Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growers zajimalo by me co si myslite o byte 1+1 ve kterym pojede jenom 2*600w + ostatni veci na grow. Je to realny nebo si mam jit rovnou sednout na postel...?
nazdárek lidi, mám takovou otázečku, padla tu řeč o tom že dvě šestikoule vydávají moc velké teplo, ptám se tedy: Je lepší vybavit pěstební prostor ze stran a ze zhora tepelnými štíty? Mám pocit že tu někdo psal o testu s termokamerou.. Lítaj nám tu hodně
Původní příspěvek od Rolnicka nazdárek lidi, mám takovou otázečku, padla tu řeč o tom že dvě šestikoule vydávají moc velké teplo, ptám se tedy: Je lepší vybavit pěstební prostor ze stran a ze zhora tepelnými štíty? Mám pocit že tu někdo psal o testu s termokamerou.. Lítaj nám tu hodně
Ahoj. Asi máš na mysli spíš antidetekční fólii, je to tak? Tepelne štíty (tzv. Heat Shield) se umísťují pod výbojku pro lepší rozptyl světla po stranách.
O helikoptérách s termokamerami marně hledající pěstírny konopí si myslím své Omez množství vykouřené marihuany, popř. zmenši pěstírnu a buď v klidu
Na thermokameře jde vidět jen povrchová teplota snímaného materiálu,tudiž stěny domu.takže aby někdo přez stěnu poznal že tam máš výbojku,by musel první tu stěnu zbourat..Každopádně když budeš mít odtah ven tak na odtahovém otvoru půjde vidět zvýšená teplota,proto bych to teplo rozptýlil po bytě a ventilačkama odvětrával rovnoměrně.ono je dost divné že ti furt jde rourou z bytu teplo jak kdyby jsi byl závodní vývařovna(teda pokud věříš že benga lítaj s kamerkou a hledaj pěstírny)...ony mi hodně šestikila ušetří peníze za vytápění bytu..no a přez léto je to samozřejmě problém i přez noc
S tou thermokamerou nemas pravdu kámo, v anglii takhle hledaj indoor garden normalne ale u nas se to proste nevyplatí, nebo nejsou prachy, ale uz jsem cet ze nekde v kromerizi nebo kde daj 50 tisic na rok 2013 a budou letecky prohledavat kukuricný pole, takze snad to neni zacatek konce, jinat ty termokamery samozrejme najdou pestirnu (lampu) jak nic GL at roste
To hledaj pěstírny,ale né z jednou lampou.Když jich tam máš deset tak už se ti zahřívá celej barák a pak jde vidět teplotní stopa,ale že by spatřili přímo lampu přez zeď to ne..to možná ve filmu likvidátor..každopádně tady ti barák zčekujou firmy(ne všechny)když ti zateplujou barák,aby ti ukázali že to udělali dobře a pak by něco málo spatřit mohli,což nebyl problém našeho paneláku..takže pokud nevlastníte velkopěstírnu nějakejch thermokamerek bych se nebál...jen pro zajmavost když jsme bydlel v olomouci,tak benga lítali s vrtulníkem a obří lampou a prosvěcovali skleníky na zahradách a to pak byla prdel
Původní příspěvek od Modelář jen pro zajmavost když jsme bydlel v olomouci,tak benga lítali s vrtulníkem a obří lampou a prosvěcovali skleníky na zahradách a to pak byla prdel
to je už trochu hardcore ne? tak 5x se mi stalo, že nám relativně nízko nad hlavama při kontrole outu proletěl vrtulník, minimálně jednou to byla záchranka, ale jinak nevim vždycky jsme byli docela vystrašený a rychle odešli, ale nikdy nic a už jsme tam sklidili 5x
no hardcore ani ne..spíš takovej nápad..nevim kde se vzal..každopádně zbytečná hrotička..ani nevim jestli někoho vychytali,ale asi jo když už si dělali tu námahu..podle mě tady brko bez udání už ani neřešej a svítička do skleníku byl poslední výstřel do tmy,kdy si ještě mysleli že s tím něco udělaj
Původní příspěvek od mtm1234 S tou thermokamerou nemas pravdu kámo, v anglii takhle hledaj indoor garden normalne ale u nas se to proste nevyplatí, nebo nejsou prachy, ale uz jsem cet ze nekde v kromerizi nebo kde daj 50 tisic na rok 2013 a budou letecky prohledavat kukuricný pole, takze snad to neni zacatek konce, jinat ty termokamery samozrejme najdou pestirnu (lampu) jak nic GL at roste
Tak teď jsem z toho zmatený, podle mě to ty termokamery určitě uvidí i jednu 600w, proto se ptám má někdo zkušenost s něčím co zabrání odhalení zahrádky? Nebo mi to prosím vyvraťtě ))
jasne, ze uvidi, však videj v lese člověka, kterej vydava min. teplotu. Na termovizi videj místo, kde se kumuluje teplo, coz v byte je třeba sporak, plotynka, toustovac, fritak, televize atd.
