Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ze menší info hlásím nový přírůstek v boxu a tentokrat když smutnice dostaly hlistice tak pro jistotu se na listech udělaly sem tam bílé tecky a ze spod sem tam jsou svilusky tak ze nejspíš koupím vertimec...by mě zajímalo co bude na radě dal...
Ja nemam nikdy nic ! Jen pouze jednou jsem zcela vyjimecne chytnul smutnice, jelikz jsem si dovolil dat na parapet okna rajcata a papriky a smutnice se prestehovaly ze sousedovic balkonu ke me na parapet a odtud to uz byl pootevrenym oknem metr a pul do boxu.
Kdyz nemam nic na okne tak od souseda ke me nic do boxu kupodivu nepronikne!
Zatim teda.
A ty pavucinky si tam nasel?
Ty dve tecky , na te prostredni fotce , ktery nejdou na fotce rozeznat ani pri zvetseni jsou ty svilusky? Dival si se na ne mikroskopem?
Takhle vyada sviluska , muze mit i jinou barvu.
Podivej se mikroskopem a rekni jesli je to stejny.
Pavuciny jsou az kdyz jsou ty svine premnozeny, na zacatku nejsou.
Tady vidis jak je mikroskop kapesni dulezitej, ted bys to prohlid a vedel bys na cem ses.
Ted to budes treba strikat chemii uplne zbytecne.
Ja sem ten problem neumel identifikovat , nikdy jsem tohle nemel ale jo mas pravdu Fikusi
Ale jednou jsem mel pokrivene jakoby zdeformovane spodni listy a EDA45 me tenkrat psal ze to je nejaky geneticky problem ale tohle urco bude tema skudci.
Původní příspěvek od fikus37 Pokud se ti kroutí nové listy a máš tam skvrny, tak to je špatné. Na starších listech půl bídy, ale na nových je to průser. Už jsi dal hlistnice?
Bylo to jen na jednom stonku ten už jsem ustrihl a vyhodil...už od začátku se mi zdál ten stonek nějaký divny...nové listy jsou ok a stonky na jiných taky...hlistice jsem už dal a ráno jak bude tma dam postrik...