Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžu doporučit od nich Cinderella 99 na out-dozrává v půlce Října, celkem v pohodě kytka-málo plísní, dobrá chut, pekná stavba palic i rostliny. Foto bohužel nemam.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Mate uz nekdo aspon nejakou zkusenost s FastVersion od NaturalSeeds? Ja uz je mam doma, ale urco se najde nekdo, kdo uz to rozjel a mohl by byt uz napr. v kvetove fazi...
Zdravím jel jsem od nich somago to je ode mně ve příspěvku někde výše..Teď jedu White Russian..jsou to kytky jako hovado.jedu ve třech samostatných boxech 120+120+200 ve každém 600w..ve dvou mám po dvaceti kytkách v 6.5 L květináčích a v jednom boxu jich je 16 v 11L květináčích tam jsou mnohem mohutnější.fotky jsou z 21.6 kosa bude 4-5.7..
nic proti gustu... len ma sere ze podobne seedbanky si nedaju ani tu robotu aby tie strainy premenovali (c99 x Maroc uz neni ani nahodou c99 zeano) a v popise napisali povod , resp. od ktorej seedbanky to maju cornute a nasledne preprcane. Samozrejme jebat na to, sak lacne nee?? (sry za citovy vylev)
no jasný ale když si vezmeš tak je několik bank co mají svůj model a jmenuje se pořád stejně a je jedno u které to je..viz vdova nebo Jack Herrer a další..tady jde spíše o to že jsou to přeprci a za stejný peníze jsou to úplně stejný modely jak chuťově tak vzhledem a výnosem jako třeba vdova od Duth passion kde je někde za 2500 10 semínek a tady máš od natural seeds 36 semen za dva tisíce teď mají dokonce akci že za 1000 a pak když jedeš ze semen jako já už asi 14 let a vyzkoušel sem různý banky a modely tak sem zjistil že je to přijatelný za tu cenu..nehledě na to že mám 100 procentní klíčivost u Natural a několikrát úplně na hovno od Dutch Passion a nebo Green house seed to bylo snad nejhorší
Tak taky přidám půl roku staré foto (natural seeds) OG KUSH
400 w dual hnojky Atami b cuzz cocos complet
1 rostlinka zamatkovaná a jsem spokojenej
Výrobní cena 1semínka je takřka nulová u natural jdou pořídit docela levně
Myslim si ze s natural seeds pekne vymrdal dodavatel protoze se musim pripojit a bohuzel konstatovat ze oproti minulemu roku je to uplne picou ke zdi...o to vic me nasralo ze letos i zdrazil z puvodnich 390kc na 450.....za me opravdu velke zklamani a po letech spokojenosti velke zklamani
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace