Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
bawy
Stálý Člen

Karma uživatele bawy - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

uz rok nehulim prestal som aj popijat a nikdy som nefajcil cigy osm sef ?

Old Post 13-06-2005 v 20:35 PM
bawy je offline   Profil uživatele bawy   Find more posts by bawy   Foto galerie člena bawy   Click here to Send bawy a Private Message   Add bawy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

Já na to, proč velká část z vás stále hulí mám vlastní názor

Já hulim protože...? !dobře se mi pak spí,protože pak nemám pocit, že se mnou manžel málo mluví (taky toho moc ennamluvim ), protože chci a protože mám co. V pdostatě mě vůbec nebere nějakej ten stav letargie. Jdiný, co mě na něm fakt baví je empatie, která nějak záhadně naroste a pak jse schopná čumět tejden co tejden na superstar a jen přemejšlet o tom, jak se tam ty lidi cejtěj.

Old Post 13-06-2005 v 21:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Proč hulím? Protože je pak pohodička cejtím se líp. Nic jiného mě nenapadá

Old Post 14-06-2005 v 12:19 PM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nikys
Nový Člen

Karma uživatele nikys - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

jo jo .To ja si dam někdy z nudy ale pač si zahuluju skoro furt tak se vůbec nenudím :::::

Old Post 21-06-2005 v 08:15 AM
nikys je offline   Profil uživatele nikys   Find more posts by nikys   Foto galerie člena nikys   Click here to Send nikys a Private Message   Add nikys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blaglo
Nový Člen

Karma uživatele Blaglo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

Je to v poklídku takhle si sednout s kámošema dát jointa pokalit zasmát se atd. Baví mě to a doufam že mi to dlouho vydrží

Old Post 21-06-2005 v 08:39 AM
Blaglo je offline   Profil uživatele Blaglo   Find more posts by Blaglo   Foto galerie člena Blaglo   Click here to Send Blaglo a Private Message   Add Blaglo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Hlavně mě vždy převálcují ty emoce, které né vždy vyrazí na povrch, ale já je cítím, vnímám a to mě těší...
set§setting

Old Post 21-06-2005 v 10:14 AM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

já hulím protože mě to baví...baví mě všecko, co se travky týče...tak proto.

Old Post 04-08-2005 v 11:59 AM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abstraxik
Stálý Člen

Karma uživatele abstraxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

aby sem sa po zahule mohel prekonavat v tem kolko dni sem nehulil alebo hulil. jak zacnem tak uuff.

Old Post 08-08-2005 v 22:57 PM
abstraxik je offline   Profil uživatele abstraxik   Find more posts by abstraxik   Foto galerie člena abstraxik   Click here to Send abstraxik a Private Message   Add abstraxik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

protoze je to zeleny!!!!!ale fakt mi chybi to huleni zezacatku, to bylo vsechno novy, hezky a ulitly. ted uz je to klasika ale furt me to bavi a to hulim uz 9 let. Doufam ze mi to vydrzi a jednou dame jointa se synkem teda pokud uz teda nemam totalne zfetovany spermie

Old Post 08-08-2005 v 23:42 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

gdyž se mně něgdo zeptá proč hulim, odpovídám : protoč

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 09-08-2005 v 13:44 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

dobra odpoved je taky PROC NE?

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 09-08-2005 v 20:48 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RachtY
Stálý Člen

Karma uživatele RachtY - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

hulim proto ze mi to pripadne tisickrat lepsi nez se neustale opijet...je to jen nazor....cau

Old Post 09-08-2005 v 21:30 PM
RachtY je offline   Profil uživatele RachtY   Find more posts by RachtY   Foto galerie člena RachtY   Click here to Send RachtY a Private Message   Add RachtY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Protoze me to bavi a dava mi to vic nez bere. Alespon zatim....:-)))))

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 10-08-2005 v 08:52 AM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Urgi
Nový Člen

Karma uživatele Urgi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Na tohle se mě ptají lidi hodně ve škole.Mnoho mých spolužáku hulí a jsou v poho.Mnoho nehulí a nikdy nehulí a proto to odsuzují.Je to jen o tom to skusit a vybrat si.Ja si vybral a myslim že správně.Pravidelně hulím od prváku a myslím že jsem pořád v poho i kdyz jdu teprve do tretaku coz neni tak dlouha doba.Souhlasim s nazory ze marihuana neni droga a to co mi dava je mnohonasobne vic nez mi bere.Jedine co mi bere jsou penize a za to nemuze marihuana ale lidi co se na marihuane snazi vydelavat.Tot asi vse.Hulme dokud to jde.........

Old Post 11-08-2005 v 11:44 AM
Urgi je offline   Profil uživatele Urgi   Find more posts by Urgi   Foto galerie člena Urgi   Click here to Send Urgi a Private Message   Add Urgi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ryyba
Stálý Člen

Karma uživatele Ryyba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

urgi:jestli ti marihuana bere peníze tak to není moc dobrý
a já osobně hulím protože prostě hulím a nikdo mě to nerozmluví
a držím se jednoho slogana NEMÁŠ NA BEERA ZHUL SE JAK KURVA
ANEB HULENÍ JE FAJN

Old Post 11-08-2005 v 12:14 PM
Ryyba je offline   Profil uživatele Ryyba   Find more posts by Ryyba   Foto galerie člena Ryyba   Click here to Send Ryyba a Private Message   Add Ryyba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

a proč ne někdo chlastá a taky mu to lidi nevyčítají tak jako hulení...

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 11-08-2005 v 12:14 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás