Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
téda jo, k++ jen tak dál, jak mě baví vaření tak asi taky něco sakra rychle spáchám..
btw zkoušeli ste někdo palačinky? místo obyč mlíka použijete ganja mlíko a jede se, akorát se toho člověk asi musí přežrat
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
sem ze svk,ale budu se snazit psat po cesky-doufam ze to ocenite
urcite kazdy kurak rad ji a proto tady neco poresim...co tak magic cake?jedna se o klasicky piskotovy testo,prida se tam hodne rumu a nejaky orechy,fantazii se meze nakladou no a samozrejme hlavni ingredience 80g outdoor nizsi tridy.neveslo se to vsechno do testa a tak mne napadlo to dat do masla s mlikem a rumem a nachat povarit,potom precedit a nechat v tom rozpustit cokoladu no a na konec...
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
mcsow: Správná připomínka... Hlavně člověk nesmí za 10 minutt žrát zas něco dalšího, s tim, že mu to nenajelo
Mě teda jídlo nenajelo nikdy (asi špatnej postup) a to jsem dělal čokoládu a pak jsme dělali mlíko... Je pravda, že to bylo dycky jen z listů a nikdy tam nebyla žádná palička...
gyzm0: Skutečně jsem ocenil tvojí češtinu, milý, že ses snažil a ještě lepší, že tam nemáš prakticky žádnou chybu, super
jo,diky...samozrejmne to trva(cca 60min) a fakt se to neda odhadnout pro to je to vetsinou zazitek s nazvem HIGH!material byl cejtit medzi zubama,ale ne zas moc,ten 'lekvar' s cokoladou to prekryli a taky orisky a krupky,ale treba dodat ze je to plytvani nebot se to peklo na 120 stupnech a THC se uvolnuje pri 200 stupnech myslim,tak sme to resili rumem protoze v alkohole se to lepe uvolni do prostredi
hlavně potom nikdy nenechávejte cukroví ve skříni (i když pochybuju že nějaké zůstrane) už bylo pár případů lidí co to našly, netucha zrady sežrali a poleželi si v komatu
# SpudGuns # OUT07?? #
já přemýšlím na konopných listech v čokoládě (konopné)... myslím že tak 4 a člověk by byl totálně nahadrovaný
# SpudGuns # OUT07?? #