Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bioplants Brno - docela vklidu přístup ... prohodíme vždy pár slov.... ale vždy jsem tam šel s tím, že jsem věděl co chci.... takže informace od nich byly jen doplňující.... EDIT: a pokaždé odepsali na e-mail i když to byla třeba uplná hovadina....
www.green-paradise.cz - 13.4. objednáno.... došel pouze potvrzovací e-mail, že mě budou telefonicky kontaktovat... druhý den jsem psal e-mail kdy mě to dojde, abych zajistil někoho kdo to převezme na doruč. adrese.... odpověď: - žádná.... 18.4. jsem psal znovu e-mail a odpověď: - žádná ... nekupoval bych to tam kdyby to nebylo zrovna u nich nejlevnější....
www.my-garden.cz ... dnes ráno jsem psal e-mail na který stačilo odpovědět: ANO za tolik Kč / ne nemáme..... odpověď: - žádná ....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
s těma mejlama na my-garden mam tez spatne zkusenosti... 2x jsem zkousel a ani jednou neodpovedel ani na icq neodpovida ale kdyz mu brnknes nebo se tam stavis tak je celkem ochotnej
jinak zkusenost s mazar.cz, tedka jsem u nich nakupoval, objednal asi v nedelu hned v pondeli rano mi prislo od nich email, ze neco maj na sklade neco budou mit za par dni.. takze komunikace s nima dobra mejlem, pak sem se s nima domluvil kam to chci dopravit, typek na skutru v tričku nirvana seeds mi to vsechno dovez kam sem chtel.. takze v pohode s nima..
www.my-garden.cz
Já osobně bobru zkušenost, rychlé dodání, nakupoval jsem tam letos už 3x.
Ještě bych něco dodal k těm emailům, já osobně zvednu telefon a zavolán, když chci vědět nějaké podrobnosti ohledně zboží.
www.greenhome.cz - plzen , přístup docela v pohodě , telefonát během pár minut , balík dorazil do 3tího dne ale zabaleno - HRŮZA, 2 krabce polepené páskou aby udělaly jednu, vyplněno novinami , kdyby aspon je pokrčily, CHYBĚLA jedna věc, kterou sem s obědnal a už ani neodepisujou na emaly.
Dneska jsem byl v Growshop-Olomouc pro pár květníků a nějaké drobnosti, v Bioplantsu bych to měl koupené za 3 minuty a utíkal rychle pryč od těch hustokruťáků, ale v tomhle obchůdku jsem kecal asi hodinu s prodavačem (nějakej starší týpek,) probrali jsme kde co, přes boostery až po LED osvětlení a líbilo se mi, že netlačí drahé zbytečnosti, ale naopak od nich odrazuje, pohoda. Navíc super ceny oproti Bioplantsu. Bohužel momentálně nemají semena, což mě mrzelo. Spokojenost, doporučuju.
Původní příspěvek od MedvedBrtnik Dneska jsem byl v Growshop-Olomouc pro pár květníků a nějaké drobnosti, v Bioplantsu bych to měl koupené za 3 minuty a utíkal rychle pryč od těch hustokruťáků, ale v tomhle obchůdku jsem kecal asi hodinu s prodavačem (nějakej starší týpek,) probrali jsme kde co, přes boostery až po LED osvětlení a líbilo se mi, že netlačí drahé zbytečnosti, ale naopak od nich odrazuje, pohoda. Navíc super ceny oproti Bioplantsu. Bohužel momentálně nemají semena, což mě mrzelo. Spokojenost, doporučuju.
Ty semena mají hodně společného s policejním nájezdem na hydroponic, ale to ti pan prodavač určitě říkal... Ale jak říkáš, vždycky když tam jdu, strávím tam hodinku až dvě
Osobně jsem zavítal pouze do growshopu v hradci králové (growroom.cz) a spokojený jsem vůbec nebyl, když jsem se chtěl s prodavačem poradit ohledně hnojek hrál chytrýho ale nic nevěděl a celkově přístup řekni co chceš a zas vypadni, takový zážitek jsem tam měl třikrát a už beru jen přez eshopy.
Dost mě to tam zklamalo navíc v obchodě toho nemají ani moc na okoukání
Ja nakoupil v nejakem novém e-shopu http://www.growplants.cz/hlavni.html asi se teprve rozjizdej nebo co protoze moc veci zatim nemaj ale přístup docela fajn na email odpoved do 2 hod a tet maj na vše -10% a soutěž o vybavení pěstírny v hodnotě 20tis objednal sem box a nejaké hnojky, dal sem koupit a po pul hod došel email od nich že objednávku přijaly a napsaly mě cenu o 10% levnější že se omlouvaji ale že jim web zatím neumí nastavovat procentuální slevy.. takže sem spokojenej a ktomu jsem dostal nejaké papírky,filtry a malou dýmku tu sklenenou od té cocacoly jak je ještě včera mě psaly na email zda jsme se zbožím spokojený a zda vše probjehlo vpořádku což se divým toseme stalo vůbec poprvé ...
to: THCc na happygrow jsme taky nakupoval jenže oni maj dopravu zdarma od 2500tis ale si objednávam blbosti do 1500 a na www.growplants.cz maj poštovné zdarma od 900kč což mě vyhovuje a když jsem mu dnes volal žebych chtěl odrazovou fólii nabídl se žemě ji doveze až domu a pokud budu chtít hodí do auta pár věcí na prohlédnutí jinak happygrow.cz taky dobrý
edit.: rozvaží jen v okoli uherského dradiště zdarma myslím jen do 15km nebo jak to tam je..