Pokud snimaj a pak udelat nejaky vyhodnoceni, tak rozhodne ne z jednoho snimku, ale musí jich bejt preci vic aby vyloucily spotrebice a i ty nejdou 100% vyloucit. Pokud mas strach, tak je to jasny, je to nelegalni konicek , ale bobky mej spis z lidi který te muzou prasknout a ne z termovize .
A vis jak: lidi jsou svine, maj to v povaze bohužel, kor když jim jde o jejich blaho....
Původní příspěvek od Modelář no hardcore ani ne..spíš takovej nápad..nevim kde se vzal..každopádně zbytečná hrotička..ani nevim jestli někoho vychytali,ale asi jo když už si dělali tu námahu..podle mě tady brko bez udání už ani neřešej a svítička do skleníku byl poslední výstřel do tmy,kdy si ještě mysleli že s tím něco udělaj
samosebou ze bez udani se do niceho nepohrnou, ale kdyz hledaj nejakýho dementa co udelal benziku s nozem a prohledvaj les thermokamerou, a najednou na konci sidlište svítí v byte 2 lampy tak tam but hori nebo se tam pesti, a kdyz uz maj na to pesteni podezreni, mysliz ze je problem tam vlitnout ,? duvody se vzdycky najdou a oni nic neriskujou, a proc neziskat frcky navíc ? nahodou nebo zamerne odmena a frčky se na tohle neptaj, musi si kazdej uvedomit ze tohle je hra kočky s myší, a metrix je tady ta kočka, mys muze vyhrat jen diky napadum a ze přechčije kočku, silou nikdy vyhrat nemuze = antidetekční folie At roste gl
jak to tu pročítám tak už s toho záčíná být skoro kanálové téma . . .
jak už tady bylo řečeno tak infra kamera NEVIDI !! skrz zdi ale snímá povrchovou tepltu materiálu když tadyak dumáte proč stese nepodívaly na youtube je tam asi milion ruznych videji jako třeba http://www.youtube.com/watch?v=uCZ51V6-w7o tady je to slavné videjko z anglie http://www.youtube.com/watch?v=CRbBu8nkjRk kde policista přímo vysvětluje že se dívá po tepelných stopách na špatně tepelně odizovovanách místech rozhodně to nevidí žadnou lampu skrz zeď ale že je ta zeď treba prostě od středu teplejší . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
no jedna moja známa ma doma psy, ktoré ležia na gauči a na posteli, takže perie prádlo každý druhý deň cca) takže pračka sušička a majú v byte 3 plus kk zálohy 1400 czk...a to nevaria, nepečú, iba sporadicky... je bežné, že elektrika sa píše na nájomníka (CEZ to dovolí prepísať na iného aj ked je na odbernom mieste dlh a nahánajú toho na koho to bolo napísane v čase vzniku dlhu). a v systéme oni nevedia, že či máš 3 plus KK alebo garsonku....
a ked je v troizbáku rodina s deťmi...