Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud sadíš na lontě, tak lidský (nebo psí) pach možná funguje (smradlavé fusky, chlupy, vlasy, exkrementy...), jestli sadíš v blízkosti městské aglomerace (ježíši, co to píšu?), tak pomůže jenom plot
Takze prej slimak + med = mrtvej slimak videl sem to nekde v televizi tam pouzivali nakou medenou izolepu ale to bysme asi nesehnali takze omotat medenej drat kolem stonku prej kdyz pres to preleze tak to zacne nak reagovat ...
Zdravím...pánové vím, že to sem nepatří, ale zdá se mi zbytečné zakládat novou místnost a v ostatních jsem to nenašel.
Týká se to SRNEK respektive ZVĚŘE....páč slimáky jsem vyřešil pilinama, no ikdyž bych docela rád zkusil ten Wanish...jen si nejsem jist, jestli je to wanish-který se používá na praní, nebo nějaký spešl proti slimákům a týhle havěti. Jinak prosím o pomoc jak na ty srnky! Páč ty jen taq nevochčiju :-((((
Díky za každou radu...
normálně nepochopitelné!!!!
Vysadil sem si tři kyti u baraku,druhy den mi dvě sežrali slimaci.dobře nasadil sem další tři,jenže přijdu další den a jednu mi rozdupl kuň.To už si myslím,že je dost vrchol,ale aby to nestačilo,tak sem si dal ven ještě 6 kyti skunku a ty vydrželi tyden a pak se přijdu podivat a dvě sou vytažený a nakousaný od srnek.zřejmě mi někdo nepřeje
mě se stalo taky něco podobnýho. Sázel sem tak 0,5km od baráku, druhej den se přídu podívat a všech 5 kytiček má ukouslý děložní lístečky. SVINĚ ZVÍŘATA!!!
No já sem to vyřešil tak že sem si udělal takovou ohradu z plechu kde je dole žlábek asi 10cm širokej. Ohrádku sem zakopal tak, aby horní okraj žlábku byl rovnoběžně s půdou do něj sem nasypal sůl vanish a trochu popele (nemaj šanci....). Ještě jesem okolo kytek tozsipal ňáký ty piliny kdyby to ňákej překonal...čus a chraňte kyti před zvířatama...... Jinak ty svině slimácu mi zlikvidovyli jedno pole.....
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
cafte vsetci bojovnici. presiel som si vsetky stranky vasich rad, ale nikde som nenasiel moznost polozit ihlicnate vetvicky okolo rastlinky. sluzi to ako prirodna bariera, ktora sa mi perfektne osvedcila. no mozno to pomohlo len mne, ale myslim, ze je to ucinne, lebo sadim v rakosi kde je tych kuriew dost. snad to niekomu pomoze.
Martin Vintera, to je teda fuckt smola. mojmu kamosovi postavili minuly rok cez pole asfaltku. dobre ne?
no a co treba rozriznout pet lahev na pulku a tu cast ktera ma hrdlo nasadit na kiti (jako ze by kiti vlastne rostala z hrdla) pomazat ji trebva vazelinou (tu petku) a jeto esli to pude poslu ubrazky