Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » "jak Se Vylecit Z Kazde Nemoci" !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

jasne chapu...

neni to pro kazdyho a sam uz sem zazil stav kdy sem se nemohl dockat az to odezni... k halucinogenum je treba mit respekt jeste nekolikrat takovej...

znam cloveka co to s tripama trochu prehnal - idiot si hodil pod tricko ctvrtku A4 kdyz jel pres hranice a chtel to sem dovezt, no nedoslo mu ze se vstreba i kuzi... Ani po deseti letech se nesrovnal a je z nej takova mistni komicka postavicka, smutnej pribeh :/

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 04-01-2019 v 11:14 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pixxel
Stálý Člen

Karma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Já osobně jsem proti užívání syntetických drog právě z důvodu, že nevím co v tom nakonec může být. LSD jsem zkusil jenom z toho důvodu, že známý doktor (chirurg a fyzioterapeut) má ten nejlepší zdroj.
Drogy jsou tak špatné jak špatní/hloupí jsou jejich uživatelé. Je to vše o tom set@settingu a dávkování. Pokud vypiješ v krátkém časovém úseku pár litrů čisté vody, tak tě to taky může zabit.
Jinak nechápu proč to zrovna dával na tělo. LSD nejde nijak vystopovat, po celém světě se napuštěné archy LSD normálně bez obav převáží v sešitech a knížkách.

"Buďte sami sobě světlem" Gautama Buddha

Happy Box LED Vol.I - 1,5g/W - CaH
Happy Box LED Vol.II - 0,75g/W - BD@JH
Happy Box LED Vol.III - 0,53g/W - BD
Happy Box LED Vol.IV - Tube Edition - 0,23g/W - RM

Old Post 04-01-2019 v 12:50 PM
Pixxel je offline   Profil uživatele Pixxel   Find more posts by Pixxel   Foto galerie člena Pixxel   Click here to Send Pixxel a Private Message   Add Pixxel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

ahoj hoši v noci tělo uklízí bordel, takže ráno ph 5,8 je v pohodě, ale během dne by se mělo pohybovat co nejblíž u ph krve 7,4 tady Jarda Zajda to probírá ...soda(bez hliníku) pomáhá se spoustou problémů který s překyselením souvisí taky jí občas používám, ale většinou piju citronovou vodu... Medi fakt jsi mě s hovnem pobavil =D taky jedu šestý gumy a zamlada jsem "hodně zlobil" takže teď se snažím to narovnat: bylinky, čerstvý šťávy, zeleninový a ovocný saláty, semínka ořechy atd.

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 05-01-2019 v 01:03 AM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 116

No vetsinou vsude pisou ze v noci telo vylucuje bordel tak proto rano pred snidani 6,5 PH.
Rano pod 6,5 , ja mam 5,9 je 6x kyselejsi organismus nez by mel byt, takze neni to moc v pohode to PH 5,9. Najdu to pak a dam sem odkaz.

A ty seminka namacis? Protoze kdyz se nenamoci tak je tam latka co tam vice skodi nez pomaha. A pokud je namacis tak normalne v ciste vode?

Old Post 05-01-2019 v 07:59 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

to si ještě počkáš než budeš ráno na 6,5 si to tělíčko taky nešetřil jak jsem přečet ještě můžeš vyzkoušet makový mlíko, to je na odkys. skvělý, teda jestli ti mák nevadí, páč né každej ho snáší.... semena namáčím a používám osmotickou vodu se špetkou himal.soli, ale jen ty, kde to má smysl...

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 07-01-2019 v 01:39 AM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luise
Stálý Člen

Karma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Medi co lepek, zkousels dietu. Podle toho co pises by to mohlo byt i to. Nic ve zlem, ale tvuj pristup mi pripomel moji nebozku babicku. Ta si davala do kafe umely sladidlo a k tomu dorta😁

Jinak prochazim hodne tezkou fazi zivota kdy hodne lidem kolem me i me samotnymu se sere zdravi. A to jsem celkem mladej kluk. A jak rikas clovek to zacne casto resit az kdyz je to spatny. Prestane se rozcilovat nad hloupostma a zacne si teprve opravdu vazit zivota... Tak dik za tip, myslim ze i tohle sem urcite patri.

