Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pálím denně už asi druhým rokem a to i několik gé, předtím asi tři tak jednou za týden nebo podle toho koho jsem potkal ve škole i vícekrát .
Jediné co mě štve je ta vygumovaná hlava a někdy i "přetížené plíce"... Předevčírem jsme vyšli ve dvojec do lesa, hroudu haše a fotoo session u přírodních zvláštností no teďkom mě pálí průdušky (bo co to je ), piju mlíko (zahleňuje) a vykašlávám totalní marast
Původní příspěvek od exup Já hulim skoro deně,tak jedno brko je fakt ze občas i tři brčka :-DZnám jendoho týpka co na pozdim sklidil 1,5kg přibližně:-Da včera ho kámoši potkali a už se ptal jestli nemaj na žílu...Osobně ho nechápu když vyhulí třeba 6 skleněnek ve dvě de spát a v šest razí do hospody kde se zhulí a zlije pod obraz...ráno zase do školy a repete:-D
Klasický den na vesnici jen spíše více alkoholu a méně hulení
hojjj , kourim brcka uz cca 15 let kazdy den, myslim ze sem mel tak rok pauzu ale uz si na to moc nepamatuju , tak deset roku kourim kazdej den par brcek a nemam s tim problem, naucil sem se na tom fungovat, zit normalnim a pohodovym zivotem a je to ok . Po celou dobu co hulim to na mne nikdo v zadny praci ani nikde jinde nepoznal, visiny to jistej a pohoda. hojjj m.
Původní příspěvek od breeder
zdarec mazec,
hulim už několik let pravidelně každodeně,
naskytnou se i světlé vyjímky (2-5 dní do roka), kdy si nic nedam,
ale těch je opravdu tak málo, že si je ani nepamatuju,
- v poslední době si dávám bong i ráno než jdu do práce,
po bongu se člověk uvolní............a rychle maže na mísu
a v práci aspoň nedostávám depku z těch ženskejch kolem
a jejich problémů,
- když jedu na oběd většinou si dám po dobrým obědě (no, i když je hnusnej) dobrej bong
a hurá zase do práce
- a po práci hurá domů na bong a pak bonguju dál až do půlnoci, dokud neodpadnu do postele
a když jedu za kámošema na návštěvu, tak je to jak bongová smršť, prostě ERROR
prostě "máme silně vyvinutou slabou vůli"
a samozřejmě problémy s krátkodobou i dlouhodobou pamětí (když máš v prdeli krátkodobou, tak neni co by se ukládalo do dlouhodobý)
Můžu vědět co děláš ?
A k tématu : šechno ovlivňuje naše zdraví, ať už duševní, či fyzcké.
Jak jsem si to v rychlosti pročetl..jaký j tady věkový prumer?? 15?17?
Když hulíš dva roky,tak si myslíš že hulíš dlouho jo?? hh
Počkej za 10-15let synáčku.
ako preventívny liek sa asi C. užívať nemôže, keď nejaká choroba je tak tu treba liečiť liekmi iba počas trvania choroby čínania tiež neodporúčajú užívať žen-šen dlhodobo a to je ozaj prírodný liek silný, známy, slávny
so všetkým sa má zachádzať nejako rozumne jasné že Konope má mnohé atribúty lieku na mnohé indikácie... ale ked niekto húli denne tak je to v poriadku, ale musí rátať s tým že sa môže vyskytnúť nejaký problém...
citace:
Původní příspěvek od cypres
to jsi asi spatne pochopil, ja to tedy pochopil jinak, a to, ze astma mel, a nejakym zahadnym zpusobem se vylecilo kourenim marusky, je to mozne, clovek nikdy nevi, ale moc bych do toho nesel, verit tomu, spise mel mozna nejakou spatnou indikaci nemoci a nebo proste se vylecil.
PS:bylo by dobre verit, ze ma nase zlaticko (maruska) tak blahodarne ucinky na lidske telo, chtel bych, a hodilo by se mi to