Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale tak nevyzera to tak,ze by rastlinke ten plagron alga prekazal..vyzera dost pekne a to ma este dost casu pred sebou..inak zapach co?keby si napriklad odstavil odtah (samozrejme ze to neurobis) smrdela by moc?
Takto keď otvorím skriňu, tak ju ani veľmi necítim, ale keď ju chytím za piču tak mi smrdí celá ruka.
A teraz vážne, toto sa mi deje s listami, sledujem to asi posledný týždeň (možno viac?), Ide iba o spodné listy/listy na ktoré nesvieti svetlo, ale nájdem aj taký, čo je osvetlený a vyzerá nedobre.
PH je vždy 6,5-6,8 meriam to tým drahým metrom, kalibrujem každý mesiac. Podľa toho plániku, čo idem píše, že od 4. týždňa mám znížiť bloom zo 4 ml/l na 3 ml/l a iba green sensation 1ml/l a ec mi ukazuje 1,4-1,5, predtým som zalieval ec 1,9. Jedna vec, že mi žltnú konce, ale druhá je to, že sú tam nejaké fľaky. Kurňa už som dosť ďaleko, bol by som nerád, keby mi to ku koncu žrali nejaké kurvy. A EC meter mám tak isto drahý a kalibrovaný.
Spolieham sa na skúsených growerov, že mi poradia!
Stan dark room 60x60x170cm
Odťah Prima Klima PK100-2
Filter Prima Klima K2600 Mini, zatiaľ nieje zapojený
Nejaky reflektor
Easy rolls
7l kvetináče a blbosti
V stane sú už zasadené moje klony do 7l kvetináčov, pod 125w cfl dual, zatiaľ na 18/6. Podmienky sú báječné, teplota 24 stupňov a vlhkosť 60%. Zasadené do lightmixu a týždeň budem polievať iba čistou vodou upravenou na 6,5-6,8. Ten jeden klon bol robený neskôr a neni ani zastrihnutý ani trénovaný, je tam do počtu, možno na ňom niečo bude.
Na kvet chcem prepnúť tak do dvoch týždňou, keď seknem tú čo mám v skrini, tak pôjde sodík do stanu miesto cfl. Pôjdem podobným štýlom, ako som išiel v skrini so sieťou.
Ty si neni vobec blazon mat tak tvoj rozpocet..inak tie popruhy so suchym zipsom si dostal k tomu filtru?asi nie..hladal som nieco take ale nezadarilo sa