Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak každopádně zkusim uz sodik na další kolo...tak ho koupim uz rovnou ted a treba ho tam na par dni jeste dám. Myslíte,ze do tohohle prostoru 100 nebo muzu i 150W?
Zdary. Se 100w nebo se 150w sodou nic moc parády nenaděláš. 150w je parametrama jako 200w cfl, které může být pár cm nad kytkama, což jí dělá ještě efektivnější.
Ale náhodou videl som všelijaké pekné pesty pod CFL. Sám idem teraz 300W tak uvidíme ale hlavne treba v rastovej fáze to roztiahut a tak aby to bolo na celú plochu kde svieti. A myslím, že je určite dôležité aj strihať ale všetko s mierou. Dúfam že mne sa to podarí a chcel by som to nejak takto.
Další CFL už jsem nechtěl..odešly mi za tenhle jeden pěst 3... takže jsem nahradil 150W sodíkem. Pod tím dojedu těch pár dnů, co zbývá. A na další kolo uvidím... ale asi to nechám. Na takhle malou pěstírnu víc asi ani nejde.
Už je to 12. týden od přepnutí...Ale trvalo docela dlouho, než to začalo po přepnutí aspoň náznakově kvést. Nijak na to vůbec nechvatám...Jen abych něco neprošvihnul naopak