Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, tak už se konec blíží, úterní flush už krásně proschnul, tak jsem
holky vyplet z válce ven, protože svítit už nebudu, nechám je jen
takhle volně aby mohli v posledních dnech trochu dýchat
zdarec,to uz sa nas asi presvedcilo vicero,ze klonce su o poznani lepsi varianta jak semena,takze vivat matkarom,za umornu pracu...
konec koncu krasna praca s tvojej strany,a nadherne kvetenstvo,jemna zavist z mojej strany je na zralocicu,pre jej nadhernu vunu,mal sem moznost vicero vonavek vyskusat,ale sam uvidis,ze na sharka s vunu nema nic,nedherne si zachova ten svuj pasek,takze posilam K+ a muj tip je krasnych 138g
přidávám pár fotek sušárny, jeliož nesvítim, tak jsem použil prostor v boxu nad policí,
dole jsou normálně spodky kytek v hlíně a větrání jsem přesunul nahoru a nastavil na 7,5V
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně