Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super pěst, pořídil jsem si z Ledideal taky Ledkovy panel cca 400 w a v nejblizsi dobe budu zacinat v boxu 120 x 90 cm. Tak jsem zvedavy, at se dari a co nejmene problemu.
Jo , jede to zcela bez problemu , je videt ze pokud se drzi predem urceneho a overeneho Grow-planu tak je vse perfektni. Doufam ze by tam mohlo byt ve finale tak kolem 300G a budu skutecne velmi spokojen.
Akorat ze jsem vcera vecer zjistil kdyz jsem byl zkontrolovat kyticky ze me vcera kamaradka trochu prelila kytky odstatou vodou a bez hnojiv a bez RO , nechapu proc se do toho pestu vsichni hned snazi zasahovat. ( jako kdyz to jeste bylo u kamose )
V kvetinacich zustala stat voda a nektere listy byly svesene. Vlastne to zalivala hned druhy den po me zalivce.
Nedokazala pochopit ze se hnoji kazdou zalivku a ze substrat potrebuje alespon castecne vyschnout a hadala se se mnou ze kyti se maji zalevat kazdy den a bez hnojiv.
Pry jeste nikdy neslysela o tom ze se hnoji kazdou zalivku
Nemohl jsem ji ani vynadat , ona je takova sama ostra tak bych asi narazil jen jsem ji radeji prosil aby si toho pestu vubec nevsimala.
Vse sem ji ukazal jak jsou svesene listy , vse jsem ji vysvetlil v klidu s trpelivosti pitbulla a tak doufam ze uz nic delat do konce pestu nebude a uz nic dalsiho se nestane.
Sila je dabelska , chut , vune vyjimecna , THC v mych podminkach poctivych 24 % bez par desetin. Mereno v laborce v praci u kamosovi pritelkyne.
Tohle kolo jsou uz klony ale bez selekce , matku uz bohuzel nemam tu jsem zlikvidoval kvuli spatnemu svetlu v matkarne a nedomrdlemu vzreni, proste vypadala bidne.
Zbylo mi jeste 5 seminek , z tech udelam casem novou matku az budu mit lepsi a silnejsi svetlo do matkarny. (pokud to situace dovoli ale spis to vypada ze uz indoor pravdepodobne nepojedu)
Uz mam dohodnuty male policko , cca 2m ctverecni u kamose na zahrade za sklenikem.
Naposledy upravil Madical-Strains 05-04-2018 v 17:00 PM
Ja vim. Neboj ochutnas brzy a pak tu do vlakna muzes napsat smoke-report.
Protoze ja nehulim tak ho nemuzu objektivne udelat.
Jen hodinovy stav stesti ? Kamos me prisaha ze nejmene 3.hodinovy a pak po pul hodine klidu nastoupila jeste nejmene dalsi hodina a to je hulic jako prase.
Na huleni je to ale skoro skoda
Kdyz jsem tohle jeste pestoval ze semen minule kolo a jeste jsem nevedel o cem to je a jaky to je , tak jsem stale hledal nejaky brutalni vyjimecny strain us.geneticy k pestovani a pritom sem to mel uz davno doma v boxu u nosu .
Pochybuji ze bych nekdy sehnal neco lepsiho
Naposledy upravil Madical-Strains 05-04-2018 v 18:06 PM
Původní příspěvek od Madical-Strains
Jen hodinovy stav stesti ? Kamos me prisaha ze nejmene 3.hodinovy a pak po pul hodine klidu nastoupila jeste nejmene dalsi hodina a to je hulic jako prase.
Tvl,teď jsi mě pobavil. Pestujes ty vůbec konopí?😂
No, snad to konopi jeste je .
Pral bych kazdymu ochunavku ale jak oba vime tak to neni mozny.
Kamos me napsal smoke-report emailem, uvazoval jsem tenkrat ze ho sem prekopiruju ale pak sem si to rozmyslel protoze samochvala smrdi .
Tak jsem ho nakonec z emailu bohuzel vymazal .
Na kazdeho to muze ale pusobit trochu odlisne , me by asi jedno brko odrovnalo totalne
Ještě jsem to nezkusil,ale co jsem slyšel od kámošu co to vyzkoušeli ,tak je to docela síla.A to jsou kluci co ráno vstávají a mají špeka u huby.
Žádný dojeb,spíš energetický Redbul se záchvatem smíchu.
Kyti chodim kontrolovat vetsinou uz jen kdyz je zalevam , ted kdyz je nevidam kazdy den tak teprve ted vidim jak se celkem rychle nafukuji.
Chodim tam co nejmene protoze kamaradaka je prehnane blazniva do cistoty a uklidu a naposledy jsem
nechtene upustil na zem listecek a zbyla po me nejaka zaschla kapicka na zemi ,nevsiml jsem si toho a neuklidil to po sobe a byl hned ohen na strese.
JO, doma je doma.
Aktualni hnojeni je 4ml -Bio-grow, Bio-bloom a Top-maxu na 1L vody, a Melasy 1ml/1l .
Pro sicher a abych nevysel ze cviku jsem zmeril PH vytoku...samozrejme ze nadhernych 6,5.
Cekoval jsem tez mikroskopem trichomy a cca 50% jich je uz mlecnych a zbytek jeste cirych.
Blizi se Flushing a ja si kladu otazku jesli ho mam zahajit uz ted , na 21 dni , jako v minulem kole , nebo hnojit az do 18.teho a na poslednich 10 dni zahajit Flush .
V tom pripade bych vyzkousel brutalni proliti pod sprchou a posledni pruplach kazdeho kvetinace bych udelal upravenou RO vodou na PH 6,5 .
Otazka totiz je , jesli o 7-10 dni delsi hnojeni pomuze nejak palickam k jeste vetsimu nafouknuti.