Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já na to, proč velká část z vás stále hulí mám vlastní názor
Já hulim protože...? !dobře se mi pak spí,protože pak nemám pocit, že se mnou manžel málo mluví (taky toho moc ennamluvim ), protože chci a protože mám co. V pdostatě mě vůbec nebere nějakej ten stav letargie. Jdiný, co mě na něm fakt baví je empatie, která nějak záhadně naroste a pak jse schopná čumět tejden co tejden na superstar a jen přemejšlet o tom, jak se tam ty lidi cejtěj.
protoze je to zeleny!!!!!ale fakt mi chybi to huleni zezacatku, to bylo vsechno novy, hezky a ulitly. ted uz je to klasika ale furt me to bavi a to hulim uz 9 let. Doufam ze mi to vydrzi a jednou dame jointa se synkem teda pokud uz teda nemam totalne zfetovany spermie
Na tohle se mě ptají lidi hodně ve škole.Mnoho mých spolužáku hulí a jsou v poho.Mnoho nehulí a nikdy nehulí a proto to odsuzují.Je to jen o tom to skusit a vybrat si.Ja si vybral a myslim že správně.Pravidelně hulím od prváku a myslím že jsem pořád v poho i kdyz jdu teprve do tretaku coz neni tak dlouha doba.Souhlasim s nazory ze marihuana neni droga a to co mi dava je mnohonasobne vic nez mi bere.Jedine co mi bere jsou penize a za to nemuze marihuana ale lidi co se na marihuane snazi vydelavat.Tot asi vse.Hulme dokud to jde.........
urgi:jestli ti marihuana bere peníze tak to není moc dobrý
a já osobně hulím protože prostě hulím a nikdo mě to nerozmluví
a držím se jednoho slogana NEMÁŠ NA BEERA ZHUL SE JAK KURVA
ANEB HULENÍ JE FAJN