Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes jsem zjistil, ze krizenec super cali haze, kterej pred 3 dny dominoval me zahradce uz neni na svem miste :-). Chtel jsem ho dnes sejmout, ale zustal tam jen pahyl. Slo o tuhle krasku. Vystopovat pachatele snad nebude takovej problem. Bydlim na malem meste a podle susiny tuhle krasku natuty poznam. Podle koure na 100%. Mohlo z ni byt takovych 500g, takze se jen tak neztrati a urco se ke me vzorek dostane.
Sere me jen jedno, ze jsem spodni palky opylil a byl hodne zvedavej na vysledna seminka. Z lonska jsem si nic nenechal. Takze vsechna moje prace v prdeli, byla to 3 generace.
No a larry OG uz taky vysí. Seknul jsem ho pred 3 dny cca v 65 dni. Tezko rict. Nebyl jsem 3 dny doma a kdyz jsem se vratil, tak 1/5 byla plesniva a musela pryc. dal jsem ji 24 hodin tmy a ukoncil jeji zivot. Zrala uz byla, spodky dojdou pri suseni.
Paráda, asi nejhezčejc odjetej Larry OG kterýho jsem viděl, dobrá práce!
Zajmavý, že řikáš, že je víc obsypanej než Larry x Purps, to v indooru je tomu naopak. Co banány, byly nějaký? Můžeš mi pak srovnat jak na tom by výnosověl Larry OG a LOGP, vetšinou je ten hybrid s purpsem výnosnější a to o hodně!
Jo a sušin TA vypadá taky hodně slušně!
Jinak čorky svině no, ale to asi už všichni víme a známe...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ty vole, zrovna na tu cali sem se docela tesil jak to s ni dopadne, me taky minulej rok zmizelo, ale skoro vse Ale takovejm lidem se v dnesni dobe nevyhnes... Super pest
Původní příspěvek od Časlove Paráda, asi nejhezčejc odjetej Larry OG kterýho jsem viděl, dobrá práce!
Zajmavý, že řikáš, že je víc obsypanej než Larry x Purps, to v indooru je tomu naopak. Co banány, byly nějaký? Můžeš mi pak srovnat jak na tom by výnosověl Larry OG a LOGP, vetšinou je ten hybrid s purpsem výnosnější a to o hodně!
Jo a sušin TA vypadá taky hodně slušně!
Jinak čorky svině no, ale to asi už všichni víme a známe...
Mas recht, krizenec je vynosnejsi i kdyz z larryho bude asi vic, obsypanost tak stejna. Banany nebyly a to jsem je stresoval skoro kazdej den :-), az bude cas, tak se rozepisu a hodim i smokereport treba, testovacka uz probehla a spokojenost neuveritelna. Nechtel bych to hulit kazdej den :_) Valim do prace, tak jsem to sersmolil jen ve zkratce.
Původní příspěvek od Časlove
Se ti to nějak vykouřilo z hlavy ne?
Jen klid, nevykourilo, jen jsem si to okynko zarezervoval, protoze sem pravdepodobne budu v nejblizsich dnech davat dalsi fotky a k samotnymu smokereportu se dostanu pozdeji, protoze larry se zatim susi a nebyl cas ho jeste prubnout. Taky musim pujcit vahu. Ale Vsechny odrudy od tebe presahnou hranici 100g, to uz je ted jasny.
Vubec me tvoje geny dost potesily. Grand daddy purpla jsem sklidil pred tydnem zralyho. Psal jsem ho jako grand dady purps, ale ted se divam na cedulku a byl to vlastne grand daddy purple, popletl jsem to. Snesl by snad jeste 3 dny, ale to pocasi....bal jsem se plisne. Sisky jak z indooru. Tohle se ti hodne povedlo, takovych rychlovek jsem moc v zivote nejel.