Old Post 07-01-2019 v 05:45 AM
Luise je offline   Profil uživatele Luise   Find more posts by Luise   Foto galerie člena Luise   Click here to Send Luise a Private Message   Add Luise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pixxel
Stálý Člen

Karma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Z mého pohledu, jestli si chce člověk vyléčit tělo, tak prvně si musí vyléčit svou mysl.
Můj malý příklad z víkendu. Jak jsem se vrátil z výletu z krásných zasněžených Beskyd, tak jsem si dal jednu půlku Albert Hofmanna. Měl jsem velký hlad z toho, že jsem nic moc za celý den nesnědl a v mražáku na mě koukala fajná pizza, kterou jsem ještě obohatil o domácí klobásku a i trochu velmi dobré šunky z řeznictví jsem přidal. Tuš žaludek si pošmákl ale po chvíli jsem cítil v sobě nějaký neklid. Ani ne tak fyzický neklid žaludku ale spíše psychický neklid. Moje rozšířené vědomí nad tím začlo uvažovat proč se cítím tak divně psychicky. Po hodně od snědení pizzy už se ten psychický neklid dostal i do žaludku a nějak se mi to nezdálo. Hofmann byl hezký v mojí hlavě rozjetý a já věděl, že to není psychický neklid vycházející z mé osoby ale neklid s ohledem na tu pizzu. Tak jsem tak nějak nad tím přemýšlel a napadlo mě zkusit sníst něco jiného. Vzhledem k tomu, že jsem velmi změnil jídelníček, tak jsem začal hodně jíst zeleninu a ovoce a mám ji v lednici hromady. V lednici se na mě usmívali krásní oranžoví pomeranči tak jsem šáhl po nich. Oloupal jsem jeden z nich a vložil jeden měsíček do pusy a zkousnul. V tu chvíli mi to všechno v hlavě došlo. Nešlo ani tak o tu báječnou sladkou chuť pomeranče ale díky tomu, že jsem měl trochu pozměněné vědomí, tak jsem cítil že ten pomeranč je živý. Že je to živé jídlo, kdežto ta pizza byla jídlo mrtvé. Z pomeranče jsem cítil tu krásnou energii, kterou ta pizza úplně postrádala. Sežral jsem s velkou chutí oba pomeranče a pak následně začal odbalovat velké pomelo. Krásně jsem cítil co je pro mé tělo dobré a co je ani né že špatné ale spíše zbytečné.
Byl to opravdu velký silný pocit jako by mi tělo nahlas vnitřně řeklo, JOJOJO, to je ono, to mám rádo!
Tím chci říci to, že mysl má velký vliv na zdraví našeho těla. Ať už tím, že zdravý duch pozitivně ovlivňuje organizmus ale i zdravá rozumná mysl dodá tělu to, co chce a potřebuje. Zdravá mysl zbytečně nezatěžuje tělo každý den umělými sladidly, dorty, cigaretami, alkoholem, cukrovinkami a dalšími mrtvými jídly ale dodá tělu i něco co opravdu žilo a má energii jestli mě chápete. Dnešní medicína řeší jenom problémy a nemoci těla a už tak trochu zapomíná na druhou část toho všeho a tím je mysl.
Před rokem a půl jsem měl extrémní zánět na dvanácterníku, který jsem si vyléčil konopím. Celý tenhle problém byl způsobený tím, že jsem se rozešel před pár lety s dlouhodobou přítelkyní a jaksi jsem to psychicky nedával. Dva roky jsem v té depresi potápěl až z toho vylezl ten šílený zánět, který podle doktora už mohl být taky nádor. Pak si člověk uvědomí jak málo stačí k tomu aby se ztratil to své nejcennější zdraví. Naštěstí jsem si to uvědomil a změnil jsem celkově svůj styl života a hlavně jsem si uvědomil, že mysl je jeden z nejdůležitějších pilířů zdraví.
Jak říká Luise, važte si života a svého zdraví. Člověk si to všechno uvědomí, až už je někdy pozdě. Já naštěstí si to uvědomil ještě včas.

Old Post 07-01-2019 v 09:28 AM
Pixxel je offline   Profil uživatele Pixxel   Find more posts by Pixxel   Foto galerie člena Pixxel   Click here to Send Pixxel a Private Message   Add Pixxel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 120

Jo , ovoce a zelenina je dobra pro psychicky stav mysli.

