Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je tiež pravda, ale mne sa ten kompresor nezdá. Má dva vývody, neviem ako je to riešené ale mám podozrenie, že pod gorillou išlo vzduchu menej, to by mohlo vysvetľovať ten spomalený rast, či? Alebo bola pritlacena hadička alebo neviem.
Od rana som nebol doma, takze ich skontrolujem zajtra ráno a hneď posielam fotky.
Dám im tam poriadnu čerpadlo s nejakými parádnymi kameňmi a bude.
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Ta investicia vzduchove cerpadlo a kamene nie je az taka hrozna
5 dní pred výplatou? pumpa stojí 50€, nejaký rozbočovoač, hadičky, kamene (ani neviem aké) + doprava a 80€ v hajzli
ale je to z tých lacnejších investícii. Mal som hneď na začiatku kúpiť niečo poriadnejšie....
citace:
tak jako urcite silnejsim motorkem nic nezkazis, ale pricinu bych v tom nevidel...
Kurník, ale z ničoho-nič, bez upozornenia a ešte k tomu v takomto rozmere?.
Celá rastlina zrazu zhebla, to muselo byť niečo závažné , akoby jej naozaj došiel vzduch, alebo čo... chúďa
Ráno hneď pridám fotky.
nojo, je tuha... cubka drza. Buhvi co se ji nelibilo, nicmene critical si docela dela zalusk na jeji misto koukam. [nato jakej to byl prcek oproti gorile pri prepnuti] tak ten se vzpamatoval to bych ani necekal.
az pojedes novy kolo, od zacataku s cistou vodou tak jak to ma byt tak uz to bude snad v pohode.
Asi som našiel problém... ale neviem čo to je a prečo
Ďalšie kolo by už malo byť o inom, toto som vyslovene potreboval, aby som sa aspoň oťukal v novom systéme a budem sa venovať criticalu, porozťahujem ho ešte porádne.
Tady aspon vidi expert gauss, kam vedou jeho rady)))
Ty jsi bezradnej Gaussi? To bylo kecu, kdyz jsem popisoval vsechny problemy, ktere me vedly k vymene systemu. Ted to jede podle tvych rad, jak to vysvetlis? Myslis, ze nekdo jako kcb nelaboroval s koncentraci hnojiv i kdyz to nezminil, protoze to bral jako samozrejmost?
Takze ani tretinova koncentrace hnojiv nepomohla. Tak asi nezbude, nez s fikusem znovu studovat knihu hydroponie pro kazdeho )))
jakejch kecu? shrnul si problemy kterejma tyhle systemy trpi na ukor toho ze se o to nemusis vubec starat.. to je tak vsechno, ja mam doma to samy uz par let a davno bych to vyhodil kdyby to delalo tohle. vycistis vodu a tyhle problemy tim redukujes na minimum. az pojede novy kolo bude to ok
moje rada byla to vyhodit a rozjet novy, hned jak dostal osmozu :]
to co probirame v tebou zminenem tredu je to, ze ti koreny zahnednou plisen neplisen diky vysokemu EC. [nebo tim jak se to tam furt meni, nemam moznost delat rozbory]
nicmene je pravda, ze pokud nekdo jede ve velkym na byz, tak to pro nej neni vhodny system. ale pro liny lemply jako jsem ja je to primo delany
Ale zas takto dramaticky by som to nebral tá rastlina bola týraná už od nepamäti bohvie čím to mohlo byť.
Pleseň a hnednutie koreňov je to iste? Môže to chytiť aj critical? Mám 3% peroxid, mám to tam naliať? Ak áno aký je pomer?
Ako som sa v tom hrabal trochu, bolo tam toho o dosť viac a celý strom sa od koreňov nieže odtrhol, ale "odlepil" ak vidno na fotke v tom keramzite, úplný shit a smrad.
Critical sa nesťažuje, naphcal som ho pod sieť len tak hala-bala, je 16. deň kvetu, takže si to ešte porieši sám.
Ak nezhnije dovtedy
A znovu ti pisu, ze to zacalo delat po nekolika letech bezproblemoveho fungovani, kdy jsem pouzival porad podobne koncentrace hnojiv, stejnou vodu, stejnou znacku hnojiv. Mel jsem 4 systemy, takze mi prosim vysvetli, jak je mozne ze stejna genetika pri stejne, podle tebe vysoke koncentraci hnojiv, zdechla v jednom systemu a v dalsich ne, pri stejnych podminkach.
Jake jsou kytky v techle systemech ochotny skousnout EC jsem uz ukazal ve svych vlaknech a nevidel jsem tam nikdy zadnou zdechlou kytku, prave ze naopak.
Ja už asi viem čím to bolo, ja som s tou gorillou totižto manipuloval, otáčal som ju aj s tým košickom aby lepšie “pasovala” do stanu a kýval som celým kmeňom a asi som tam niečo poškodil, čo nerozbehala.
Moja chyba, moja blbosť, moja preveľká vina.
System pokukujem po tejto wilme a dal by som do nej kokos: https://www.hotchilli.cz/atami-wilma/wilma-xxl-8---18l/
Hnojiva budem musieť tou kúpiť ale neviem ešte aké
Svetlo použijem tu šestofku a do malého stanu dám 250 a potom ho budem používať na matku, v cloneri (áno mám x-strea ten hydro, pozdravujem matesa ) budú rezy a dovi už ma nebaví čakať 4 mesiace na jedno kolo.
Zaujíma ma čo si o tomto setupe myslite a čo sa dá zmeniť/vylepšiť.
A nepřemýšlel jsi o hydro drip systému? Mě to vyšlo dost levně, "stůl" jsem si zbochal sám a na něj hodil akorát dvě vrstvy silného igelitu, je do "V" aby voda stikala do středu a je nakloněný směrem do odpadní nádrže. Vedle boxu mám čerpadlo v nádrži a tu mám z OBI - na maltu 90litru. Je to efektivní, levné a dobře se to čistí a udržuje...
tohle je jasna plisna hnusna, takze bud v klidu za to nemuzes, ani zadna z mych rad k tomu nevedla.. voda ze studne je nic moc, takze buhvi kde se to tam vzalo a proc to jedna chytne a druha ne.. to se me neptej, je to jako by ses ptal proc vsichni nechytnou chripku v autobusu. Pokud mas doma prijatelny hygienicky podminky, tak se stim moc setkavat nebudes, nicmene to riziko tam ofc je, ja osobne se kvuli tomu vody nevzdam. kdyz vemes v hanfhanf ty vetsi klony ve velky kostce tak to muzes hned prepnout a za 7-8 tydnu je hotovo.. semena jsou strasne neefektivni.
stan je ok, wilma na kokos jsou vyhozeny prachy... nejaky tu mam kdyztak v kumbalu, akorat verze 16x11l 115cmx115cm
ten ventilator je slabej, pridej. a primaklimu bych nebral, ta pica strasne bzuci a dela randal.
a nejaka cervena karma je mi uplne v zadku, klidne si udelej 10 uctu a per mi to tam..
ja dostavam jinou karmu od svych pratel