně typu světla pod kterým je předpěstujeme a periodou svícení. vytahování kytky je podle mě jen tím, že mám málo světla / za oknem/ nebo je jeho zdroj vysoko /lampa/ a moc bych to neřešil.
problému s nakvetením hned z jara se podle mě dá vyhnout správným svícením, aby si chudák kytka nemyslela, že je podzim vzhledem k úbytku světla oproti lampě. jde o to, jestli stačí pohrát si s periodou svícení nebo kytku oblbne i intenzita lampy a následnej pokles po přesazení ven.
EDIT: předpěstovávat chci poprvé, protože budu mít půjčenou nevyužitou výbojku, tak bych rád slyšel nějaký zkušenosti. chci předpěstovávat tak od začátku března. to je právě už dost dopředu. chtěl jsme to podchytit a nevím, jestli to nebude spíš problém, mít doma dva měsíce kytky a pak je dávat ven
taky mne to zajímá, mám už teď pěkny řízky, pod zářivkou na 18/6, budu to chtít dávat tak koncem března začátkem dubna ven, to je akorát rovnodennost, teda 12/12,co s tím ?
thread na 9 stran a žádný vyústění. jen každej tuší, že by delší předpěstovaní mohlo dělat neplechu.
to nikdo nezkoušel přepěstovávat měsíc a víc dopředu?