Pomerance ani jine ovoce a zelenina by se nemely skladovat v lednici !!!
Jo , uz mesic tu mam taky pravidelnou zasobu.
Delam si preci kazdy den to smootie.

Old Post 07-01-2019 v 12:51 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pixxel
Stálý Člen

Příspěvek č. 121

ne? Celkem dlouho mi tam vydrží čerstvé

Old Post 07-01-2019 v 12:52 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

https://www.novinky.cz/zena/styl/37...o-lednicky.html

Old Post 07-01-2019 v 12:58 PM
ivanski123
Stálý Člen

Karma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Koukam ze tu jedete husto hustej thread. Hodne zajimava vec na kterou se nekdy v budoucnu chystam je KAMBO. Jedna se o jed z amazonske zaby. Google a YT napovi vice. Idealne odjet napr do Berlina a dat session s guru one to one.
Podle dostupnych informaci je to hodne efektivni pri lecbe autoimunitnich onemocneni a zavislosti.
Googluj Kambo clensing

Old Post 11-01-2019 v 20:28 PM
ivanski123 je offline   Profil uživatele ivanski123   Find more posts by ivanski123   Foto galerie člena ivanski123   Click here to Send ivanski123 a Private Message   Add ivanski123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 124

Dik za tip podivam

Old Post 11-01-2019 v 20:30 PM
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

citace:
Původní příspěvek od Pixxel
tak jsem si dal jednu půlku Albert Hofmanna.

Ja byl mladej prasak... taky pulka... na to s kamosem flaska vodky a nejakej ten gram, fuu to byla jizda

Dneska k tomu pristupuju uz jinak, tenkrat slo jen o to "zmatlat se"

BTW. ja byl odvarenej i z blby snickersky a co si budem povidat, nic dobryho v tom neni

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Naposledy upravil crazyben 11-01-2019 v 21:00 PM

Old Post 11-01-2019 v 20:49 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Kavu bych mohl prestat pit jen v prpade ze bych prestal kourit a to se mi opravdu jeste nepodarilo i kdyz to zkousim neustale.

Nepřečetl jsem tady úplně vše, ale pokud teda kouříš, tak úplný základ je PŘESTAT KOUŘIT CIGÁRA. A věř mi, vím co mluvím, kouřil jsem 25 let. Jako nevím, co všechno dneska do těch cigaret dávaj, ale musí to být dobrej mazec! Měl jsem taky furt nějaký zdravotní problémy, ale co nekouřím, je všechno OK. Je to opravdu obrovský rozdíl pro tělo. Dnešní cigára jsou neuvěřitelný svinstvo a tvé problémy v tom mají 100% základ. Nějakej řízek či pořádný brko vůbec neřeš!

Old Post 16-01-2019 v 14:47 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 127

Jo mas samozrejme pravdu .
A jsem si toho bohuzel vedom .

Old Post 16-01-2019 v 14:51 PM
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Cigára jsou především problém tvé "hlavy". Jasně že tělo nikotin taky vyžaduje, ale to není ta hlavní závislost. Když přestaneš kouřit, tak se nezačneš klepat jak při absťáku po tvrdých drogách protože ti chybí nikotin, ale to nutkání prostě jít a zapálit si, to je ten problém a ten je v hlavě. Samozřejmě když přestaneš kouřit, budeš mít po pár dnech fakt velkou chuť (jak se říká: bude ti lítat huba), ale to trvá cca prvních 14 dnů. Když tohle vydržíš, vydržíš i dál, protože 1) už poznáš ten obrovský rozdíl v tom, jak se budeš cítit a 2) už to nebude tak těžký jako prvních 14 dnů. Navíc ušetříš dost peněz, to je další velká výhoda nekouření. Já si uvědomil, že vlastně dělám totálního kokota našemu systému a to mi taky pomohlo. Kupuju předražený cigára, který mě pomalu zabíjí, ale celou dobu pracuju a k tomu odvádím všechny možný zasraný daně. Věřím, že kdybych nepřestal, tak bych se stěží dožil 60 let (ostatně jako můj táta 54 let RIP), ale celou dobu bych sypal systému jak idiot. Ne fakt díky nechci. Tím neříkám, že se teď určitě dožiju delšího věku, ale vím, že každý den neplatím za svou smrt a je mi líp psychicky i fyzicky. Zkus se na to podívat takhle a třeba ti to taky pomůže.

Old Post 16-01-2019 v 15:58 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás