Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Automazar je luxus, jel sem ho loni a letos ho pojedu zase
citace:
Původní příspěvek od homerus zdarec ,ja letos jedu poprve af
automazar - dutch passion
autofruit - dinafem
Tak jsem těším co s toho vyleze pěknyho
Ma někdo zkušenosti s mazarem?
tak jsem tech AF zasadil letos trosku vic nez jsem puvodne chtel. fruit a critical jack od dinafemu - uz zacinaji kvest. Micromachine a B.lee od Kannabie - ve fazi rustu. vse v podpisu. je tam i Tundra z lonska.
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
ROYAL HAZE AUTOMATIC
ROYAL CREAMATIC- novynka 2012 převážně indika
ROYAL BLUEMATIC -kříženec bluebery
MOHAM RAM AUTO- kříženec WHITE WIDOW od Sweet seeds
SUGAR GOM od Grassomatic- kříženec auto AK s Brazilskou sativou
PANDORA od Paradise seeds- 90% Indika
Obávám se, že dost lidí bude zklamaných, letos se toho objevilo tolik novýho, že se mi nechce věřit, že by všechny semínka splnily očekávání. Po loňském nepříliš dobrém výsledku pěstování SYRUPu a skvělém MAZARu, zůstávám jen u MAZARu, tam mám jistotu. Na další odrůdy si ještě nějaký čas počkám, co předvedou.