slamacek
Stálý Člen
|
Na chvilku jsem se tady zastavil a zaujal mě článek doktorathc, při načítání jsem cítil jakýsi pocit, že narazím na příspěvek člověka, který si chce na ujíždějícím vlaku stavět jakousi kariéru, ale po přečtení jsem zjistil a že tento člověk si prošel zřejmě doslova peklem. A už opravdu nechápu, pokud shlédnete fotografii na které je vidět operativní zásah lékaře, ty jizvy, jak se někdo dneska ještě může postavit na stranu odpůrce legalizace. Je to stále stejně opakované téma marihuany a na člověka se zapomíná a pokud vidím něco tak otřesného nechápu jak mohu zvednout ruku PROTI. Ze samé podstaty lidského bytí, pokud mu něco takového ulevuje a pomáhá tišit bolesti a ranní nevolnosti, což poznám již podle rozhovoru nato nemusí chodit na detektor lži ani nemusim mít vysokou školu - takovýto pacient zřejmě lže, proč by měl - kvůli několika hlupákům chodit ven pouze za tmy a schovávat se před mocnou rukou zákona. Nemyslím si, že tento člověk je nějak nebezpečný (snad jen svými současnými názory a tím, že se veřejně domáhá a přiznává k droze - léku, který mu pomáhá ) , pouze touží po tom, aby se uzdravil a usnadnil si svůj již tak těžký průběh nemoci a život. Je to opravdu otřesné. Na to, aby Vás to úplně dodělalo si stačí přečíst další příspěvek o ASI spálení druhé várky léčebného konopí a je vymalováno, nemluvě o tom, kolik lidí si ji pěstuje tajně a kolik lidí je na tom podobně jako doktorthc a ze strachu se neozvou. Raději nedomýšlet následky, když takovýto medikament existuje, ale je pro ně nepřístupný, nebo z nedostatečné informovanosti a propagandy o něm neví. Asi se mi nepodařilo přesně napsat co cítím, protože jsem příliš rozstřesený z toho co jsem se dozvěděl. Tedy po ránu tohle už nečtu :-)
P.S. - pokud se mohu nazvat, alespoň laikem v konopné vlně, tak bych firmě, která pěstuje konopí na léčebné účely (což také nechápu, že jí to někdo nechal vypěstovat v takovém množství a přitom dobře věděl, že ji zde nezcertifikují, takže ji asi spálí jen na oko a už si ji dávno mezi sebou rozebrali) poradil bych jim, aby konopí nechali ohodnotit ( na náklady těch co to zbabrali) někde v cizině a s výsledky se obrátili na mezinárodní soud (časově to bude trvat), který by mohl být schopen platnost, kvalitu a certifikát potvrdit jak pro veškeré země EU nebo alespoň natolik, aby toto rozhodnutí v česku museli uznat jako právoplatné označení kvality. Hm, nic lepšího mě zatím nenapadá.
|
Hlavne,že nám to roste!
Já bych se na to vyprdla Velebnosti.
Naposledy upravil slamacek 13-07-2016 v 08:31 AM
|